regl oldum hamile olabilirmiyim diye topik açacamKızzz zaten bez mama alıp para veriyon ya üzerine para ekleyince bir tık uyguna almış olursun. Belki gelen hediye mama kadardir nerden bilion
O zaman bir test yap
Ayyyy o sorular beni benden alıyor.regl oldum hamile olabilirmiyim diye topik açacam:
netten baktım fiyatına
Yok canım daha cok küçükler bugun kontrolum var ama 12 haftadan öncede belli olmaz sanırımDaha cok kucukler gerci ama cinsiyet tahmininde bulundu mu
18 24 alican o zaman kuzuaralıkta 17 ocakta 18 .. öyle bir ay aralığıdoğuştan gıcık
mama ve bezler ekstra para nüçün veremmmmmmmmmmmm
lebron ceymsssssssssssssssssssssssssss
öle edem bari
Benim 10.haftada tahmin etmisti 12de net olarak soylediYok canım daha cok küçükler bugun kontrolum var ama 12 haftadan öncede belli olmaz sanırım
Hazir veriyorum ben canim hic vaktim olmuyor kiKızlar bugun evde peynır yaptım oglusuma sız nasıl yapıyorsunuz peynırlerınızı
Şirden mayası aldım ama baktim ki içinde korucuyu var mayalamadim. Tanıdığım bir sarkuteriye katkısız taze lor geldiginde alıp öyle verdim.Kızlar bugun evde peynır yaptım oglusuma sız nasıl yapıyorsunuz peynırlerınızı
Valla benım tek cocukla vakıt yok sen2 nasıl bulacaksın.. Bugun bebegıme kayınvalıdem baktı valla bende oyle yapabildim yoksa Nerde sırtım yine basladı agrımaya fenalardayımHazir veriyorum ben canim hic vaktim olmuyor ki
Tuzsuz dımı canm ben bulamadım ya hıc bır yerde nette var ordada dunya para istiolar.. Labne alıp verdim sevdi.. Yaptıgımda labne gıbı oldu.. Bakalım yarın verecem yıyecek mıŞirden mayası aldım ama baktim ki içinde korucuyu var mayalamadim. Tanıdığım bir sarkuteriye katkısız taze lor geldiginde alıp öyle verdim.
Allah kolaylik versin hepimize canim annelik full time mesaiValla benım tek cocukla vakıt yok sen2 nasıl bulacaksın.. Bugun bebegıme kayınvalıdem baktı valla bende oyle yapabildim yoksa Nerde sırtım yine basladı agrımaya fenalardayım
tişikkir idirim18 24 alican o zaman kuzu
Benim 10.haftada tahmin etmisti 12de net olarak soyledi
annem yapıoKızlar bugun evde peynır yaptım oglusuma sız nasıl yapıyorsunuz peynırlerınızı
Canim kacta basliyosun uyutmaya ve hergun ayni rutini uyguyo musunKızlar gece uykusuna saat kaç gibi geçiyor bebeğiniz. Uyumuyor Nisa sürekli hareket. Yani uyku hali de yok zorla uyutuyorum resmen. Gece 00. 30 da uyudu mesela
Amacim akşam yemekten sonra uyutmakCanim kacta basliyosun uyutmaya ve hergun ayni rutini uyguyo musun