Bime gelmıs tı pilsanınKızlar günaydınmama sandalyesi aldınız mı?Açıkçası çok pahalı bir şey düşünmüyorum ama bilemedim de siz ne yaptınız?
Bizim keremde bıran once yuruseydıSelam teyzeler kerem yeğeniniz artık yürüyor tehlike şimdi başlasın
ekonomik anlamda asla değil
yaaa ölecemmmmmmmmmmmmSelam teyzeler kerem yeğeniniz artık yürüyor tehlike şimdi başlasın
Masallahh kuzumaaaSelam teyzeler kerem yeğeniniz artık yürüyor tehlike şimdi başlasın
pırasa veriyormuyuz kankaGünaydın kızlar
Dün sana dedikten sonra verdimpırasa veriyormuyuz kanka
Çok geçmiş olsun canımdün şimşek çakıp bom diye gökgürledi.. 5 dk geçmedi nasıl bir deprem oldu..
berbat bi geceydi..
neyse bugünde ölmedik
vallahi bu hayatta tesadüfen yaşıyoruz
oy bakalım biz neler yaşayacaz yarınDün sana dedikten sonra verdim
Tabi ki sevmedigerçi yememezlik yapmadı ama suratını tuhaf yapa yapa tattı
tşk ederm cnmÇok geçmiş olsun canım
Pata küte düşüyor teyzesiPasam dikkatli yurusun ama
Emin misinBizim keremde bıran once yuruseydı
Yaa kuzum şu an bitek bana yürüyor korkuyor dahaekonomik anlamda asla değilzaten fiyatı neki
ben çalışıorum lena annemde kalıyor annem ben yapamam kullanamam alma diyor
ee bende eve alsam eve indiğimde uyumaya iniyoruziyisimi almıyım dedm
ama ilerki süreçte ne olur bilemem cnm
yaaa ölecemmmmmmmmmmmmayy görmeyi o kadar isterdimki aslım bana yolla yolla
adamımmmmmmm
Sağol kuzumMasallahh kuzumaaa
bide laf ediosun benm tontiş adamımaYaa kuzum şu an bitek bana yürüyor korkuyor dahaondan video çekemiyoruz çekince atarım
Evet tembel tembel dedim ama utandırdı benibide laf ediosun benm tontiş adamıma
halbuki bitek sana yürüyormuş annesi
eniştenin tepkisiEvet tembel tembel dedim ama utandırdı beni
Ay dün akşam biz şok koltukta sıralıyordu eşimin yanında bi anda kendini bi bıraktı bana geldi tepkim şu oldu” lannn yürüyor bu “ eşim de diyor ki ne kibar bir hanımefendisin
ay sen tembel görmemişsinEvet tembel tembel dedim ama utandırdı beni
Ay dün akşam biz şok koltukta sıralıyordu eşimin yanında bi anda kendini bi bıraktı bana geldi tepkim şu oldu” lannn yürüyor bu “ eşim de diyor ki ne kibar bir hanımefendisin
Benim defne de öyleydi 10 aylık emekledi merak etme o da hep çığlık atardı hala çığlık atıyoray sen tembel görmemişsin
asıl tembel benm kız
dönmüyor asla.. yüzüstü bırakınca çığlık kıyamet.. emekleyeceğine dair inancımda sıfır
heralde yürümeside 2 yaşını bulur
ancak bırak çığlıık atsın
defnemi çığlık atıyorBenim defne de öyleydi 10 aylık emekledi merak etme o da hep çığlık atardı hala çığlık atıyor