Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kucagımda tasımaktan fenalık geldi yapısık ıkız gibiyiz kulunc tedavisi gordum ama kucagımda tasıdıgım ıcın gerı tekrarladı.. Benden bıraz bagımsız olsun dıom ama ozamanda pesınde kosacam galiba 😃😃
Bi de beni düşün biri 9 kilo diğeri 12.5 fenalığı bırak artık bayılacam kucaktan😂 şu ara dönem de zor çünkü emin adım atamıyor direk düşüyor inşallah tam yürüdü mü rahatlarız

bu topiğe gelmedi hiç ama kendisini bizzat tanıyorum Ilayumut Ilayumut Ilayumut Ilayumut tüp bebeği defalarca denemiş.. hatta bir evladınız kaybetmiş.. etrafta bi sürü baskı yemiş... insanların dırdırına ve boş konuşmalarına rağmen asla vazgeçmemiş biri..
bence güçlü ol Hayyal Hayyal Hayyal Hayyal cnm.. asla vazgeçme.. inan bana bir gün kokusunu içine çekeceksin
Sizler hepiniz harika insanlarsınız... Çok teşekkür ederim desteğiniz, güzel sözleriniz için.
Bu yola girmeyen insanlar beni anlamaz. Hele sizin gibi vuslata ermiş insanlardan ziyade kimse de beni anlayamaz. Allah razı olsun iyi ki varsınız.

bu topiğe gelmedi hiç ama kendisini bizzat tanıyorum Ilayumut Ilayumut tüp bebeği defalarca denemiş.. hatta bir evladınız kaybetmiş.. etrafta bi sürü baskı yemiş... insanların dırdırına ve boş konuşmalarına rağmen asla vazgeçmemiş biri..
bence güçlü ol Hayyal Hayyal cnm.. asla vazgeçme.. inan bana bir gün kokusunu içine çekeceksin

benm kuzenmde hemşire yenidoğan hiç yapmadı ama ne sorsam takır takır..
kız senin hocalar sizi beleşemi mezun etti yoksao_O
Evet bu topige ikk defa yazıyorum canım senin sayende 🤗🤗😍😍😍😘❤birilerinin aklında kalmak unutulmamsk ne güzel sen ne güzel insansın 🤗😍😍😘😘❤evet kızlar baloncuğumun dediği gibi tam tamına 7 kere sıfırdan tüp bebek yaptırdım 3 kere histerekopid yaptırdım neler duydum neler işitti neler duydu bu kulaklar hepsini de allaha havale ediyorum kimse pes etmesin eğer pes etseydim bu günleri asla göremeyecektum 4.denemede ilk defa pozitif görmüş ve bebegimi 12 haftada kaybettim rabbim bi daha yasatmasin o acıları ne bana ne kimseye 🙏6.denemeyu ağustos ayında aldım eşim yinebaşlıyoruz önümüzdeki ay dediği gibi gami yası unuttum negatifin acısını unuttum umut öyle bisey ki sen bitti sanırsın o ikk günkü gibi dikilir karşına 🙏7.denemede rabbim ikizlerimi nasip etti ben hayal bile edemezdim ama şimdi benleleer ve inşallahbizi bırakıp gitmezler rabbim bu defa sonuna kadar yüzümüzü güldürsün hepimizin🙏kimse pes etmesin yaşadığımız var olduğumuz sürece umuthep var onu sakın öldurmeyin🤗😍😍❤❤❤

Evet bu topige ikk defa yazıyorum canım senin sayende 🤗🤗😍😍😍😘❤birilerinin aklında kalmak unutulmamsk ne güzel sen ne güzel insansın 🤗😍😍😘😘❤evet kızlar baloncuğumun dediği gibi tam tamına 7 kere sıfırdan tüp bebek yaptırdım 3 kere histerekopid yaptırdım neler duydum neler işitti neler duydu bu kulaklar hepsini de allaha havale ediyorum kimse pes etmesin eğer pes etseydim bu günleri asla göremeyecektum 4.denemede ilk defa pozitif görmüş ve bebegimi 12 haftada kaybettim rabbim bi daha yasatmasin o acıları ne bana ne kimseye 🙏6.denemeyu ağustos ayında aldım eşim yinebaşlıyoruz önümüzdeki ay dediği gibi gami yası unuttum negatifin acısını unuttum umut öyle bisey ki sen bitti sanırsın o ikk günkü gibi dikilir karşına 🙏7.denemede rabbim ikizlerimi nasip etti ben hayal bile edemezdim ama şimdi benleleer ve inşallahbizi bırakıp gitmezler rabbim bu defa sonuna kadar yüzümüzü güldürsün hepimizin🙏kimse pes etmesin yaşadığımız var olduğumuz sürece umuthep var onu sakın öldurmeyin🤗😍😍❤❤❤
Zor ama sonu güzel bir hikaye olmuş 🤗
Maşallah canım sana🧿
Kendi yaşadığımız zor gelirken meğer sen kadar zor şeyler yaşamışsın hem maddi hem manevi olarak.
Güzel ikizlerinle sağlıklı huzurlu ömrünüz olsun 💜🎈🤲

Ne guzel bir hikaye boyle cok guzel cok 😍 ikizlerine hamilesin degil mi henuz dogum olmadi 😍

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm benm ♥️♥️

Hayyal Hayyal 🎈

Pofff.. Çık matematiğin içinden :KK70:
Ee şimdi benm kızın 18 ayı ocağa denk geliyor..
Şubat mart nisan ne olcak 🙄🙄🙄
12 18 ay 80 ve 86cm arasi bebek icin aslinda ona gore alabilirsin mesela yani su demek 12 aylik bir bebekle 18 aylik bir bebegin olabilecegi beden araligi bu ve tamamen ortalama hesapla yapiliyor bedenler. Onemli olan boy hesabi 🤗 12 aylik bir bebek 83 cm olabilir ayni sekilde 12 aylik bir bebek 75 cm olabilir aylari ayni ama bedenleri farkli biri 9 12 digeri 12 18 😊

12 18 ay 80 ve 86cm arasi bebek icin aslinda ona gore alabilirsin mesela yani su demek 12 aylik bir bebekle 18 aylik bir bebegin olabilecegi beden araligi bu ve tamamen ortalama hesapla yapiliyor bedenler. Onemli olan boy hesabi 🤗 12 aylik bir bebek 83 cm olabilir ayni sekilde 12 aylik bir bebek 75 cm olabilir aylari ayni ama bedenleri farkli biri 9 12 digeri 12 18 😊
Boya bakmamz gerekiosa benm bebe o kdar uzamaz zatende...
Enine bakınca şişko patates ondan korkuorm :KK70:
Hayr hediye geliyorda.. Şimdi giyemiecek.. Değişim yapaym seneye için diormda bari giyebilsin :KK70:

X