- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
Basliyor valla korku sevinc huzun heyecan hepsi var bebekleri ozluycemoyy süreç başlıyor desene
aynen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Basliyor valla korku sevinc huzun heyecan hepsi var bebekleri ozluycemoyy süreç başlıyor desene
aynen
özlüyor insan gerçekten ama hemen hemen 1 sene onlarlaydın ben 2.5 aylıkken bırakmıştımBasliyor valla korku sevinc huzun heyecan hepsi var bebekleri ozluycem
Gündüz az da olsa uyusa hiç fena olmazdıUykusundan hic sikayet etme bence gece uyuyan bebek daha ne yapsin kuzucuk
Ah cok minismis kuzumözlüyor insan gerçekten ama hemen hemen 1 sene onlarlaydın ben 2.5 aylıkken bırakmıştım
bir yandan çalışmak gerçekten iyi gelecek
Anne kiz keyfi3 gün yıllık izin aldım 2 günde haftasonu 5 gün kızımlayım
buralarda cok olmayabilirim
İlçedeyiz dersane yok ama Türkiye geneli olan denemelere girecek bi dersanedeBol bol deneme çözsün hatta yapabiliyosa bulunduğunuz yerde varsa eğer dersanenin denemelerine gitsin canım. Şimdi online dersler de oluyomuş gerçi. Tüp bebek süreci başlı başına masraf bizim bebelerin tohumuna para saydık
Allah yardimcisi olsun canimİlçedeyiz dersane yok ama Türkiye geneli olan denemelere girecek bi dersanede
Amin inşallah Allah razı olsunAllah yardimcisi olsun canim
OkumamistmFly3646 buna tepki vermeni bekledim
Ben de ana kucaginda uyutuyorumya aslim onlari ayagimla sallarken pek bir aktifim yoksa yokSelam Kızlar çok giremiyorum malum totomun üzerinde oturmuşluğum yok
Sana hastayım zaten hala o ana kucaklarında yatırmak büyük ötesi başarıBen de ana kucaginda uyutuyorumya aslim onlari ayagimla sallarken pek bir aktifim yoksa yok
Ayaklari yere degiyor artik ama yok baska yerde uyumuyolar ama dedigin bi mantikli gelmedi degil ek yatak yapayim altlarinaSana hastayım zaten hala o ana kucaklarında yatırmak büyük ötesi başarı
Akademik anlamda beni de meslek lisesi pek tatmin etmiyor canım hatta sen daha çok şey öğretiyorsundur muhtemelen. Ben koca bi dönem sonunda soru sorduğumda "yes, I aren't" diye cevap alıyorum sen düşünİlkokul olunca ders programi cok rahat oluyor canim akademik anlamda beni tatmin etmiyor ama minicik kuzulara birseyler ogretmek de cok buyuk mutluluk ilkokul cok degisik bir duygu ama cok memnunum
Konustuysak da benim b12 yi iki bebek karnimdayken somurmus teyzesi tum vitamin mineral yerlerde benim unuttum
Bizimki de öyle canım. Bu ara 9-10 gibi uyuyup 8-9 gibi uyanıyor. Gündüz bir kere 1,5 saat filan uyuyor bazen. Ama gece çok kalkıyor. Eskiden gecede 2 kez filan kalkardı şimdi 1,5-2 saatte bir uyanıyor son 3 gündür. Şaftım kaydı çok yorgunum bitiğim kendimi depresyonda gibi hissediyorum neden böyle yapıyor bu çocuk nedeennAkşam 10 11 gibi ancak uyuyor sabah 7 8 başlıyor maratoonumuz Allah sana da kolay lik versin canım
Maşallah kuzuna canım İnşallah tahlil sonucunuz iyi gelir gerek kalmazBizde sabah doktora gittik. Nisanin 6 ay kontrolu icin. Kilosu biraz ortalamaya yakın. Aslında doğduğu kilosuna göre iyi almış dedi. Genel olarak listeye bakınca ortalamaya yakn çıktı.
