Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E bebek demedi mi yaKiz hediye lcw den geldiyse napsin
Bazı belirlenen günlerde yapıyorlarmış verem aşısını 4-5 çocuğa paylaştırıyorlarmış. Her yerde sistem böyle dediler canımAslında tam 2 aylık canım niye bugün olmuyor ki. Teşekkür ederiz sizede şimdiden şifa olsun
Evet canim 9+4 olduk cok şükür inşallah sag salim kucagımiza almakta nasip olsunNe guzel bir hikaye boyle cok guzel cok ikizlerine hamilesin degil mi henuz dogum olmadi
Allah razı olsun kuzum amin inşallah canım benim ❤
Karsilastirmak icin yazdi onu sanki bedenleri oyle anladim ya daE bebek demedi mi ya
Saglikla dogsun kuzucuklar benim de ikizlerim var teyzesiEvet canim 9+4 olduk cok şükür inşallah sag salim kucagımiza almakta nasip olsun
Allah razı olsun kuzum amin inşallah canım benim ❤
Aaa öyle mi maşallah allah bağışlasın cinsiyetleri ne bide kaçıncı haftada dogdular bana11.haftada serklaj yapılacakSaglikla dogsun kuzucuklar benim de ikizlerim var teyzesi
Bizim burda doğum sayısı çok fazla o yüzden bibgunu yok o zamanBazı belirlenen günlerde yapıyorlarmış verem aşısını 4-5 çocuğa paylaştırıyorlarmış. Her yerde sistem böyle dediler canım
Lcw ise saç bandı külotlu çorap olabilirKarsilastirmak icin yazdi onu sanki bedenleri oyle anladim ya da
Amin cumlemizim yavrularini biri kiz biri erkek teyzesi 35+0 da dogdular.Aaa öyle mi maşallah allah bağışlasın cinsiyetleri ne bide kaçıncı haftada dogdular bana11.haftada serklaj yapılacak
Bencede çok küçük kalıpları 6 ay diye aldığım üstleri şimdi giydiriyorum ben sadece hafif kolları uzun oluyor bedeni tam sayılır 2 buçuk aylık bile değil daha kızımValla e bebek kalıpları o kadar küçük ki sen direk 2 yaş al
Maşallah canım allah bağışlasın acılarını göstermesin ınsllah yok canım daha önce geçirilmiş büyük perde ameliyatı var dr rahim ağzı gevşeyebikiyo bu ameliyatta sonra dedi tedbir amaçlı bide ikiz oldukları için yapalım içimiz rahat etsin dedi o yüzden yaptircazAmin cumlemizim yavrularini biri kiz biri erkek teyzesi 35+0 da dogdular.
Rahim agzi yetmezligi mi var tedbir amacli mi
Amin amin canim guzel gunlerini gormek nasip olsun hepimizeMaşallah canım allah bağışlasın acılarını göstermesin ınsllah yok canım daha önce geçirilmiş büyük perde ameliyatı var dr rahim ağzı gevşeyebikiyo bu ameliyatta sonra dedi tedbir amaçlı bide ikiz oldukları için yapalım içimiz rahat etsin dedi o yüzden yaptircaz
Amin canım amin inşallah rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın inşallah ❤inşallah bende hayırlısı ile bu süreci zamanında bitirir sag salim kucağıma alırım ❤Amin amin canim guzel gunlerini gormek nasip olsun hepimize
Cok guzel bir surec her anini cok guzel gecirir ve en az 35li haftalari gorursun insallah
Daha cok kucukler gerci ama cinsiyet tahmininde bulundu muAmin canım amin inşallah rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın inşallah ❤inşallah bende hayırlısı ile bu süreci zamanında bitirir sag salim kucağıma alırım ❤
aralıkta 17 ocakta 18 .. öyle bir ay aralığı doğuştan gıcıkKisin basinda kac aylik oluyor ona gore alican yoksa heryerde kıs ayni her ayin bedeni de yok beden araligina gore aliyoz
mama ve bezler ekstra para nüçün veremmmmmmmmmmmmMama ya da bez al kafanı yorma
lebron ceymsssssssssssssssssssssssssssValla e bebek kalıpları o kadar küçük ki sen direk 2 yaş al
öle edem bariLcw ise saç bandı külotlu çorap olabilir
Bal0ncuk 1. 5 yaş için al ama çok kalın olmasın kış başı gibi giyer en kötü ihtimal
Kızzz zaten bez mama alıp para veriyon ya üzerine para ekleyince bir tık uyguna almış olursun. Belki gelen hediye mama kadardir nerden bilionaralıkta 17 ocakta 18 .. öyle bir ay aralığı doğuştan gıcık
mama ve bezler ekstra para nüçün veremmmmmmmmmmmm
lebron ceymsssssssssssssssssssssssssss
öle edem bari
O zaman bir test yapgünaydın kızlarrrrrrrrrr
regl olcam sanırım... dün gece ayaklarım ısınmadı donuyordum evin içinde resmen ki ısı derecesi baya yükselttiğim halde..
aklıma transfer sonrası belirtilerim geldi.. aynen böyle ayaklarım donuyordu sivilcem çıkmıştı.. tam regl olacak gibi..
yani demem o kii benm gebelik belirtim regl belirtimle aynıydı
sonuç? belirti aramamak lazm