Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kuzum değişmesi değil de bu kadar zorlanması endişelendirdi beni. Minicik bi kaşık balkabağı yani onu da tam yedi mi bilmiyorum zeytinyağını sade bile verdim seviyor ne hikmetse onu.
Zaman zaman zorlanmasi da normal ama benimkiler dun kabizdi afedersin cok kati kivamda yaptilar bugun ishal gibi yaptilar

Maşallah cnm kilosu gayet iyi..
Ben her aşıdan hemen snra fitil verdim, fitil kullanayan şrup beriyor bi seferliğine.. Hiç ateş problemimiz olmadı cok şüküt
İnşallah sizde bir daha yaşamazsınız
Şifa olsun minnoşa
Cnm ertele biraz bakalım ne gibi şeyler olacak..
Kız balkabağı için erken senin kuzuna :)
Biraz gözlemle bakalm neler olacak..
Ama bende kızlaea katılıorm.. Cok erteleme reddebilir.. Bide ek gıdadan snra ara ara kaka yaparken zorlanma kendini kasma.. Hatta kabız vs.. Bnlar olacak
Cnkü vücut bambaşka şeylerle karşılaşıyor.. Yeri geliyor biz bile kabız olabiliyoruz
İnşallah hiç bir sıkıntısı yok annesi

Tünaydın herkese

Gözlerim şiş.. Belim pert... 2. Reglim..
İlki bu kdar yoğun değildi şuan depend olaydıda takaydım diorum
Ağrı olayı doğumdan önce ayaklarm titrer.. İş yerindeysem izin alırdım eve gelirdim.. Bazen iğne vulurdurdum bazen ağrı kesici günde 3 tane içtiiim olurdu
Doğmdan snraki regllerim daha Hafif geçiyor ağrı kesici hiç almadm.. İnşallah böyle devam eder

Bence de kendimiz kaşındık benim en iyi kalite bb idi zaten diyorum ki en iyisini koyarlarsa olacağı bu hiç bize benzemiyo çok hırslı. Nisa azcık hiperaktif olacak gibi kuzum

Haklısın doktor da öyle dedi vücut daha önce karşılaşmadığı bir şeyle karşılaşıyor sindiremeyebilir başta dedi. Ama canım inan normal kabızlık gibi değil gündüz gece ıkındı. Kesin biraz hassas ya inşallah bana benzemez ben de hep kabız olurum. Hamileliğim çok zor geçti o açıdan.

Zaman zaman zorlanmasi da normal ama benimkiler dun kabizdi afedersin cok kati kivamda yaptilar bugun ishal gibi yaptilar
Ah o ishale kurban olayım normal zorlanma gibi değil masalım öyle olsa devam ederdim zaten. Emmedi saatlerce karnından nasıl gurultular geldi. Gözüm korktu biraz

Yeni doktor önermişti canım patates muz verme daha fazla kabız olabilir demişti. Çok haklısın bende zaten kronik kabızlık var inşallah çocuğum bana çekmemiştir. Çok ertelemem ara ara ufak denemelerle başlarım. İnşallah yoktur kuzum

Geçmiş olsun kuzum valla benim de ilk birkaç regl yoğun oldu. Depend dışında hep taştı ya. Ya da şey yapabilirsin gece pedi takıp üzerine boxerın varsa ondan giy. Ne güzel ağrısız olsun hep inşallah

Ah o ishale kurban olayım normal zorlanma gibi değil masalım öyle olsa devam ederdim zaten. Emmedi saatlerce karnından nasıl gurultular geldi. Gözüm korktu biraz
Endiseni anliyorum ama inanki normal zamanla duzene girecek sadece siviyla beslenen bir mideye kati gida giriyor mutlaka barsaklar calismakta bir sure afallayacak

Endiseni anliyorum ama inanki normal zamanla duzene girecek sadece siviyla beslenen bir mideye kati gida giriyor mutlaka barsaklar calismakta bir sure afallayacak
Haklısın canım düzelecek illaki çok teşekkür ederim moral motivasyon için. İkiz annesine böyle de dert yanmak hiç içime sinmiyor çok sağ ol

Kızlar Nisa her sofraya oturusumuzda sürekli ıhh ıhhh yapıyor yani oda yemek istiyor. Mesela bu akşam sofra öncesi mamasını yedi hemen biz oturduk sofraya yine başladı yoğurt çıkardım verdim yedi. 2 ona 1 bana şeklinde ne kadar doyarsam artık

Sicak yemek yemeyi unut artik

huzun kovan kusu begenip beğenip niye yazmıyorsun
Sen başladın mı ek gıdaya canım

Bugün dedim ki yazayım içeriden ince bir ağlama sesi geldi zaten bu ara her şeyi yarım yapıyorum artık bir iş biterse tek seferde şanslıyım Ek gıdaya 6.ayda başlayalım dedi ben de tamam dedim aman aman hemen başlamak istemiyordum 6.ayı da geçirmeyecek.Bu ara dişle uğraşıyorum henüz çıkmadı ama çıkacak gibi sürekli eli ağzında,huysuz,salya desen şelale gibi.Yanlışlıkla omuzuma falan yaslansa bir anda kocaman bölge ıslanıyor.Küçücük ağızdan onca salya nasıl çıkıyor hayretle izliyorum Önümüzdeki ay ek gıda aşılar ve menenjit aşısı var.Zavallı oğlum bu boş ağlamalarını çok özleyecek

Daha yeni basliyor dur hele
Anaaa gerçekten mi kız daha neler gorecem söyle hele
Yaaa aynen şu dişler bi çıksa rahat etsek Nisa da aynı doktor kabarmış dedi bekliyoruz. Kuzular aşıdan kurtulamadı. Menenjit aşilarina 7. Ay da basliyacagiz

Çok ateş yapıyor ilk kez öyle ateşli gördüm Kayra'yı.Mutlaka calpol aldırırsın giderken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…