- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
Ben nbl probiyotik kullandım doğumdan beri gaz ya da kaka problemi hiç olmadı,probiyotik kullanıyor musunuz?Bir de çok önerilmiyor ama kulak çubuğuna zeytinyağı sürüp popo deliğini uyarmıştım bir iki kez o işe yaramıştı.Fly3646 kuzum seninki de geç yapıyordu değil mi? Neler yapıyorsun?
Yani zorlanmıyor aslında yaparken ama yapmadan önceki gün genelde huzursuz oluyor müdahale edesi geliyor insanın
20. Günden beri hep kullanıyorum canım. İlk Doktorumuz 2 aya kadar kullan demişti , hala kullanıyorum . Ama bazen yeşil renkli kakamızın ondan kaynaklandığını düşünüyorum nedense. Bazen vermeyi unutuyorum. Fitil işini bi sorayım doktora bakalım ne diyecek canım önce zeytinyağını deneyim birkaç kez mademProbiyotik damla kullanıyor musun canım.
Bende zeytinyağ veriyordum ama fayda etmiyordu 4~5 gün yapmazsa fitil atıyordum. Varsa fitil kullan bence rahatlasın. Gliserin fitil var yarım atabilirsin ondsn
Kullanıyoruz canım onu sürekliprobiyotik kullan cnm
Aslında kendi kendine yapıyor bugüne kadar hiç müdahale etmedim. Çıkarırken de çok rahat çıkarıyor ıkınıp sıkınmıyor. Bilmiyorum ki ya normal mi değil mi acabaBenimkiler abartisiz ozellikle oglum 6 ay kendi kaka yapamadi bak abartmiyorum toplam 6 kez kendi yapmadi bile 6 ayda hep fitille yaptirdik kendi kaka yapinca evde bir sevincti gorsen. Endiselenme fitil konusunda yani canim tabiki doktor onerisiyle
Biz de forbiome kullanıyoruz canım 20. Günden beri. Onu vermişti doktorumuz . Acaba markayı mı değişsem? Şu uyarma işini de deneyeceğim bi kere içine sokmuyoruz değil mi nasıl tam olarakBen nbl probiyotik kullandım doğumdan beri gaz ya da kaka problemi hiç olmadı,probiyotik kullanıyor musunuz?Bir de çok önerilmiyor ama kulak çubuğuna zeytinyağı sürüp popo deliğini uyarmıştım bir iki kez o işe yaramıştı.
Yok içine sokmana gerek yok, pamuğu güzelce yağla deliğin oralara minik minik bas içeri geçsin yağ.Uyarırken zaten içeri geçiyor yağ hemen yapıyor.20. Günden beri hep kullanıyorum canım. İlk Doktorumuz 2 aya kadar kullan demişti , hala kullanıyorum . Ama bazen yeşil renkli kakamızın ondan kaynaklandığını düşünüyorum nedense. Bazen vermeyi unutuyorum. Fitil işini bi sorayım doktora bakalım ne diyecek canım önce zeytinyağını deneyim birkaç kez madem
Kullanıyoruz canım onu sürekli
Aslında kendi kendine yapıyor bugüne kadar hiç müdahale etmedim. Çıkarırken de çok rahat çıkarıyor ıkınıp sıkınmıyor. Bilmiyorum ki ya normal mi değil mi acabaBugün karın şişliği de geçmiş gaz birikmiş herhalde kuru fasülye yemiştim
Biz de forbiome kullanıyoruz canım 20. Günden beri. Onu vermişti doktorumuz . Acaba markayı mı değişsem? Şu uyarma işini de deneyeceğim bi kere içine sokmuyoruz değil mi nasıl tam olarak
Kiz normal tabi 6 ay kendileri yapamadi diyorum normal olmaz olur mu seninki normalin de normali20. Günden beri hep kullanıyorum canım. İlk Doktorumuz 2 aya kadar kullan demişti , hala kullanıyorum . Ama bazen yeşil renkli kakamızın ondan kaynaklandığını düşünüyorum nedense. Bazen vermeyi unutuyorum. Fitil işini bi sorayım doktora bakalım ne diyecek canım önce zeytinyağını deneyim birkaç kez madem
Kullanıyoruz canım onu sürekli
Aslında kendi kendine yapıyor bugüne kadar hiç müdahale etmedim. Çıkarırken de çok rahat çıkarıyor ıkınıp sıkınmıyor. Bilmiyorum ki ya normal mi değil mi acabaBugün karın şişliği de geçmiş gaz birikmiş herhalde kuru fasülye yemiştim
Biz de forbiome kullanıyoruz canım 20. Günden beri. Onu vermişti doktorumuz . Acaba markayı mı değişsem? Şu uyarma işini de deneyeceğim bi kere içine sokmuyoruz değil mi nasıl tam olarak
Cok çok geçmiş olsun canım.Canım dün gece huysuzdu baya ağladı durdu uyumakta çok zorlandı . Ama kakayı da en son cmt yapmıştı karnı davul gibi şişmişti bezini açınca rahatladı sanki onun huzursuzluğu vardı.
