Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Herkese merhaba. Buraya yazanlar anne olmuşlar sanırım. Ben de 3 senedir bu yolda uğraşan kardeşlerinizdenim. Bana vereceğiniz tesellilere ihtiyacım var. :KK43:
Rabbim gönülden isteyenlerin yardımcısı olsun canım kolaylıklar versin çok yorulmadan kucağını doldursun inşallah 🤲

Herkese merhaba. Buraya yazanlar anne olmuşlar sanırım. Ben de 3 senedir bu yolda uğraşan kardeşlerinizdenim. Bana vereceğiniz tesellilere ihtiyacım var. :KK43:
Merhaba hoşgeldn..
Benm eşimde 3 seneye yakn sperm tedavisi gördü.. En unutsuz vaka benm die düşünüodm hep.. 3. Senemizde tüpe başvurduk.. Kızım 6 aylık ♥️
Lütfen umutsuz olma

Pata küte düşüyor teyzesi😍

Emin misin 😂😂

Yaa kuzum şu an bitek bana yürüyor korkuyor daha 😍 ondan video çekemiyoruz çekince atarım

Sağol kuzum 🧿
Kucagımda tasımaktan fenalık geldi yapısık ıkız gibiyiz kulunc tedavisi gordum ama kucagımda tasıdıgım ıcın gerı tekrarladı.. Benden bıraz bagımsız olsun dıom ama ozamanda pesınde kosacam galiba 😃😃

+14 sene canm Rabbım bır an evvel kucagını doldursun.. Inanc bitmezse herzaman bır umut vardır.. Rabbım sabrını mukafatlandırır ınsallah hıc bir zaman umudunu kaybetme

Yol zorlu ama sonu çok güzel. O güzelliğe kavuşacağını düşünerek güçlü kalıyor insan. Rabbim sana en yakın zaman da güzel haberler almayı nasip etsin.
Kizlar bugün sağlık ocağına aşıya gittigimizde boyuna da baktılar kızımın 59 cm iyi mi acaba 40 inda baktığımızda 57 idi az mı uzamis anlamadım
Nisa 5 aylık 65cm canım her bebek aynı olmaz ki. Bir sıkıntı olsa zaten önce bunu sağlık ocağı söyler.
Kız bak gene demeden edemiyecegim sen hemşire değil msin daha iyi bilmen lazım bizden 😂

Yol zorlu ama sonu çok güzel. O güzelliğe kavuşacağını düşünerek güçlü kalıyor insan. Rabbim sana en yakın zaman da güzel haberler almayı nasip etsin.

Nisa 5 aylık 65cm canım her bebek aynı olmaz ki. Bir sıkıntı olsa zaten önce bunu sağlık ocağı söyler.
Kız bak gene demeden edemiyecegim sen hemşire değil msin daha iyi bilmen lazım bizden 😂
Aynisi dusundum 1 1mucize1umut senin daha iyi.bilmem gerek 🙈

Asla umutsuz olma ve 3 sene olmus inan ki cok degil bu zamanlari unuttucak mis kokulu kuzularla dolsun kucagin insallah

+14 sene canm Rabbım bır an evvel kucagını doldursun.. Inanc bitmezse herzaman bır umut vardır.. Rabbım sabrını mukafatlandırır ınsallah hıc bir zaman umudunu kaybetme

Hepinize çok teşekkür ederim 🌹 güzel haberi alıp sizin yanınıza gelmek için sabırsızlanıyorum 🙏

Rabbim gönülden isteyenlerin yardımcısı olsun canım kolaylıklar versin çok yorulmadan kucağını doldursun inşallah 🤲

Merhaba hoşgeldn..
Benm eşimde 3 seneye yakn sperm tedavisi gördü.. En unutsuz vaka benm die düşünüodm hep.. 3. Senemizde tüpe başvurduk.. Kızım 6 aylık ♥️
Lütfen umutsuz olma
Nasıl güzel mesajlar ❤️🙏 bana umut oldunuz Allah razı olsun…
Ben 5 kere tüp bebek tedavisi gördüm. Yoruldum inanın çok yoruldum. İnşallah bu son olur, sizleri görüp duygulanıyorum ne güzeldir bunca Özlem üstüne anneliği tatmak 🙏

Nasıl güzel mesajlar ❤️🙏 bana umut oldunuz Allah razı olsun…
Ben 5 kere tüp bebek tedavisi gördüm. Yoruldum inanın çok yoruldum. İnşallah bu son olur, sizleri görüp duygulanıyorum ne güzeldir bunca Özlem üstüne anneliği tatmak 🙏
Tekrar başladın mı canım tedaviye ya da ne zman basliyacaksin

Ayy bana onu görümcelerim eltilerim de diyor da iş başka bu başka oluyor her şeyi ince ayrıntısına kadar düşündürüyor beni kız 🤭😅😅

X