- 21 Şubat 2018
- 1.224
- 4.067
- 29
Bizim kızı yutuyor resmenBende jel kullanıorm ama osanit almayı düşünüorm çoğu kişi kullanıyor memnnunlar cnm
Kanguruyu bugn nihayet eşim taktı
Kullanmadıkta demeyiz
Astronot tulum bizimde büyük yani elleri kapanıo görünmüyor ama olsun sıcak tutar
Kalıpları çok değişik gerçekten 3 aylık sayılırız biz 03 ay bize olmaz 3 6 da büyük ama kullanırız bu şekildeBenımde astronot tulum 6~9 aylık. 4.5 aylıkken beri kullanıyorum. Başka türlü boy olarak denk getirmek zor
Güle güle kullanın
Canım cıvıl den aldık biz 2 3 marka vardı İlkay baby kujju bı de Kraft diğerlerinde durmadı bizim kız Kraft aldık bunu sevdi tek başıma da koyabildim içine biraz zor oldu ama1 1mucize1umut kangru hangi marka aldınız canım? Bende sling var kanguru da alsam mı diyorum daha pratik olur
Kanguru neko switch baby kullanıyorum ben,inanılmaz memnunum.Belimde sıkıntı var normalde taşıyınca oğlanı hemen ağırıyor ama kanguruda baya baya gezebiliyorum.Aklınızda olsun.1 1mucize1umut kangru hangi marka aldınız canım? Bende sling var kanguru da alsam mı diyorum daha pratik olur
Deneyerek almak en garantisi sanırım iyi yapmışsınCanım cıvıl den aldık biz 2 3 marka vardı İlkay baby kujju bı de Kraft diğerlerinde durmadı bizim kız Kraft aldık bunu sevdi tek başıma da koyabildim içine biraz zor oldu ama
Ben de slingi nekodan almıştım. Tamam canım çok sağolKanguru neko switch baby kullanıyorum ben,inanılmaz memnunum.Belimde sıkıntı var normalde taşıyınca oğlanı hemen ağırıyor ama kanguruda baya baya gezebiliyorum.Aklınızda olsun.
Aynen bence öyle yapıları duruşu farklı olduğu için sevmeye biliyorDeneyerek almak en garantisi sanırım iyi yapmışsın
Ben de slingi nekodan almıştım. Tamam canım çok sağol
geçmiş olsun cnmAşı 3.dozumu nihayet oldum ve resmen covid gibiyim kizlar
Gunaydin
Geçmiş olsun canım sifa olsunAşı 3.dozumu nihayet oldum ve resmen covid gibiyim kizlar
Gunaydin
Hayirlsi olsun canım. Evet normal. Bazen kanama da olabiliyor sen kalbini ferah tut. Sağlıkla kavuş yavrunaArkadaşlar tüp bebek tedavisi görüyorum. 10. Gün 390 çıktı bugün 13.gün yine test verdim bekliyorum. Çok kaşık ve bel ağrım var adetin başından beri 32. Günüm. Normal mi acaba ya? Geçen ay tüp bebek transferi olmuştu. Ama kanamam olmuştu o zaman düştü kimyasal olarak.
Şifa olsun canım ben de haftaya olayım diyorum ama fena sırt ağrısı yapmıştı ikinci doz bendeAşı 3.dozumu nihayet oldum ve resmen covid gibiyim kizlar
Gunaydin
Doğum yaptım canım benUmut_bebek cnm nasılsn yoksun