Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Fly3646 kuzum seninki de geç yapıyordu değil mi? Neler yapıyorsun?
Yani zorlanmıyor aslında yaparken ama yapmadan önceki gün genelde huzursuz oluyor müdahale edesi geliyor insanın
Ben nbl probiyotik kullandım doğumdan beri gaz ya da kaka problemi hiç olmadı,probiyotik kullanıyor musunuz?Bir de çok önerilmiyor ama kulak çubuğuna zeytinyağı sürüp popo deliğini uyarmıştım bir iki kez o işe yaramıştı.

Probiyotik damla kullanıyor musun canım.
Bende zeytinyağ veriyordum ama fayda etmiyordu 4~5 gün yapmazsa fitil atıyordum. Varsa fitil kullan bence rahatlasın. Gliserin fitil var yarım atabilirsin ondsn
20. Günden beri hep kullanıyorum canım. İlk Doktorumuz 2 aya kadar kullan demişti , hala kullanıyorum . Ama bazen yeşil renkli kakamızın ondan kaynaklandığını düşünüyorum nedense. Bazen vermeyi unutuyorum. Fitil işini bi sorayım doktora bakalım ne diyecek canım önce zeytinyağını deneyim birkaç kez madem
probiyotik kullan cnm
Kullanıyoruz canım onu sürekli
Benimkiler abartisiz ozellikle oglum 6 ay kendi kaka yapamadi bak abartmiyorum toplam 6 kez kendi yapmadi bile 6 ayda hep fitille yaptirdik kendi kaka yapinca evde bir sevincti gorsen. Endiselenme fitil konusunda yani canim tabiki doktor onerisiyle
Aslında kendi kendine yapıyor bugüne kadar hiç müdahale etmedim. Çıkarırken de çok rahat çıkarıyor ıkınıp sıkınmıyor. Bilmiyorum ki ya normal mi değil mi acaba Bugün karın şişliği de geçmiş gaz birikmiş herhalde kuru fasülye yemiştim
Biz de forbiome kullanıyoruz canım 20. Günden beri. Onu vermişti doktorumuz . Acaba markayı mı değişsem? Şu uyarma işini de deneyeceğim bi kere içine sokmuyoruz değil mi nasıl tam olarak

Yok içine sokmana gerek yok, pamuğu güzelce yağla deliğin oralara minik minik bas içeri geçsin yağ.Uyarırken zaten içeri geçiyor yağ hemen yapıyor.

Kiz normal tabi 6 ay kendileri yapamadi diyorum normal olmaz olur mu seninki normalin de normali

Cok çok geçmiş olsun canım.
Benim kızım her gün kakasını yapıyor ama 15 gündür prebiyotik biogaia yi bırakmıştım ondan oldu sanırım daha önce bubkadar çığlık atarak yapmıyordu bugün Dr a götürdüm devam et 40 gün daha dedi sen kullanıyor musun prebiyotik

Alttaki yorumları okumadan yazdım kusura bakma kullanıyormuşsun ama anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal sıkıntı yapıyorsa bebeğe Dr kontrolunde müdahale et bence

Yok içine sokmana gerek yok, pamuğu güzelce yağla deliğin oralara minik minik bas içeri geçsin yağ.Uyarırken zaten içeri geçiyor yağ hemen yapıyor.
Anladım canım sağol
Kiz normal tabi 6 ay kendileri yapamadi diyorum normal olmaz olur mu seninki normalin de normali
Geç olması normal değil işte
Sen de herşeyin dibini yaşamışsın be canım hiç şikayetlenemiyoruz senin yanında da
Üçüncüyü doğur sal çok rahat büyür sendeki tecrübelere bence

Benimkiler sadece mama aliyodu 10 gune kadar normal dedi senin anne sutuyle 10 gune kadar cok cok normal rahat ol
Cok fenaydi benimkilerin ilk 7 ayi hic sorma sirf bu yuzden 3.isticem nerdeyse

Kızlarcım günaydın! Diş için tetagil osanit vs kullanan var mı?Uykusuz bir geceden geliyorum ağlarken sürekli eli ağzındaydı zavallımın sanırım diş zorlamaya başladı!
Ben henüz bir şey kullanmadım canım. Doktorumuz nurse Harveyin jelini tavsiye etmişti sıkıntı olursa onu alacağım

Kızlarcım günaydın! Diş için tetagil osanit vs kullanan var mı?Uykusuz bir geceden geliyorum ağlarken sürekli eli ağzındaydı zavallımın sanırım diş zorlamaya başladı!
Bende jel kullanıorm ama osanit almayı düşünüorm çoğu kişi kullanıyor memnnunlar cnm

Kanguru aldım sonunda dün valla rahat etttik kolda tasinmiyir kız sabahtan beri geziyor evin içinde astronot mont da aldım LCW dan ama büyük oldu 3 6 ay almıştım
Kanguruyu bugn nihayet eşim taktı
Kullanmadıkta demeyiz
Astronot tulum bizimde büyük yani elleri kapanıo görünmüyor ama olsun sıcak tutar

Kanguru aldım sonunda dün valla rahat etttik kolda tasinmiyir kız sabahtan beri geziyor evin içinde astronot mont da aldım LCW dan ama büyük oldu 3 6 ay almıştım
Benımde astronot tulum 6~9 aylık. 4.5 aylıkken beri kullanıyorum. Başka türlü boy olarak denk getirmek zor
Güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…