Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Bizim kızı yutuyor resmen bı kucugu de olmazdı
Benimde eşim takar artık ben evde ve kısa kesafede ancak takarım

1 1mucize1umut kangru hangi marka aldınız canım? Bende sling var kanguru da alsam mı diyorum daha pratik olur
Canım cıvıl den aldık biz 2 3 marka vardı İlkay baby kujju bı de Kraft diğerlerinde durmadı bizim kız Kraft aldık bunu sevdi tek başıma da koyabildim içine biraz zor oldu ama

1 1mucize1umut kangru hangi marka aldınız canım? Bende sling var kanguru da alsam mı diyorum daha pratik olur
Kanguru neko switch baby kullanıyorum ben,inanılmaz memnunum.Belimde sıkıntı var normalde taşıyınca oğlanı hemen ağırıyor ama kanguruda baya baya gezebiliyorum.Aklınızda olsun.

Canım cıvıl den aldık biz 2 3 marka vardı İlkay baby kujju bı de Kraft diğerlerinde durmadı bizim kız Kraft aldık bunu sevdi tek başıma da koyabildim içine biraz zor oldu ama
Deneyerek almak en garantisi sanırım iyi yapmışsın
Kanguru neko switch baby kullanıyorum ben,inanılmaz memnunum.Belimde sıkıntı var normalde taşıyınca oğlanı hemen ağırıyor ama kanguruda baya baya gezebiliyorum.Aklınızda olsun.
Ben de slingi nekodan almıştım. Tamam canım çok sağol

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi görüyorum. 10. Gün 390 çıktı bugün 13.gün yine test verdim bekliyorum. Çok kaşık ve bel ağrım var adetin başından beri 32. Günüm. Normal mi acaba ya? Geçen ay tüp bebek transferi olmuştu. Ama kanamam olmuştu o zaman düştü kimyasal olarak.

Hayirlsi olsun canım. Evet normal. Bazen kanama da olabiliyor sen kalbini ferah tut. Sağlıkla kavuş yavruna

Merhaba herkese, ilk deneme, tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.5.gün embriyosuydu.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…