- 21 Şubat 2018
- 1.224
- 4.067
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de perşembe olacagız hava da çok bozuk kar yağacakmış o gün keşke bugün olabilseydi.. şifa olsun inşallah2.ay aşımızı olduk geldik inşallah çok bi sıkıntı yaşamayız ya
Aslında tam 2 aylık canım niye bugün olmuyor ki. Teşekkür ederiz sizede şimdiden şifa olsunBiz de perşembe olacagız hava da çok bozuk kar yağacakmış o gün keşke bugün olabilseydi.. şifa olsun inşallah
Rabbim gönülden isteyenlerin yardımcısı olsun canım kolaylıklar versin çok yorulmadan kucağını doldursun inşallahHerkese merhaba. Buraya yazanlar anne olmuşlar sanırım. Ben de 3 senedir bu yolda uğraşan kardeşlerinizdenim. Bana vereceğiniz tesellilere ihtiyacım var.
Merhaba hoşgeldn..Herkese merhaba. Buraya yazanlar anne olmuşlar sanırım. Ben de 3 senedir bu yolda uğraşan kardeşlerinizdenim. Bana vereceğiniz tesellilere ihtiyacım var.
Asla umutsuz olma ve 3 sene olmus inan ki cok degil bu zamanlari unuttucak mis kokulu kuzularla dolsun kucagin insallahHerkese merhaba. Buraya yazanlar anne olmuşlar sanırım. Ben de 3 senedir bu yolda uğraşan kardeşlerinizdenim. Bana vereceğiniz tesellilere ihtiyacım var.
Kucagımda tasımaktan fenalık geldi yapısık ıkız gibiyiz kulunc tedavisi gordum ama kucagımda tasıdıgım ıcın gerı tekrarladı.. Benden bıraz bagımsız olsun dıom ama ozamanda pesınde kosacam galibaPata küte düşüyor teyzesi
Emin misin
Yaa kuzum şu an bitek bana yürüyor korkuyor daha ondan video çekemiyoruz çekince atarım
Sağol kuzum
+14 sene canm Rabbım bır an evvel kucagını doldursun.. Inanc bitmezse herzaman bır umut vardır.. Rabbım sabrını mukafatlandırır ınsallah hıc bir zaman umudunu kaybetmeHerkese merhaba. Buraya yazanlar anne olmuşlar sanırım. Ben de 3 senedir bu yolda uğraşan kardeşlerinizdenim. Bana vereceğiniz tesellilere ihtiyacım var.
Bızım kı 6 aylık 65 cm bence senınkı uzun bile kılosu kac senun ki kız dı bıde dımıKizlar bugün sağlık ocağına aşıya gittigimizde boyuna da baktılar kızımın 59 cm iyi mi acaba 40 inda baktığımızda 57 idi az mı uzamis anlamadım
Yol zorlu ama sonu çok güzel. O güzelliğe kavuşacağını düşünerek güçlü kalıyor insan. Rabbim sana en yakın zaman da güzel haberler almayı nasip etsin.Herkese merhaba. Buraya yazanlar anne olmuşlar sanırım. Ben de 3 senedir bu yolda uğraşan kardeşlerinizdenim. Bana vereceğiniz tesellilere ihtiyacım var.
Nisa 5 aylık 65cm canım her bebek aynı olmaz ki. Bir sıkıntı olsa zaten önce bunu sağlık ocağı söyler.Kizlar bugün sağlık ocağına aşıya gittigimizde boyuna da baktılar kızımın 59 cm iyi mi acaba 40 inda baktığımızda 57 idi az mı uzamis anlamadım
Aynisi dusundum 1 1mucize1umut senin daha iyi.bilmem gerekYol zorlu ama sonu çok güzel. O güzelliğe kavuşacağını düşünerek güçlü kalıyor insan. Rabbim sana en yakın zaman da güzel haberler almayı nasip etsin.
Nisa 5 aylık 65cm canım her bebek aynı olmaz ki. Bir sıkıntı olsa zaten önce bunu sağlık ocağı söyler.
Kız bak gene demeden edemiyecegim sen hemşire değil msin daha iyi bilmen lazım bizden
Asla umutsuz olma ve 3 sene olmus inan ki cok degil bu zamanlari unuttucak mis kokulu kuzularla dolsun kucagin insallah
+14 sene canm Rabbım bır an evvel kucagını doldursun.. Inanc bitmezse herzaman bır umut vardır.. Rabbım sabrını mukafatlandırır ınsallah hıc bir zaman umudunu kaybetme
Hepinize çok teşekkür ederim güzel haberi alıp sizin yanınıza gelmek için sabırsızlanıyorumYol zorlu ama sonu çok güzel. O güzelliğe kavuşacağını düşünerek güçlü kalıyor insan. Rabbim sana en yakın zaman da güzel haberler almayı nasip etsin.
Rabbim gönülden isteyenlerin yardımcısı olsun canım kolaylıklar versin çok yorulmadan kucağını doldursun inşallah
Nasıl güzel mesajlar bana umut oldunuz Allah razı olsun…Merhaba hoşgeldn..
Benm eşimde 3 seneye yakn sperm tedavisi gördü.. En unutsuz vaka benm die düşünüodm hep.. 3. Senemizde tüpe başvurduk.. Kızım 6 aylık
Lütfen umutsuz olma
Tekrar başladın mı canım tedaviye ya da ne zman basliyacaksinNasıl güzel mesajlar bana umut oldunuz Allah razı olsun…
Ben 5 kere tüp bebek tedavisi gördüm. Yoruldum inanın çok yoruldum. İnşallah bu son olur, sizleri görüp duygulanıyorum ne güzeldir bunca Özlem üstüne anneliği tatmak
Evet canım kız elbiseleriyle 6950 çıktı bugün doğum boyu 52 cm zaten uzun doğdu evetBızım kı 6 aylık 65 cm bence senınkı uzun bile kılosu kac senun ki kız dı bıde dımı
Ayy bana onu görümcelerim eltilerim de diyor da iş başka bu başka oluyor her şeyi ince ayrıntısına kadar düşündürüyor beni kızYol zorlu ama sonu çok güzel. O güzelliğe kavuşacağını düşünerek güçlü kalıyor insan. Rabbim sana en yakın zaman da güzel haberler almayı nasip etsin.
Nisa 5 aylık 65cm canım her bebek aynı olmaz ki. Bir sıkıntı olsa zaten önce bunu sağlık ocağı söyler.
Kız bak gene demeden edemiyecegim sen hemşire değil msin daha iyi bilmen lazım bizden
Cocuk büyütmek çok farklı ama ya çalışma hayatına hiç benzemiyorAynisi dusundum 1 1mucize1umut senin daha iyi.bilmem gerek
Kiz en azindan asilari kusmayi kiloyi vs en iyi senin bilmen gerekCocuk büyütmek çok farklı ama ya çalışma hayatına hiç benzemiyor