Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Amacim akşam yemekten sonra uyutmak ama yok azıcık kestiyor. Bir hareket bir muhabbet pertim çıkıyor resmen. En azından 10 da falan uyusa olacak gibi. Gündüzde uyumuyor ki
Gunduz uykulari duzensiz oldugu zaman da gece uykusuna gecis cok zor oluyor ama her gun mutlaka ayni saatte uyku rutini sonrasi yatirdigin zaman ayni seyleri yaparak eminim alisacaktir bide uyumuyo diye konusma oynama isik acma varsa duzen olusmasi cok zor kuzum

Yok konuşmuyorum hiç ışık kapalı ses yok uzun zmandan beri aynı şekilde devam ediyorum ama benim kiz inacti. Allahtan yatınca bi 3 ~4 saat uyuyor. Seninkiler kaçta yatıyor canım

Yok konuşmuyorum hiç ışık kapalı ses yok uzun zmandan beri aynı şekilde devam ediyorum ama benim kiz inacti. Allahtan yatınca bi 3 ~4 saat uyuyor. Seninkiler kaçta yatıyor canım
Bizimkiler önceden 8di şimdi 9-9.30 arası yatıyorlar fulyam seninkinin şu an max 20.30 da yatması lazım

Gunduz uykusunun iyi olmadigindan canim gece uykuya gecisi zor oluyodur. Benimkiler 8.30 9 aarasi uyuyor

Kızlar gece uykusuna saat kaç gibi geçiyor bebeğiniz. Uyumuyor Nisa sürekli hareket. Yani uyku hali de yok zorla uyutuyorum resmen. Gece 00. 30 da uyudu mesela
Gündüz yokum öğlene kadar diye gündüz düzeni kuramıorum o iş annemde
geceleri 9da yatağa geçiriyorum bi ara anlatmıştım sanki
2 aydır... baya sancılı başladık.. sonra oyuna sohbete döndü derken alıştırdım...
şimdi 9da yatağa girince sakince gözlerini kapamaya dalmaya çalışıyor bazen 9.30 bulabiliyor normal bu tarz sarkmalar gündüz uykusundan dolayı
ama istikrarlı şekilde hergün aynı saate yatağa koydum ve ben ışık kapalı alıştırdım
lulu şimdi ışık varsa uyumaz

Ben isikta uyuyamam o yuzden isik misik yok bam bam bam

Ben isikta uyuyamam o yuzden isik misik yok bam bam bam
yani ilk başta eleştirildim çevremdekiler tarafından bebek felan ama saygı duyuyorum ışıklı uyutanada aynı saygıyı bekledm.. snrada takmamaya başladm
hatta bebek bu ne düzeni saçmalama diyenlerde oldu.. bebekte olsa gayet alışıyorlar bence
ama geçiş alıştırma süreci çok zordu... ağlamasına kıyamıyordum ama sabrettim.. bazen saçını okşayıp ağla kızım gözlerin güzelleşir dediğim bile oldu gaddar anne

Sana bise deyim mi kuzu benim bebeklerim aglarken katilip nefessiz kaliyolar eger oyle olmasalardi asla sallamazdim ve yaptigini yapmayi cok isterdim bebek de olsa duzene oyle bir alisiyolar ki en dogrusunu yaptin benim kocaman danalar ayaklari yere degiyor nerdeyse ana kucaginda sallanarak uyuyolar e sigmayinca napcaz acaba

işte bebekten bebeğe fark ediyor.. mesela lulu hiç öyle nefessiz kalmadı.. eminim kalsa bende aynı şeyi yapardım sonuçta anneyiz... ama ilk yatağa alıştırma süreci ciddi anlamda zordu... çünkü uyumak istemiyordu sürekli etrafına bakıp izlemek istiyordu oyun istiyordu... o zamanlar heralde yapamayacam ben olmayacak bu iş diyordum ama sabır geldi sonunda oldu.. ama herkes sanıoki kesintisiz sabaha kadar uyuyo.. yok öyle bir dünya bu bebe açlığa kalkıyor elbet
normalde emzik cok sevmez.. dişleri kaşındığından beri gece emzik düşürmesine uyanıor mesela

Mutlaka uyanir bebek ama desteksiz uykuya gecmesi kadar buyuk bir nimet var mi en guzelini yaptin valla cok cabaladin ama degdi

Bende o saatte sallıyorum salla babam salla. Anam ağlıyor yaaa

Tünaydın kızlar hayırlı cumalar
Dün 2. Ay kontrolümüzü de aşılarımız da olduk şükür. 5,5 kilo olmuş doktor gayet iyi dedi.
Aşı beni baya korkutmuştu ama bi sorun olmadı korktuğum kadar .
Eve geldikten sonrs biraz uyandı, sonra uyandı canı çok yanıyormuş gibi ağladı durdu. Kucağımda tuttum hep sarıldım emzirdim filan sakinleşti.
Ateşi çok yükselir diye korkmuştum ama o da en fazla 37,4 e kadar yükseldi üzerini soydum emzirdim o da düştü çoğunlukla 37 dolaylarında seyretti. Sabah uyandığında 36,1 e filan düşmüştü rahatladım artık iyice
Bu macerayı da atlattık sanırım

Yalnız bizimkinin bi kaka sorunu var. Yani kakası yüzde 80 koyu yeşil. Sarı olduğu çok az doktor d ona takıldı. Yeni foto istedi bakalım inş altından bi alerji öyküsü filan çıkmaz. Sanırım alerjik bebeklere her aşı da yapılmıyor zira

Kızlar gece uykusuna saat kaç gibi geçiyor bebeğiniz. Uyumuyor Nisa sürekli hareket. Yani uyku hali de yok zorla uyutuyorum resmen. Gece 00. 30 da uyudu mesela
Canım benimki de öyle ya hatta daha beter bak sana diyeyim ortalama bir günümüzü.
Sabah 8 gibi uyanıyor ama yanıma alıp biraz daha uzattırıyorum saat 10 da artık uyandır beni der gibi ağlayarak kalkıyor sonrası daha da yok gece taaaaaa 12 ye kadar uyumuyor
Yani gündüz uykusu hiç yok gibi birşey. Ya memede uyukluyor, ya üstümde omzumda. Koyar koymaz kalkıyor. 2 gündüz yüzükoyun uyutup öyle yatırıyorum daha iyi gibi… uyanacak okursa poposunu pışpışlıyom geri dalıyor.

Ama gündüz hadi neyse de gece uykuya çok geç geçmesi canımı sıkıyor. Eskiden 6-12 arası gaz kolik sancıları olurdu uyumazdı şimdi onlar bitti yine uyuyamıyor. Artık açıkçası uyutmaya bile çalışmıyorum nasılsa 11 den önce uyumuyor diyerekten. Nolacak halimiz bilmem
Al seninkileri vur benimkilere benimki de katılır gibi ağlar nefesi kesilir renkten renge girer görürsün önünde resim paleti gibi tüm renkleri

O şekilde olunca ben napacağım bilemeyip hızlı hızlı sallıyordum öyle sakinleştiriyordum ama yanlışmış. Dün doktor elinin üstüne sağa doğru yatırıp hafif kaldırdı her sustu böyle yap dedi
Bizim gibi çocuğu olan varsa denesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…