alışıyorsun cnm sonra zaten.. ama en azından biraz nefes alıyorsunCanım doğru demiş internette bir arkadaşımın bebeğinde de ateş çıktı götürdüler hastaneye kanında enfeksiyon çıkmıştı gerçi onun ama yine de yatış yaptılar 3 aydan küçük olduğu için gözetim altında tutacağız dediler. İsterseniz bi götürün bugün de ateşlenirse çocuk acile
Ay hadi yaaa tüh Lena bizim uslu prensesimizdi o da mı coştu
Çok özleyeceğim biliyorum ama böyle de psikolojim bozuldu baloncuğum sabah akşam pış pış. Yorulma da ayrı konu tabi.
Gece yatmadan önce calpol verdim ateşi 37 civarıydı normalde vermezdim ama ağrısı var gibi inliyordu kıyamadım.. sonra gece boyu çıkmadı şükür sabah da neşeli kalktı şuan iyi gibi tekrar uyudu. İnşallah bugün çıkmaz bakalımOptimussprime kuzucuk nasil canim
Cok sukur canim enfeksiyon durumu olsa dusmezdi ates boylece atlatti gitti insallahGece yatmadan önce calpol verdim ateşi 37 civarıydı normalde vermezdim ama ağrısı var gibi inliyordu kıyamadım.. sonra gece boyu çıkmadı şükür sabah da neşeli kalktı şuan iyi gibi tekrar uyudu. İnşallah bugün çıkmaz bakalım
inşallah cıkmaz yaGece yatmadan önce calpol verdim ateşi 37 civarıydı normalde vermezdim ama ağrısı var gibi inliyordu kıyamadım.. sonra gece boyu çıkmadı şükür sabah da neşeli kalktı şuan iyi gibi tekrar uyudu. İnşallah bugün çıkmaz bakalım
Alışıcaz mecburalışıyorsun cnm sonra zaten.. ama en azından biraz nefes alıyorsun
Ben mecbur oldugumdan alistim sanirim biri mutlaka baskasinda oluyor evdeAlışıcaz mecburben doğmadan önce diyodum ki işte babannesine, ananesine bırakırım çıkarım. Öyle bana bağımlı çocuk yetiştirmek istemiyorum. Şimdi bırakıp çıktığımda ben yapamıyorum bağımlı anne olduk iyi mi
Ateş yok ama öğleden sonra huzursuz hep uyuyamadı. Annem calpol verelim dedi vermedim normal eskiden de uyumazdı gündüz dedim ama hep ağlamazdı tabi yine de farklı. Az önce verdim bakalım rahatlatacak mı biraz kuzucuk. Böyle böyle geçip giderek birkaç gün içinde herhaldeCok sukur canim enfeksiyon durumu olsa dusmezdi ates boylece atlatti gitti insallah
Sifa olsun kuzuyaAteş yok ama öğleden sonra huzursuz hep uyuyamadı. Annem calpol verelim dedi vermedim normal eskiden de uyumazdı gündüz dedim ama hep ağlamazdı tabi yine de farklı. Az önce verdim bakalım rahatlatacak mı biraz kuzucuk. Böyle böyle geçip giderek birkaç gün içinde herhalde
Kızlaarr herkese merhaba
Önce kendi hikayemden bahsedim, ilk tüp bebek denemem şuan transferimi de oldum sonuç bekliyorum.
Merhaba.kac dusukten sonra tup bebege nasil ne sekil karar verdiniz?Kızlaarr herkese merhaba
Önce kendi hikayemden bahsedim, ilk tüp bebek denemem şuan transferimi de oldum sonuç bekliyorum.
Tedaviye başlamaya karar verme, başladıktan sonra ilaçlar iğneler, yumurta toplama ve transfer derken sonuca doğru yaklaşıyorum..
Gelin, bu hayatımızın belki de en heyecanlı süreçlerini birlikte geçirelim
Özelden atıomBizde takip etmek isteriz
Ozelden atıomHani bana hani bana demiişşaka bir yana ben de isterim
Canım dün gece huysuzdu baya ağladı durdu uyumakta çok zorlandı . Ama kakayı da en son cmt yapmıştı karnı davul gibi şişmişti bezini açınca rahatladı sanki onun huzursuzluğu vardı.
Probiyotik damla kullanıyor musun canım.Canım dün gece huysuzdu baya ağladı durdu uyumakta çok zorlandı . Ama kakayı da en son cmt yapmıştı karnı davul gibi şişmişti bezini açınca rahatladı sanki onun huzursuzluğu vardı.
Dayanamayıp zeytinyağı verdim 1 kaşık ama hiç çıkan olmadınapsam bilmem ki. 5 gün tutuyor ya kakayı içerde. Normal diyorlar ama bana pek normal gelmiyor artık
probiyotik kullan cnmCanım dün gece huysuzdu baya ağladı durdu uyumakta çok zorlandı . Ama kakayı da en son cmt yapmıştı karnı davul gibi şişmişti bezini açınca rahatladı sanki onun huzursuzluğu vardı.
Dayanamayıp zeytinyağı verdim 1 kaşık ama hiç çıkan olmadınapsam bilmem ki. 5 gün tutuyor ya kakayı içerde. Normal diyorlar ama bana pek normal gelmiyor artık
Benimkiler abartisiz ozellikle oglum 6 ay kendi kaka yapamadi bak abartmiyorum toplam 6 kez kendi yapmadi bile 6 ayda hep fitille yaptirdik kendi kaka yapinca evde bir sevincti gorsen. Endiselenme fitil konusunda yani canim tabiki doktor onerisiyleCanım dün gece huysuzdu baya ağladı durdu uyumakta çok zorlandı . Ama kakayı da en son cmt yapmıştı karnı davul gibi şişmişti bezini açınca rahatladı sanki onun huzursuzluğu vardı.