Mama aldığı icin önce tahlil yapalim dedi demir damlasına ona göre başlarız diye kanımızı verdik geldik bu arada devlete gidiyorum kızlar. Tahlil isteyince şaşırdım direk damlayı verir geçer diye düşünmüştüm. Çünkü 4 aylıkken gittgim özel hastanede ki doktor 2 ay önceden başlayacağı demiri bile yazmıştı bende bıraktım onu
3 gün tam gitmektense 5 gün 3 er saat gitmek daha iyi olmaz mı canım? Ben şahsen öyle düşünüyorum başlayınca. Hem her gün çıktığım için kafam dağılır hem de tek seferde uzun süre ayrı kalmamış olurum diye düşünüyorum.Benim de ingilizce zumrem
İlkokuldayim ben 18 olursa 3 gun gidicem insallah
Benimkiler ozellikle oglum 10ar dakika ya uyurdu ya uyumazdi canim gunduzleri toplasan 1 saat belki duzen yok diyosun ama masallah gece uykusu ayina gore duzenli
Bı uykusu 3 4 saat sürüyor sonrası 2 saate bir uyanıyor benimki de gündüz uykusu da kesik kesik oluyir hep yada göğsümde uyuyor yatağa bırakınca uyanıyorBizimki de öyle canım. Bu ara 9-10 gibi uyuyup 8-9 gibi uyanıyor. Gündüz bir kere 1,5 saat filan uyuyor bazen. Ama gece çok kalkıyor. Eskiden gecede 2 kez filan kalkardı şimdi 1,5-2 saatte bir uyanıyor son 3 gündür. Şaftım kaydı çok yorgunum bitiğim kendimi depresyonda gibi hissediyorum neden böyle yapıyor bu çocuk nedeenn
Maşallah kuzuna canım İnşallah tahlil sonucunuz iyi gelir gerek kalmaz
3 gün tam gitmektense 5 gün 3 er saat gitmek daha iyi olmaz mı canım? Ben şahsen öyle düşünüyorum başlayınca. Hem her gün çıktığım için kafam dağılır hem de tek seferde uzun süre ayrı kalmamış olurum diye düşünüyorum.
Tabi idare uygun program hazırlayabilirse
Sen benden şanslısınOkumamistm
Yaa insan içine girince kendilerini iyi göstermeyi pek severler. Etraf diyecek Aaa geline bak kaynanaya nasıl davranıyor diye. Ayyy öpmesin yaa gözümle bile görmüyorum rahatım
Aslımmmm ne güzel formunu korursunSelam Kızlar çok giremiyorum malum totomun üzerinde oturmuşluğum yok
Prima bağımlılıktırBal0ncuk koşşş primalar çok iyi indirime girdi babymall ve e bebekte.
Ben ötekileri satamadım ama böyle fiyatlara düşünce dayanamadım yine biraz aldım stokladım
Lisede 4 yil calistim meslek lisesi ayarindaydi iyi bilirim yes, I aren t yeni kalip aaaa haberin yok mu lise ingilizcesiAkademik anlamda beni de meslek lisesi pek tatmin etmiyor canım hatta sen daha çok şey öğretiyorsundur muhtemelen. Ben koca bi dönem sonunda soru sorduğumda "yes, I aren't" diye cevap alıyorum sen düşün
Kuzum sen iki bebişle maşallah çok iyisin bence. Tabi arada vitamin de alsan sana yarar daha enerjik olursun.
Evet yakin olsa mantikli canim da aracla gidince az gun daha iyiBizimki de öyle canım. Bu ara 9-10 gibi uyuyup 8-9 gibi uyanıyor. Gündüz bir kere 1,5 saat filan uyuyor bazen. Ama gece çok kalkıyor. Eskiden gecede 2 kez filan kalkardı şimdi 1,5-2 saatte bir uyanıyor son 3 gündür. Şaftım kaydı çok yorgunum bitiğim kendimi depresyonda gibi hissediyorum neden böyle yapıyor bu çocuk nedeenn
Maşallah kuzuna canım İnşallah tahlil sonucunuz iyi gelir gerek kalmaz
3 gün tam gitmektense 5 gün 3 er saat gitmek daha iyi olmaz mı canım? Ben şahsen öyle düşünüyorum başlayınca. Hem her gün çıktığım için kafam dağılır hem de tek seferde uzun süre ayrı kalmamış olurum diye düşünüyorum.
Tabi idare uygun program hazırlayabilirse