Zaman zaman zorlanmasi da normal ama benimkiler dun kabizdi afedersin cok kati kivamda yaptilar bugun ishal gibi yaptilarKuzum değişmesi değil de bu kadar zorlanması endişelendirdi beni. Minicik bi kaşık balkabağı yani onu da tam yedi mi bilmiyorumzeytinyağını sade bile verdim seviyor ne hikmetse onu.
Maşallah cnm kilosu gayet iyi..Tünaydın kızlar hayırlı cumalar
Dün 2. Ay kontrolümüzü de aşılarımız da olduk şükür. 5,5 kilo olmuş doktor gayet iyi dedi.
Aşı beni baya korkutmuştu ama bi sorun olmadı korktuğum kadar .
Eve geldikten sonrs biraz uyandı, sonra uyandı canı çok yanıyormuş gibi ağladı durdu. Kucağımda tuttum hep sarıldım emzirdim filan sakinleşti.
Ateşi çok yükselir diye korkmuştum ama o da en fazla 37,4 e kadar yükseldi üzerini soydum emzirdim o da düştü çoğunlukla 37 dolaylarında seyretti. Sabah uyandığında 36,1 e filan düşmüştü rahatladım artık iyice
Bu macerayı da atlattık sanırım
Yalnız bizimkinin bi kaka sorunu var. Yani kakası yüzde 80 koyu yeşil. Sarı olduğu çok az doktor d ona takıldı. Yeni foto istedi bakalım inş altından bi alerji öyküsü filan çıkmaz. Sanırım alerjik bebeklere her aşı da yapılmıyor zira
Cnm ertele biraz bakalım ne gibi şeyler olacak..Kızlar bizim ek gıda serüveni tam başlayamadan ertelendi. Başka bi doktora daha gittik o da yoğurt verme normalde 6. Ayda başlatıyorum ek gıdaya ama sen başlamışsın dene dedi. Balkabağı denedim bebem hiç uyuyamadı. Kakasını da asla yapamadı kaç gün. Bıraktım ben de.Bi yandan da benim yediğim şeylerin çocuğa dokunabileceğini söyledi. Bu sebeple süt, sütlü ürünler, tahin, ceviz, fıstık, baharatlı gıdalar, paketli gıdaları yasakladı. Ama ben bunlardan olmadığını düşünüyorum. Laktoza karşı bi sıkıntısı var bence. Sürekli kıvranıyor kuzum. Bakalım araştırıp olmazsa üni. hastanesine götürücem. Uykular gerçek anlamda haram oldu anlayacağınız
Bence de kendimiz kaşındık benim en iyi kalite bb idi zaten diyorum ki en iyisini koyarlarsa olacağı buEşim küçükken hiperaktifmis. Şimdi yemek ihtiyacı olmasa yerinden kalkamaziki yondende insallah ona benzemez
Bende diyorum bu kadar hormondan sonra bu bebeğin böyle olmaz normal biz kendimiz kaşındık
Aslında balkabağı lifli zorlanmasina sebep bal kabağı yediği için değil ek gıdaya yeni geçtiği içindir. Bence ara ara denemelerde devam et kuzum alışacak senin kız belli ki hassas
Ah o ishale kurban olayımZaman zaman zorlanmasi da normal ama benimkiler dun kabizdi afedersin cok kati kivamda yaptilar bugun ishal gibi yaptilar
Yeni doktor önermişti canım patates muz verme daha fazla kabız olabilir demişti. Çok haklısın bende zaten kronik kabızlık var inşallah çocuğum bana çekmemiştir. Çok ertelemem ara ara ufak denemelerle başlarım. İnşallah yoktur kuzumCnm ertele biraz bakalım ne gibi şeyler olacak..
Kız balkabağı için erken senin kuzuna :)
Biraz gözlemle bakalm neler olacak..
Ama bende kızlaea katılıorm.. Cok erteleme reddebilir.. Bide ek gıdadan snra ara ara kaka yaparken zorlanma kendini kasma.. Hatta kabız vs.. Bnlar olacak
Cnkü vücut bambaşka şeylerle karşılaşıyor.. Yeri geliyor biz bile kabız olabiliyoruz
İnşallah hiç bir sıkıntısı yok annesi
Geçmiş olsun kuzum valla benim de ilk birkaç regl yoğun oldu. Depend dışında hep taştı ya. Ya da şey yapabilirsin gece pedi takıp üzerine boxerın varsa ondan giy. Ne güzel ağrısız olsun hep inşallahTünaydın herkese
Gözlerim şiş.. Belim pert... 2. Reglim..
