Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım hiç Kafana takma ben damlattım daha kötü olmuştu😂😂 hiç fayda etmedi. Masaj yap bol bol o açıyor bir de doktor çayla pansuman yap demişti cidden o da iyi geliyordu
krem damla arası bi ilaç verdi kızarıklık için.. kızarıklık gidince kesti cnm
masaja devam 3 ay boyunca sadece masaj yapacaz bakalım inşallah geçer bizimde

Kızlar 3 4 gündür kızımda birşey farkediyirum emmesi gayet iyi ama bezini çok islatmiyor sanki doymuyor desem huzursuzlukta yapmıyor neden olabilir
Günde 4~5 çişli bez çıkarması lazım doyduğunu anlamak için. Kaç bez değiştiriyorsun canım. Birde bezi dolu olması lazım yani sarı çizgi tam mavi olmadan doldu sayılmıyor diye biliyorum.

Günde 4~5 çişli bez çıkarması lazım doyduğunu anlamak için. Kaç bez değiştiriyorsun canım. Birde bezi dolu olması lazım yani sarı çizgi tam mavi olmadan doldu sayılmıyor diye biliyorum.
Değiştiriyorum 4 5 kez ama sanki önceleri daha dolu oluyordu bezi aslında koyu da değil çiş rengi ama korktum 40 ında Dr götürmüştüm bobreginde hafif bir büyüme vardı geçer normal fazla birşey yok demişti o korkutuyor beni

Değiştiriyorum 4 5 kez ama sanki önceleri daha dolu oluyordu bezi aslında koyu da değil çiş rengi ama korktum 40 ında Dr götürmüştüm bobreginde hafif bir büyüme vardı geçer normal fazla birşey yok demişti o korkutuyor beni
40 tan sonra Bi daha götürmedin mi canım. Bir doktoruna sor o zamn öyle bir şey dediyse

ben almadım almayacam :)
Şöyle ekonomik yollu bakıyorum ben de.Almamak da aklımı çelmiyor değil
Markete gelen en basitlerden aldım canım ama henüz kullanmiyorjm tam oturamadigi için
Ya bazı sandalyeler 2bin 3bin hayır ne yapıyor kolları çıkıp bebeğe kendi mi yediriyor,ısıtmalı falan mı 😂ikea düşünüyorum ya da minik sandalyeye monte edilebilen.

Şöyle ekonomik yollu bakıyorum ben de.Almamak da aklımı çelmiyor değil

Ya bazı sandalyeler 2bin 3bin hayır ne yapıyor kolları çıkıp bebeğe kendi mi yediriyor,ısıtmalı falan mı 😂ikea düşünüyorum ya da minik sandalyeye monte edilebilen.
Bu pahalı hayatta 2~3 bin vermek aşırı bir para Benim icjnde. Amacı onda yemek yemekse totonun uyduğu her şey makbuldür 😂

X