Henuz 3.gun embriyosu icin cok erken bosa uzulmus oluyorsun belki dePersembe gunu transfer oldum bugun 6.gun 3.gun embriyosu meraktan idrar testi yaotim negatif cikti
Bi de beni düşün biri 9 kilo diğeri 12.5 fenalığı bırak artık bayılacam kucaktanKucagımda tasımaktan fenalık geldi yapısık ıkız gibiyiz kulunc tedavisi gordum ama kucagımda tasıdıgım ıcın gerı tekrarladı.. Benden bıraz bagımsız olsun dıom ama ozamanda pesınde kosacam galiba
Bence erken yapmışsın ama 3.gun embriyo transferi yapanlar daha iyi bilirlerPersembe gunu transfer oldum bugun 6.gun 3.gun embriyosu meraktan idrar testi yaotim negatif cikti
Daha erken canım. 5. Gün emrbiyosunfa 7. Gün yaptım silik cikmisti. Bekle biraz dahaPersembe gunu transfer oldum bugun 6.gun 3.gun embriyosu meraktan idrar testi yaotim negatif cikti
daha cok erken cnm... 3. gün embriyosu içinPersembe gunu transfer oldum bugun 6.gun 3.gun embriyosu meraktan idrar testi yaotim negatif cikti
Çok teşekkür ederimİnsallah guzel haberler alirsin canim
Sizler hepiniz harika insanlarsınız... Çok teşekkür ederim desteğiniz, güzel sözleriniz için.bu topiğe gelmedi hiç ama kendisini bizzat tanıyorumIlayumut Ilayumut tüp bebeği defalarca denemiş.. hatta bir evladınız kaybetmiş.. etrafta bi sürü baskı yemiş... insanların dırdırına ve boş konuşmalarına rağmen asla vazgeçmemiş biri..
bence güçlü olHayyal Hayyal cnm.. asla vazgeçme.. inan bana bir gün kokusunu içine çekeceksin
Evet bu topige ikk defa yazıyorum canım senin sayendebu topiğe gelmedi hiç ama kendisini bizzat tanıyorumIlayumut tüp bebeği defalarca denemiş.. hatta bir evladınız kaybetmiş.. etrafta bi sürü baskı yemiş... insanların dırdırına ve boş konuşmalarına rağmen asla vazgeçmemiş biri..
bence güçlü olHayyal cnm.. asla vazgeçme.. inan bana bir gün kokusunu içine çekeceksin
benm kuzenmde hemşire yenidoğan hiç yapmadı ama ne sorsam takır takır..
kız senin hocalar sizi beleşemi mezun etti yoksa
Zor ama sonu güzel bir hikaye olmuşEvet bu topige ikk defa yazıyorum canım senin sayende❤birilerinin aklında kalmak unutulmamsk ne güzel sen ne güzel insansın ❤evet kızlar baloncuğumun dediği gibi tam tamına 7 kere sıfırdan tüp bebek yaptırdım 3 kere histerekopid yaptırdım neler duydum neler işitti neler duydu bu kulaklar hepsini de allaha havale ediyorum kimse pes etmesin eğer pes etseydim bu günleri asla göremeyecektum 4.denemede ilk defa pozitif görmüş ve bebegimi 12 haftada kaybettim rabbim bi daha yasatmasin o acıları ne bana ne kimseye 6.denemeyu ağustos ayında aldım eşim yinebaşlıyoruz önümüzdeki ay dediği gibi gami yası unuttum negatifin acısını unuttum umut öyle bisey ki sen bitti sanırsın o ikk günkü gibi dikilir karşına 7.denemede rabbim ikizlerimi nasip etti ben hayal bile edemezdim ama şimdi benleleer ve inşallahbizi bırakıp gitmezler rabbim bu defa sonuna kadar yüzümüzü güldürsün hepimizin kimse pes etmesin yaşadığımız var olduğumuz sürece umuthep var onu sakın öldurmeyin ❤❤❤