Dayanamayıp zeytinyağı verdim 1 kaşık ama hiç çıkan olmadınapsam bilmem ki. 5 gün tutuyor ya kakayı içerde. Normal diyorlar ama bana pek normal gelmiyor artık
Alttaki yorumları okumadan yazdım kusura bakma kullanıyormuşsunCanım dün gece huysuzdu baya ağladı durdu uyumakta çok zorlandı . Ama kakayı da en son cmt yapmıştı karnı davul gibi şişmişti bezini açınca rahatladı sanki onun huzursuzluğu vardı.
Dayanamayıp zeytinyağı verdim 1 kaşık ama hiç çıkan olmadınapsam bilmem ki. 5 gün tutuyor ya kakayı içerde. Normal diyorlar ama bana pek normal gelmiyor artık
Anladım canım sağolYok içine sokmana gerek yok, pamuğu güzelce yağla deliğin oralara minik minik bas içeri geçsin yağ.Uyarırken zaten içeri geçiyor yağ hemen yapıyor.
Geç olması normal değil işteKiz normal tabi 6 ay kendileri yapamadi diyorum normal olmaz olur mu seninki normalin de normali
Benimkiler sadece mama aliyodu 10 gune kadar normal dedi senin anne sutuyle 10 gune kadar cok cok normal rahat olAnladım canım sağol
Geç olması normal değil işte
Sen de herşeyin dibini yaşamışsın be canımhiç şikayetlenemiyoruz senin yanında da
Üçüncüyü doğur sal çok rahat büyür sendeki tecrübelere bence
Allah dağına göre kar verirmiş demek ki sen çok sabırlısın dirayetlisinBenimkiler sadece mama aliyodu 10 gune kadar normal dedi senin anne sutuyle 10 gune kadar cok cok normal rahat ol
Cok fenaydi benimkilerin ilk 7 ayi hic sormasirf bu yuzden 3.isticem nerdeyse
Ah canim benim hepimiz oyleyiz inan ki annelik buyuk sabir istiyorAllah dağına göre kar verirmiş demek ki sen çok sabırlısın dirayetlisin
Ben henüz bir şey kullanmadım canım. Doktorumuz nurse Harveyin jelini tavsiye etmişti sıkıntı olursa onu alacağımKızlarcım günaydın!Diş için tetagil osanit vs kullanan var mı?Uykusuz bir geceden geliyorum ağlarken sürekli eli ağzındaydı zavallımın sanırım diş zorlamaya başladı!
Dencol jel kullandim ben epey rahatlatiyorduKızlarcım günaydın!Diş için tetagil osanit vs kullanan var mı?Uykusuz bir geceden geliyorum ağlarken sürekli eli ağzındaydı zavallımın sanırım diş zorlamaya başladı!
Bende jel kullanıorm ama osanit almayı düşünüorm çoğu kişi kullanıyor memnnunlar cnmKızlarcım günaydın!Diş için tetagil osanit vs kullanan var mı?Uykusuz bir geceden geliyorum ağlarken sürekli eli ağzındaydı zavallımın sanırım diş zorlamaya başladı!
Kanguruyu bugn nihayet eşim taktıKanguru aldım sonunda dünvalla rahat etttik kolda tasinmiyir kız sabahtan beri geziyor evin içinde astronot mont da aldım LCW dan ama büyük oldu 3 6 ay almıştım
Benımde astronot tulum 6~9 aylık. 4.5 aylıkken beri kullanıyorum. Başka türlü boy olarak denk getirmek zorKanguru aldım sonunda dünvalla rahat etttik kolda tasinmiyir kız sabahtan beri geziyor evin içinde astronot mont da aldım LCW dan ama büyük oldu 3 6 ay almıştım