Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kiz en azindan asilari kusmayi kiloyi vs en iyi senin bilmen gerek 🙈
Valla hiçte bilmiyorum o zaman 🤭😅 yenidoğan la çok haşır neşir olmadığımdan pek fikrim olmuyor 🤭 isimle bagdastirsam ben kızıma hiç bakamam ben ağlayan bebeğe hiç dayanamam tahammülüm yoktur yani ama anne olunca çok güzel sabrediliyormus onu öğrendim işteyken kulağımı tirmaliyordu ses😅😅

Yol zorlu ama sonu çok güzel. O güzelliğe kavuşacağını düşünerek güçlü kalıyor insan. Rabbim sana en yakın zaman da güzel haberler almayı nasip etsin.

Nisa 5 aylık 65cm canım her bebek aynı olmaz ki. Bir sıkıntı olsa zaten önce bunu sağlık ocağı söyler.
Kız bak gene demeden edemiyecegim sen hemşire değil msin daha iyi bilmen lazım bizden 😂
Ben evde ölcuyorum 70 cm saglık ocagında 65😃😃evden saglık ocagına gidene kadar kısaldı 🤣🤣

Nasıl güzel mesajlar ❤️🙏 bana umut oldunuz Allah razı olsun…
Ben 5 kere tüp bebek tedavisi gördüm. Yoruldum inanın çok yoruldum. İnşallah bu son olur, sizleri görüp duygulanıyorum ne güzeldir bunca Özlem üstüne anneliği tatmak 🙏
bu topiğe gelmedi hiç ama kendisini bizzat tanıyorum Ilayumut Ilayumut tüp bebeği defalarca denemiş.. hatta bir evladınız kaybetmiş.. etrafta bi sürü baskı yemiş... insanların dırdırına ve boş konuşmalarına rağmen asla vazgeçmemiş biri..
bence güçlü ol Hayyal Hayyal cnm.. asla vazgeçme.. inan bana bir gün kokusunu içine çekeceksin

Valla hiçte bilmiyorum o zaman 🤭😅 yenidoğan la çok haşır neşir olmadığımdan pek fikrim olmuyor 🤭 isimle bagdastirsam ben kızıma hiç bakamam ben ağlayan bebeğe hiç dayanamam tahammülüm yoktur yani ama anne olunca çok güzel sabrediliyormus onu öğrendim işteyken kulağımı tirmaliyordu ses😅😅
benm kuzenmde hemşire yenidoğan hiç yapmadı ama ne sorsam takır takır..
kız senin hocalar sizi beleşemi mezun etti yoksao_O

bu topiğe gelmedi hiç ama kendisini bizzat tanıyorum Ilayumut Ilayumut tüp bebeği defalarca denemiş.. hatta bir evladınız kaybetmiş.. etrafta bi sürü baskı yemiş... insanların dırdırına ve boş konuşmalarına rağmen asla vazgeçmemiş biri..
bence güçlü ol Hayyal Hayyal cnm.. asla vazgeçme.. inan bana bir gün kokusunu içine çekeceksin

benm kuzenmde hemşire yenidoğan hiç yapmadı ama ne sorsam takır takır..
kız senin hocalar sizi beleşemi mezun etti yoksao_O
Ahaha 😅😅 benim teorik bilgiler çöp oldu küçük bir ilçedeyiz sağlık ocağından bozma tek görevimizin serum takmak enjeksiyon yapmak olduğu bir hastane doğal olarak hiç birbyerde kullanılmıyor bilgiler ve zamanla unutuluyor 😬🤭🤭😅

Ahaha 😅😅 benim teorik bilgiler çöp oldu küçük bir ilçedeyiz sağlık ocağından bozma tek görevimizin serum takmak enjeksiyon yapmak olduğu bir hastane doğal olarak hiç birbyerde kullanılmıyor bilgiler ve zamanla unutuluyor 😬🤭🤭😅
orda kalıcımısın
yani oralımısınız

İlk görev yerin mi canım.
Hangi birimde çalışıyorsun acil mi serviste msin

X