Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

geçmiş olsun cnm
şifa olsun
Geçmiş olsun canım sifa olsun 🤲
Şifa olsun canım ben de haftaya olayım diyorum ama fena sırt ağrısı yapmıştı ikinci doz bende
Amin kizlar sagolun 🌸
İlk 2 doz da kol agrisi disinda bise yoktu ama 3 carpti biraz.
Arkadaşlar tüp bebek tedavisi görüyorum. 10. Gün 390 çıktı bugün 13.gün yine test verdim bekliyorum. Çok kaşık ve bel ağrım var adetin başından beri 32. Günüm. Normal mi acaba ya? Geçen ay tüp bebek transferi olmuştu. Ama kanamam olmuştu o zaman düştü kimyasal olarak.
Agrilar normal. Saglikla dogsun insallah evladiniz

Canlar günaydın 🌞 bugün sekizinci günüm ve erken gebelik testi yaptım maalesef tek çizgi 🥺 nasip değilmiş ne yapayım zaten 2.gün yaşadıklarımdan sonra tutması mucize olurdu 🥺 @Bahara giderken 1 1mucize1umut sizden müjdeli haberler bekliyorum dua ediyorum 🤲🏼 😘😘😘
Merhaba üstünden çok zaman geçti mesajımı görür müsünüz bilmiyorum sizin gebeliğiniz oldu mu sonuç pozitif miydi benşmde sekizinci gün negatifte

Ben çarşamba ilk görüşmeye gidicem aşılama falan istemediğimi randevu alırken belirttim sordum.6 yıl oldu 1 dış gebelik hariç bir gelişme yaşanmadı.Bakalım bende tedavi ile evlat sahibi olurum inşallah.

İyi akşamlar kızlar
Affınıza sığınarak birşey soracaktim bugün kızımın kakasinda 2 küçük kıl farkettim ellerini çok emiyor bu aralar saçlarını mi yutuyir acaba normal mi böyle olması var mı başına gelen
Normal canım okumuştum bi yerde direkt çıkarıyormuş bebekler saç filan yuttuğunda.

Cok sukur iyi bir haftada dogmus kuzular rabbim esirgesin canim 🙏
Amin canım benim ama çok küçükler nasıl bakacağım bilmem gaz alırken bile korkuyorum bı o yana bi bu yana bukulup duruyorlar.seninkiler kaç kg doğmuştu.beslenmelerini nasıl arttirdin mama olarak ne kullandın?

Amin canım benim ama çok küçükler nasıl bakacağım bilmem gaz alırken bile korkuyorum bı o yana bi bu yana bukulup duruyorlar.seninkiler kaç kg doğmuştu.beslenmelerini nasıl arttirdin mama olarak ne kullandın?
2200 ve 2500 dogmuslardi canim 200er gramdan fazla verdiler 1 hafta sonra,seninkiler kac kg dogdu suan kaclar
İctikleri kadar verdim hic zorlamadim zaman icinde yavas yavas artti canim cc olarak bir cok mama kullandim ciddi kaka ve kolik problemleri vardi en iyi similac geldi ama

2200 ve 2500 dogmuslardi canim 200er gramdan fazla verdiler 1 hafta sonra,seninkiler kac kg dogdu suan kaclar
İctikleri kadar verdim hic zorlamadim zaman icinde yavas yavas artti canim cc olarak bir cok mama kullandim ciddi kaka ve kolik problemleri vardi en iyi similac geldi ama
Masallar seninkiler çok iyi dogmuslar.benim oğlum 1990 kızım 1730 gram doğdular.ayni 200er gram falan verdiler şimdi verme dönemi bitti almaya gectiler sanırsam.tlf fazla bilgi vermiyorlar covid olduğum için gidip soramiyorumda.insallah iyilerdir🤲

Masallar seninkiler çok iyi dogmuslar.benim oğlum 1990 kızım 1730 gram doğdular.ayni 200er gram falan verdiler şimdi verme dönemi bitti almaya gectiler sanırsam.tlf fazla bilgi vermiyorlar covid olduğum için gidip soramiyorumda.insallah iyilerdir🤲
İyilerdir allahin izniyle icini ferah tut kilolari iyi bak eve gelsinler hele bi nasil buyuduklerine inanamayacaksin 🤗
Aptamil prematil cok kullandim ben ilk bebeklik donemlerinde 4 kilo olana kadar

X