Bütün aşilardan sonra calpol vermiştim riske atmak istemedim onlrda biraz ağır aşı mutlaka veririm canım.Çok ateş yapıyor ilk kez öyle ateşli gördüm Kayra'yı.Mutlaka calpol aldırırsın giderken.
Tukurme cok oluyor ilk baslarda mesela en basit ornekAnaaa gerçekten mi kız daha neler gorecem söyle hele
Yaaa aynen şu dişler bi çıksa rahat etsek Nisa da aynı doktor kabarmış dedi bekliyoruz. Kuzular aşıdan kurtulamadı. Menenjit aşilarina 7. Ay da basliyacagiz
Yemek yerken konuşmaya çalışıyor o zman tukuruge az kaldıTukurme cok oluyor ilk baslarda mesela en basit ornek
Sacini basini yemek yapacak dahaYemek yerken konuşmaya çalışıyor o zman tukuruge az kaldı
Bızımkı suan tukuruyorTukurme cok oluyor ilk baslarda mesela en basit ornek
Ne guzel gunler bunlar cok sukur herseyleri guzelBızımkı suan tukuruyor4 yada 5 gundur.. Bıde sureklı konusuyor
Rabbim e sukur ler olsun evet cok guzel gunlerNe guzel gunler bunlar cok sukur herseyleri guzel
Mutfak halisi gunde 3 kez temizleniyor olsa da
Canım ya seninki kaç numara bez kullanıyor ve kaç kilosunuz? İkimizde aynı marka kullanıyoruz diye sana sorayım dedim. Biz şuan 2 kullanıyoruz 5-8 yazıyor üstünde benimki de 5,5 ama sanki iç lastikleri sıkıyor gibimi ne bacaklarını anlamadım iz yapıyor ..Maşallah cnm kilosu gayet iyi..
Ben her aşıdan hemen snra fitil verdim, fitil kullanayan şrup beriyor bi seferliğine.. Hiç ateş problemimiz olmadı cok şüküt
İnşallah sizde bir daha yaşamazsınız
Şifa olsun minnoşa
Cnm ertele biraz bakalım ne gibi şeyler olacak..
Kız balkabağı için erken senin kuzuna :)
Biraz gözlemle bakalm neler olacak..
Ama bende kızlaea katılıorm.. Cok erteleme reddebilir.. Bide ek gıdadan snra ara ara kaka yaparken zorlanma kendini kasma.. Hatta kabız vs.. Bnlar olacak
Cnkü vücut bambaşka şeylerle karşılaşıyor.. Yeri geliyor biz bile kabız olabiliyoruz
İnşallah hiç bir sıkıntısı yok annesi
Canım ben sizinle aynı marka kullanmiyorum ama bezlerin üstünde yazan kiloya da inanmıyorum bebekler o kadar uzun süre kullanamıyor lar 1 numara aldım ben 5 kiloya kadar kullanılır yazıyor kızım 5 kilo oldu yara olacaktı baya kızardı lastik kısmı daha sonra da 3 numarasını aldım bibsure de onu kullandım o da fazla iz yaptı 4 numaraya geçtimCanım ya seninki kaç numara bez kullanıyor ve kaç kilosunuz? İkimizde aynı marka kullanıyoruz diye sana sorayım dedim. Biz şuan 2 kullanıyoruz 5-8 yazıyor üstünde benimki de 5,5 ama sanki iç lastikleri sıkıyor gibimi ne bacaklarını anlamadım iz yapıyor ..
bu olaydan çok korkuyorum artık Çünkü geçende 1 numarayı uzun kullanmışım anlamadan,o iç lastiğin değdiği yerler yara oldu su topladı deri kendini yeniledi resmen 3 haftayı buldu çok üzüldüm çok zor iyileştiama 3 numaraya geçmek için de çok erken değil mi ya bu kiloyla ona baktım 6-10 yazıyor
cnm bezler için kilodan cok bence bacak yapısıda önemli.. mesela biz bezlerin üstünde yazan numarayı gayet rahat kullanıyoruz bu zamana kadar bir sorun yaşamadım.. ama şöyle yaptm.. mesela bezin üstünde 4-8 kilo yazıosa ben 4-7 kiloya kadar kullanıyorum.. 1 kilo eksiltiyorum..Canım ya seninki kaç numara bez kullanıyor ve kaç kilosunuz? İkimizde aynı marka kullanıyoruz diye sana sorayım dedim. Biz şuan 2 kullanıyoruz 5-8 yazıyor üstünde benimki de 5,5 ama sanki iç lastikleri sıkıyor gibimi ne bacaklarını anlamadım iz yapıyor ..
bu olaydan çok korkuyorum artık Çünkü geçende 1 numarayı uzun kullanmışım anlamadan,o iç lastiğin değdiği yerler yara oldu su topladı deri kendini yeniledi resmen 3 haftayı buldu çok üzüldüm çok zor iyileştiama 3 numaraya geçmek için de çok erken değil mi ya bu kiloyla ona baktım 6-10 yazıyor
Belki en ucuz bezi denesen severprima premiumdan snra bi kere sleepy denemiştim denemez olaydım
sonra prima günlük rahatlık denemiştim onu hiç hiç hiç denemez olaydım
dün itibariyle küçük kutu prima aktif bebek aldım.. Allahım konuyu biliyorsun amin
Ahahaprima premiumdan snra bi kere sleepy denemiştim denemez olaydım
sonra prima günlük rahatlık denemiştim onu hiç hiç hiç denemez olaydım
dün itibariyle küçük kutu prima aktif bebek aldım.. Allahım konuyu biliyorsun amin
kız bez deneye deneye zaten diğer bez parası kadar para koymuş oluorumBelki en ucuz bezi denesen sever
pişiyor cnmAhahaalerji filan mı oluyor canım neden kabul etmiyor bebeğin
Yaa..kız bez deneye deneye zaten diğer bez parası kadar para koymuş oluorum
pişiyor cnm
8300ken 3 ni nasil oldu yacnm bezler için kilodan cok bence bacak yapısıda önemli.. mesela biz bezlerin üstünde yazan numarayı gayet rahat kullanıyoruz bu zamana kadar bir sorun yaşamadım.. ama şöyle yaptm.. mesela bezin üstünde 4-8 kilo yazıosa ben 4-7 kiloya kadar kullanıyorum.. 1 kilo eksiltiyorum..
sen bezin bant yerini çok göbek deliğine doğru gerdiriyor olabilirmisin cnm ? çokmu sıkıosun ? ben tam yanlarda bırakıyorum bide benm kızımın kemik yapısı kalın değil belkide ondandır..
biz en son aralık ortası gibi kontrolümüz vardı 8.300 dük 3 numara kullanıyordum elimde vardı bitirdim... sıkmıyorduda..
15-20 gündür 4 numara kullanıyorum bence marta kadar felan uzun bi süre 4 kullanırım
bence sıkıyor olabilirsin.. bide yan lastiklerini kyomadan önce biraz esnet istersen cnm.. ben esnetmiyorum ama madem kzıarıyor buda bi fikir..
geçmiş olsun