Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ben de oyle canim o durumda hafif kaldiriyorum ya da kucaga aliyorum

Kızlar gece uykusuna saat kaç gibi geçiyor bebeğiniz. Uyumuyor Nisa sürekli hareket. Yani uyku hali de yok zorla uyutuyorum resmen. Gece 00. 30 da uyudu mesela
8-8.30 gibi uyutmaya başlıyorum. 9 - 10 gibi uyuyor ama derin değil. 11den sonra derinleştiriyor. Geceyi sorma gitsin. Bazen sayıyorum 10 defa kalkmışım. Sabaha karşı hele 10 dk.da bir uyanıyor. Sonra gün boyu 1.5-2 saatte bir uyumak istiyor.
Yukarıda yazmışlar ya gündüz uykusu gece uykusunu belirler diye. Gündüz uyumak istemiyor mu hiç? Hani böyle perdeleri filan kapatsan? Onun haricinde bir sıkıntısı olmuyor dimi? Bizimkinin biliyosun gaz ve kaka sıkıntısı var hep. Bazı bebek uyumayı sevmezmiş doğuştan beri mi böyle?

Kızlar bizim ek gıda serüveni tam başlayamadan ertelendi. Başka bi doktora daha gittik o da yoğurt verme normalde 6. Ayda başlatıyorum ek gıdaya ama sen başlamışsın dene dedi. Balkabağı denedim bebem hiç uyuyamadı. Kakasını da asla yapamadı kaç gün. Bıraktım ben de.Bi yandan da benim yediğim şeylerin çocuğa dokunabileceğini söyledi. Bu sebeple süt, sütlü ürünler, tahin, ceviz, fıstık, baharatlı gıdalar, paketli gıdaları yasakladı. Ama ben bunlardan olmadığını düşünüyorum. Laktoza karşı bi sıkıntısı var bence. Sürekli kıvranıyor kuzum. Bakalım araştırıp olmazsa üni. hastanesine götürücem. Uykular gerçek anlamda haram oldu anlayacağınız

Yogurt verme bi canim gozlemle bakalim degisiklik olacak mi

Vermedim kuzum zaten, sonrasında balkabağı denedim 1 gün bir şey vermeyip daha beter oldu. Ne emdi ne uyudu iki gün. Erken mi geldi benim kıza anlamadım.
Aslinda ay olarak ek gida zamani geldi ama anne sutu aliyor zaten ertelemende hic bir mahsur yok canim, ek gidayi bir sure tamamen kesip dene istersen genel bi huzursuzluksa eger ek gidadan bagimsiz anlamis olursun

Aslinda ay olarak ek gida zamani geldi ama anne sutu aliyor zaten ertelemende hic bir mahsur yok canim, ek gidayi bir sure tamamen kesip dene istersen genel bi huzursuzluksa eger ek gidadan bagimsiz anlamis olursun
Haklısın canım zamanı geldi bence de. Genel bir huzursuzluğu sürekli vardı ama ekgıdadan sonra hiç kaka yapamadı ve sürekli bacaklarını karnına çekip ıkındı. Yaptığında da ilk doğduğu zaman yaptığı kaka var ya rengi öyle değildi ama yapış yapıştı

Benim kiz doğduğunda beri böyle
Ama artık bir düzeni olmali. Bildiğin uykuya karşı gelen bir çocuk.
6. Aya bir şey kalmadı zaten bi 15 gün kadar beklemiş olursun canım. Ama daha fazla erteleme çünkü geç başlayınca da bebek reddedebiliyormus. Rahatsız ettiyse başka şey dene. Havuç patates gibi ya da meyve. Bağırsak sistemi onlarada alışacak

İnşallah düzene girer canım uykusuzluk çok zor. Hem onun için hem senin için. Peki mesela bizim kız akşam 7 gibi huzursuzlanmaya gözlerini kaşımaya esnemeye başlıyo sizde hiç öyle bi belirti yok mu?
Evet biraz daha bekliyim bakalım canım ertelemek değil niyetim aslında ama böyle de reddedecek çünkü çok rahatsız ediyo.

Uyku saati gelince gözlerini kaşır ama öyle uyku hali falan olmaz hiç. Çok hareketli bir cocuk. Bak şimdi yoğurt yedirdim yattığı yerden yoğurt kavanozun doktu. Elimde tutsam kavanoza saldiriyor ayakları ile koluma vuruyor kasiktaki bir yere dokuluyor ne eli ne kolu duruyor uyuturkende böyle iyice kolunu falan sarıyorum bi bakıyorum bi yolunu bulmuş kolunu çıkarmış

Ev gidadan sonra cok degisiyor canim kaka hatta hergun farkli oluyor yediklerine gore yapis yapis durumu da normal endiselenme. Zeytinyagi mutlaka her yemegine koy

Maşallah canım Allah kolaylık versin bir de ayaklanımca neler yapacak acaba bi arkadaşım demişti ki tüp bebekler hep çok hiperaktif, zeki ve güzel oluyor. Onun kuzeninin ilk bebeği tüp imiş. Sarışın yakışıklı bi çocukmuş. İkinci normal yolla olmuş diyo ki azcık saf o

Ev gidadan sonra cok degisiyor canim kaka hatta hergun farkli oluyor yediklerine gore yapis yapis durumu da normal endiselenme. Zeytinyagi mutlaka her yemegine koy
Kuzum değişmesi değil de bu kadar zorlanması endişelendirdi beni. Minicik bi kaşık balkabağı yani onu da tam yedi mi bilmiyorum zeytinyağını sade bile verdim seviyor ne hikmetse onu.

Eşim küçükken hiperaktifmis. Şimdi yemek ihtiyacı olmasa yerinden kalkamaz iki yondende insallah ona benzemez
Bende diyorum bu kadar hormondan sonra bu bebeğin böyle olmaz normal biz kendimiz kaşındık
Kuzum değişmesi değil de bu kadar zorlanması endişelendirdi beni. Minicik bi kaşık balkabağı yani onu da tam yedi mi bilmiyorum zeytinyağını sade bile verdim seviyor ne hikmetse onu.
Aslında balkabağı lifli zorlanmasina sebep bal kabağı yediği için değil ek gıdaya yeni geçtiği içindir. Bence ara ara denemelerde devam et kuzum alışacak senin kız belli ki hassas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…