Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Amin cumlemizim yavrularini 🤗 biri kiz biri erkek teyzesi 35+0 da dogdular.
Rahim agzi yetmezligi mi var tedbir amacli mi
Maşallah canım allah bağışlasın acılarını göstermesin ınsllah yok canım daha önce geçirilmiş büyük perde ameliyatı var dr rahim ağzı gevşeyebikiyo bu ameliyatta sonra dedi tedbir amaçlı bide ikiz oldukları için yapalım içimiz rahat etsin dedi o yüzden yaptircaz

Maşallah canım allah bağışlasın acılarını göstermesin ınsllah yok canım daha önce geçirilmiş büyük perde ameliyatı var dr rahim ağzı gevşeyebikiyo bu ameliyatta sonra dedi tedbir amaçlı bide ikiz oldukları için yapalım içimiz rahat etsin dedi o yüzden yaptircaz
Amin amin canim guzel gunlerini gormek nasip olsun hepimize 🙏
Cok guzel bir surec her anini cok guzel gecirir ve en az 35li haftalari gorursun insallah 🤗

Amin amin canim guzel gunlerini gormek nasip olsun hepimize 🙏
Cok guzel bir surec her anini cok guzel gecirir ve en az 35li haftalari gorursun insallah 🤗
Amin canım amin inşallah rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın inşallah 🙏❤inşallah bende hayırlısı ile bu süreci zamanında bitirir sag salim kucağıma alırım 🙏

Kisin basinda kac aylik oluyor ona gore alican yoksa heryerde kıs ayni her ayin bedeni de yok beden araligina gore aliyoz😂
aralıkta 17 ocakta 18 .. öyle bir ay aralığı :KK70: doğuştan gıcık :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Mama ya da bez al kafanı yorma 😂
mama ve bezler ekstra para nüçün veremmmmmmmmmmmm :KK70:

Valla e bebek kalıpları o kadar küçük ki sen direk 2 yaş al 😂
lebron ceymsssssssssssssssssssssssssss

Lcw ise saç bandı külotlu çorap olabilir 😂
Bal0ncuk Bal0ncuk 1. 5 yaş için al ama çok kalın olmasın kış başı gibi giyer en kötü ihtimal
öle edem bari :KK43:

günaydın kızlarrrrrrrrrr

regl olcam sanırım... dün gece ayaklarım ısınmadı donuyordum evin içinde resmen ki ısı derecesi baya yükselttiğim halde..
aklıma transfer sonrası belirtilerim geldi.. aynen böyle ayaklarım donuyordu sivilcem çıkmıştı.. tam regl olacak gibi..
yani demem o kii benm gebelik belirtim regl belirtimle aynıydı
sonuç? belirti aramamak lazm :KK70:

aralıkta 17 ocakta 18 .. öyle bir ay aralığı :KK70: doğuştan gıcık :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

mama ve bezler ekstra para nüçün veremmmmmmmmmmmm :KK70:

lebron ceymsssssssssssssssssssssssssss

öle edem bari :KK43:
Kızzz zaten bez mama alıp para veriyon ya üzerine para ekleyince bir tık uyguna almış olursun. Belki gelen hediye mama kadardir nerden bilion 😂
günaydın kızlarrrrrrrrrr

regl olcam sanırım... dün gece ayaklarım ısınmadı donuyordum evin içinde resmen ki ısı derecesi baya yükselttiğim halde..
aklıma transfer sonrası belirtilerim geldi.. aynen böyle ayaklarım donuyordu sivilcem çıkmıştı.. tam regl olacak gibi..
yani demem o kii benm gebelik belirtim regl belirtimle aynıydı
sonuç? belirti aramamak lazm :KK70:
O zaman bir test yap 😂😂😂

X