İlki bu kdar yoğun değildi şuan depend olaydıda takaydım diorum
Ağrı olayı doğumdan önce ayaklarm titrer.. İş yerindeysem izin alırdım eve gelirdim.. Bazen iğne vulurdurdum bazen ağrı kesici günde 3 tane içtiiim olurdu
Doğmdan snraki regllerim daha Hafif geçiyor ağrı kesici hiç almadm.. İnşallah böyle devam eder
Endiseni anliyorum ama inanki normal zamanla duzene girecek sadece siviyla beslenen bir mideye kati gida giriyor mutlaka barsaklar calismakta bir sure afallayacakAh o ishale kurban olayımnormal zorlanma gibi değil masalım öyle olsa devam ederdim zaten. Emmedi saatlerce karnından nasıl gurultular geldi. Gözüm korktu biraz
Haklısın canım düzelecek illakiEndiseni anliyorum ama inanki normal zamanla duzene girecek sadece siviyla beslenen bir mideye kati gida giriyor mutlaka barsaklar calismakta bir sure afallayacak
Rica ederim canimHaklısın canım düzelecek illakiçok teşekkür ederim moral motivasyon için. İkiz annesine böyle de dert yanmak hiç içime sinmiyor çok sağ ol
Yarin kan versem olurmi acaba 10.gun yarinHenuz 3.gun embriyosu icin cok erken bosa uzulmus oluyorsun belki de
Muhtemelen sonuç verir artıkYarin kan versem olurmi acaba 10.gun yarin
Az cok belli eder kendini canim en guzeli test gununu beklemek ama yine de ver yine de erken oldugunu unutma sakin olumsuz bir sonuc almazsin insallahYarin kan versem olurmi acaba 10.gun yarin
Sicak yemek yemeyi unut artikKızlar Nisa her sofraya oturusumuzda sürekli ıhh ıhhh yapıyor yani oda yemek istiyor. Mesela bu akşam sofra öncesi mamasını yedi hemen biz oturduk sofraya yine başladı yoğurt çıkardım verdim yedi. 2 ona 1 bana şeklinde ne kadar doyarsam artık
Yaa aynen istiyor ki hep ağzına bir şey vereyim hiç durmadanSicak yemek yemeyi unut artik
Daha yeni basliyor dur heleYaa aynen istiyor ki hep ağzına bir şey vereyim hiç durmadan
Anaaa gerçekten mi kız daha neler gorecem söyle heleDaha yeni basliyor dur hele
Yaaa aynen şu dişler bi çıksa rahat etsek Nisa da aynı doktor kabarmış dedi bekliyoruz. Kuzular aşıdan kurtulamadı. Menenjit aşilarina 7. Ay da basliyacagizBugün dedim ki yazayım içeriden ince bir ağlama sesi geldizaten bu ara her şeyi yarım yapıyorum artık bir iş biterse tek seferde şanslıyım Ek gıdaya 6.ayda başlayalım dedi ben de tamam dedim aman aman hemen başlamak istemiyordum 6.ayı da geçirmeyecek.Bu ara dişle uğraşıyorum henüz çıkmadı ama çıkacak gibi sürekli eli ağzında,huysuz,salya desen şelale gibi.Yanlışlıkla omuzuma falan yaslansa bir anda kocaman bölge ıslanıyor.Küçücük ağızdan onca salya nasıl çıkıyor hayretle izliyorum Önümüzdeki ay ek gıda aşılar ve menenjit aşısı var.Zavallı oğlum bu boş ağlamalarını çok özleyecek
Çok ateş yapıyor ilk kez öyle ateşli gördüm Kayra'yı.Mutlaka calpol aldırırsın giderken.Anaaa gerçekten mi kız daha neler gorecem söyle hele
Yaaa aynen şu dişler bi çıksa rahat etsek Nisa da aynı doktor kabarmış dedi bekliyoruz. Kuzular aşıdan kurtulamadı. Menenjit aşilarina 7. Ay da basliyacagiz