- 21 Şubat 2018
- 1.224
- 4.067
- 29
Valla hiçte bilmiyorum o zamanKiz en azindan asilari kusmayi kiloyi vs en iyi senin bilmen gerek
Başladım, geçen ay opu oldum bu ay da transfer hazırlığındayım 10-12 güne transferim var nasipseTekrar başladın mı canım tedaviye ya da ne zman basliyacaksin
Masallah boyuda kılosuda cok ıyı kafana takacağın bısey yok benceEvet canım kız elbiseleriyle 6950 çıktı bugün doğum boyu 52 cm zaten uzun doğdu evet
Dondurulmus embriyo transferı daha cabuk tutuyor ınsallah sızinki de tutar sonrada bızım gıbı baslarsın sıkayete uyumuyor dıeBaşladım, geçen ay opu oldum bu ay da transfer hazırlığındayım 10-12 güne transferim var nasipse
Kilosuna takılıyorum canım zaten boyu konusunda düşünmüştüm sadeceMasallah boyuda kılosuda cok ıyı kafana takacağın bısey yok bence
Ben evde ölcuyorum 70 cm saglık ocagında 65Yol zorlu ama sonu çok güzel. O güzelliğe kavuşacağını düşünerek güçlü kalıyor insan. Rabbim sana en yakın zaman da güzel haberler almayı nasip etsin.
Nisa 5 aylık 65cm canım her bebek aynı olmaz ki. Bir sıkıntı olsa zaten önce bunu sağlık ocağı söyler.
Kız bak gene demeden edemiyecegim sen hemşire değil msin daha iyi bilmen lazım bizden
İnsallah guzel haberler alirsin canimBaşladım, geçen ay opu oldum bu ay da transfer hazırlığındayım 10-12 güne transferim var nasipse
bu topiğe gelmedi hiç ama kendisini bizzat tanıyorumNasıl güzel mesajlarbana umut oldunuz Allah razı olsun…
Ben 5 kere tüp bebek tedavisi gördüm. Yoruldum inanın çok yoruldum. İnşallah bu son olur, sizleri görüp duygulanıyorum ne güzeldir bunca Özlem üstüne anneliği tatmak
benm kuzenmde hemşire yenidoğan hiç yapmadı ama ne sorsam takır takır..Valla hiçte bilmiyorum o zamanyenidoğan la çok haşır neşir olmadığımdan pek fikrim olmuyor isimle bagdastirsam ben kızıma hiç bakamam ben ağlayan bebeğe hiç dayanamam tahammülüm yoktur yani ama anne olunca çok güzel sabrediliyormus onu öğrendim işteyken kulağımı tirmaliyordu ses
Ahahabu topiğe gelmedi hiç ama kendisini bizzat tanıyorumIlayumut tüp bebeği defalarca denemiş.. hatta bir evladınız kaybetmiş.. etrafta bi sürü baskı yemiş... insanların dırdırına ve boş konuşmalarına rağmen asla vazgeçmemiş biri..
bence güçlü olHayyal cnm.. asla vazgeçme.. inan bana bir gün kokusunu içine çekeceksin
benm kuzenmde hemşire yenidoğan hiç yapmadı ama ne sorsam takır takır..
kız senin hocalar sizi beleşemi mezun etti yoksa
orda kalıcımısınAhahabenim teorik bilgiler çöp oldu küçük bir ilçedeyiz sağlık ocağından bozma tek görevimizin serum takmak enjeksiyon yapmak olduğu bir hastane doğal olarak hiç birbyerde kullanılmıyor bilgiler ve zamanla unutuluyor
Değilim ama bı sure daha kalırız lojman hastaneyle bitişik kızım için şimdi burası çok mantıklı emzirme süreci biraz daha iyi olur burdaorda kalıcımısın
yani oralımısınız
kız tayin alıp gittiğinde kasap edecen diğer yerdeki hastaları o zamanDeğilim ama bı sure daha kalırız lojman hastaneyle bitişik kızım için şimdi burası çok mantıklı emzirme süreci biraz daha iyi olur burda
Yok canım öyle dediysekte ölmedik ama bilgilerimiz zamanla unutuluyor uygulamamızda sıkıntı yokkız tayin alıp gittiğinde kasap edecen diğer yerdeki hastaları o zaman
İlk görev yerin mi canım.Ahahabenim teorik bilgiler çöp oldu küçük bir ilçedeyiz sağlık ocağından bozma tek görevimizin serum takmak enjeksiyon yapmak olduğu bir hastane doğal olarak hiç birbyerde kullanılmıyor bilgiler ve zamanla unutuluyor
Evet ilk görev yerim canım işitme testi yapıyorum ben arada serviste de çalışıyorum eleman eksiği olursaİlk görev yerin mi canım.
Hangi birimde çalışıyorsun acil mi serviste msin
Kırmızı bir kulübe yapalımhaydi gel beraber bir resim yapalım
beyaz bir kağıdı rengarenk boyaylımmmmmmmm
lalalalala
iş yerinde ağzıma dolandı