Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.
En yakın zaman da kavuşursun bebislerine insallah. Anne kokusunu duyunca daha çabuk toparlanırlar. Sağlıkları yerinde olsun

Cnm allah analı babalı büyütsün
Bebeişler ve sen nasılsın

Optimussprime kuzum nasıl oldnz
Eymen iyileşti gibi canım iki gündür keyfi neşesi yerinde çok şükür. Sebepsiz ağlayıp durmuyor öyle. Bu sefer de ben hastalandım ama
Sırayla hepimize bulaştı pis mikrop.
Dün baya fenaydım yatak döşek yattım her yerlerim ağrıdı.
Bugün daha iyiyim şükür. Yarın daha da iyi olurum inşallah. Eşim geçirdi artık pekbirşeyi yok zaten. Ailece bağışıklık sağlamışızdır artık umarım
Sağol canım Allah razı olsun bebisler hergun iyi oluyor şükür.bende fizikten ve pskolojikmen çok yorgunum
Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın

Sağol canım Allah razı olsun bebisler hergun iyi oluyor şükür.bende fizikten ve pskolojikmen çok yorgunum
inşallah daha iyi olursunuz cnm benm
Allah şifa ve güç versin

geçmiş olsun optim

Tabikiii

Aynen oyle teyzoslari darisi basiniza
Benn aklımda şimdiden bişi var ama bakalm
Papatya konsepti ama sadece papatya elbisesi ve pastası
Ben büyük yapmıacam kvler yüzünden

Günaydın kızlar
Haftaya pazartesi ise başlamam gerekiyor eşimle deneme yapicaz bu hafta boyu öğleye kadar o bakacak becerebilirsek
Daha uyku düzeni bile oluşmadı yavrumun inşallah çok zorlanmayiz
Gnaydn.. Uyku düzeni için cok erken akşamları ama gündüzleri uyku düzenini oturtursanz eksiklik daha az hisseder

Uyuymuyor bibturlu gündüz yarım saatlik Max 1 saat uyuyor 2 3 saati geçmez toplam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…