Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

alışıyorsun cnm sonra zaten.. ama en azından biraz nefes alıyorsun

Gece yatmadan önce calpol verdim ateşi 37 civarıydı normalde vermezdim ama ağrısı var gibi inliyordu kıyamadım.. sonra gece boyu çıkmadı şükür sabah da neşeli kalktı şuan iyi gibi tekrar uyudu. İnşallah bugün çıkmaz bakalım

Cok sukur canim enfeksiyon durumu olsa dusmezdi ates boylece atlatti gitti insallah

inşallah cıkmaz ya
minnoş

alışıyorsun cnm sonra zaten.. ama en azından biraz nefes alıyorsun
Alışıcaz mecbur ben doğmadan önce diyodum ki işte babannesine, ananesine bırakırım çıkarım. Öyle bana bağımlı çocuk yetiştirmek istemiyorum. Şimdi bırakıp çıktığımda ben yapamıyorum bağımlı anne olduk iyi mi

Ben mecbur oldugumdan alistim sanirim biri mutlaka baskasinda oluyor evde

Cok sukur canim enfeksiyon durumu olsa dusmezdi ates boylece atlatti gitti insallah
Ateş yok ama öğleden sonra huzursuz hep uyuyamadı. Annem calpol verelim dedi vermedim normal eskiden de uyumazdı gündüz dedim ama hep ağlamazdı tabi yine de farklı. Az önce verdim bakalım rahatlatacak mı biraz kuzucuk. Böyle böyle geçip giderek birkaç gün içinde herhalde

Sifa olsun kuzuya

Kızlaarr herkese merhaba
Önce kendi hikayemden bahsedim, ilk tüp bebek denemem şuan transferimi de oldum sonuç bekliyorum.

Merhaba.kac dusukten sonra tup bebege nasil ne sekil karar verdiniz?

günaydın kızlar

Optimussprime cnm nasıl oldunuz
Canım dün gece huysuzdu baya ağladı durdu uyumakta çok zorlandı . Ama kakayı da en son cmt yapmıştı karnı davul gibi şişmişti bezini açınca rahatladı sanki onun huzursuzluğu vardı.
Dayanamayıp zeytinyağı verdim 1 kaşık ama hiç çıkan olmadınapsam bilmem ki. 5 gün tutuyor ya kakayı içerde. Normal diyorlar ama bana pek normal gelmiyor artık

Probiyotik damla kullanıyor musun canım.
Bende zeytinyağ veriyordum ama fayda etmiyordu 4~5 gün yapmazsa fitil atıyordum. Varsa fitil kullan bence rahatlasın. Gliserin fitil var yarım atabilirsin ondsn

probiyotik kullan cnm

Benimkiler abartisiz ozellikle oglum 6 ay kendi kaka yapamadi bak abartmiyorum toplam 6 kez kendi yapmadi bile 6 ayda hep fitille yaptirdik kendi kaka yapinca evde bir sevincti gorsen. Endiselenme fitil konusunda yani canim tabiki doktor onerisiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…