Ne guzel bir hikaye boyle cok guzel cokEvet bu topige ikk defa yazıyorum canım senin sayende❤birilerinin aklında kalmak unutulmamsk ne güzel sen ne güzel insansın ❤evet kızlar baloncuğumun dediği gibi tam tamına 7 kere sıfırdan tüp bebek yaptırdım 3 kere histerekopid yaptırdım neler duydum neler işitti neler duydu bu kulaklar hepsini de allaha havale ediyorum kimse pes etmesin eğer pes etseydim bu günleri asla göremeyecektum 4.denemede ilk defa pozitif görmüş ve bebegimi 12 haftada kaybettim rabbim bi daha yasatmasin o acıları ne bana ne kimseye 6.denemeyu ağustos ayında aldım eşim yinebaşlıyoruz önümüzdeki ay dediği gibi gami yası unuttum negatifin acısını unuttum umut öyle bisey ki sen bitti sanırsın o ikk günkü gibi dikilir karşına 7.denemede rabbim ikizlerimi nasip etti ben hayal bile edemezdim ama şimdi benleleer ve inşallahbizi bırakıp gitmezler rabbim bu defa sonuna kadar yüzümüzü güldürsün hepimizin kimse pes etmesin yaşadığımız var olduğumuz sürece umuthep var onu sakın öldurmeyin ❤❤❤
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm benmEvet bu topige ikk defa yazıyorum canım senin sayende❤birilerinin aklında kalmak unutulmamsk ne güzel sen ne güzel insansın ❤evet kızlar baloncuğumun dediği gibi tam tamına 7 kere sıfırdan tüp bebek yaptırdım 3 kere histerekopid yaptırdım neler duydum neler işitti neler duydu bu kulaklar hepsini de allaha havale ediyorum kimse pes etmesin eğer pes etseydim bu günleri asla göremeyecektum 4.denemede ilk defa pozitif görmüş ve bebegimi 12 haftada kaybettim rabbim bi daha yasatmasin o acıları ne bana ne kimseye 6.denemeyu ağustos ayında aldım eşim yinebaşlıyoruz önümüzdeki ay dediği gibi gami yası unuttum negatifin acısını unuttum umut öyle bisey ki sen bitti sanırsın o ikk günkü gibi dikilir karşına 7.denemede rabbim ikizlerimi nasip etti ben hayal bile edemezdim ama şimdi benleleer ve inşallahbizi bırakıp gitmezler rabbim bu defa sonuna kadar yüzümüzü güldürsün hepimizin kimse pes etmesin yaşadığımız var olduğumuz sürece umuthep var onu sakın öldurmeyin ❤❤❤
Pofff.. Çık matematiğin içindenKuzum 1.5 yas 12 18 oluyor. 2.rakam asil bedeni veriyor mesela 18 24 te 24 olarak dusun 2 yas
12 18 ay 80 ve 86cm arasi bebek icin aslinda ona gore alabilirsin mesela yani su demek 12 aylik bir bebekle 18 aylik bir bebegin olabilecegi beden araligi bu ve tamamen ortalama hesapla yapiliyor bedenler. Onemli olan boy hesabiPofff.. Çık matematiğin içinden
Ee şimdi benm kızın 18 ayı ocağa denk geliyor..
Şubat mart nisan ne olcak
Boya bakmamz gerekiosa benm bebe o kdar uzamaz zatende...12 18 ay 80 ve 86cm arasi bebek icin aslinda ona gore alabilirsin mesela yani su demek 12 aylik bir bebekle 18 aylik bir bebegin olabilecegi beden araligi bu ve tamamen ortalama hesapla yapiliyor bedenler. Onemli olan boy hesabi12 aylik bir bebek 83 cm olabilir ayni sekilde 12 aylik bir bebek 75 cm olabilir aylari ayni ama bedenleri farkli biri 9 12 digeri 12 18
Evet evet mevsimi uymuyosa degis cok hizli buyuyolar zatenBoya bakmamz gerekiosa benm bebe o kdar uzamaz zatende...
Enine bakınca şişko patates ondan korkuorm
Hayr hediye geliyorda.. Şimdi giyemiecek.. Değişim yapaym seneye için diormda bari giyebilsin
İşte hatayda kış kasım aralık ocak şubat mart oluyor... Ben hangi beden alacamEvet evet mevsimi uymuyosa degis cok hizli buyuyolar zaten
Kisin basinda kac aylik oluyor ona gore alican yoksa heryerde kıs ayni her ayin bedeni de yok beden araligina gore aliyozİşte hatayda kış kasım aralık ocak şubat mart oluyor... Ben hangi beden alacam
Mama ya da bez al kafanı yormaİşte hatayda kış kasım aralık ocak şubat mart oluyor... Ben hangi beden alacam