Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Geçen sana testimi atıp “çizgi var mı yıaaa” diye sotmama denk geldim Zaman su gibi!
Ayyy gerçekten canım yaaa o an anlamıyor insan ama o günlere dönünce çok duygulanıyorum. Ne stresli ve heyecanlı günler o test günleri görüyorsun ama inanamıyor insan
Şükür kucağımızdalar. Rabbim her nerede varsa isteyen herkese doğal yolla gebe kalmayı nasip etsin

Oy maşallah senin oğluşa da. İşte bizim doğum kilomuz 3760 olunca beklenti de yüksek oluyor ben ikinci ay hiç kilo aldıramamışım o yüzden o zamandan beri uğraşıyorum işte. Herkes ister bebişi az yumuşlu olsun ele gelsin tabi evet ben de öyle okudum canım bu aylarda azalıyor kilo alımı beyne gidiyomuş aldığı enerji e bi de hareketleniyolar tabi.

Sagol canm benım.. Ben biraz bebegı buyuturken onu dınlemeyı, kendımden pay bicerek, onu anlamaya calıstım.

Pimpiriklila sankı doktorun anne sutunu azalt daha fazla ek gıda vermı demıstı sana yanlıs mı okudum ben suanda bulamıyorum ama aklımda oyle bısey kalmıs nedense.. Sızofrenı olmadıysam
Doğru hatırlıyosun canım özellikle aç karna verecekmişim e dedim o zaman ememez ki işte öğün olarak vereceksin zaten amaç o dedi. 1 yaşa kadar anne sütü ve ekgıdayı %50 %50ye indirmemiz lazım dedi. Hep anne sütü/mama 1 yaşa kadar ana öğündür diye okudum ben de. Aklım çok almadı.

Sacmalamış canm ek gıda adı ustunde anne sutune takvıyedır.. Doktoruna degıstırmenı tavsiye ederim

Benimkilere bile suan mama ana yemekleri ek gida adi ustunde ek dedi gecen gun ki senin anne sutu yani biraz sacmalamis doktor kuzum mama olsa neyse de anne sutu yani var mi oyle guzel nimet corba yogurt meyve tabiki verirsin ama anne sutu varken onlara neden agirlik veresin ki

Canım doğumdan sonra adet düzenin nasildi.
Ben ilk 3 aralıkta adet oldum. Adetim bitti 1 hafta sonra kahverengi akıntı geldi. Ondan 2hafta sonra yine kahverengi akıntı geldi karın ağrım vardı hatta adet oldum dedim ama devamı gelmedi. Sonrada gelen giden olmadı normal mi acaba

Duzensizlik ilk 1 hatta 2 yil normal diye biliyorum canim, ben 40tan sonra hemen adet oldum ve her ay duzenli sekilde devam ediyor

Duzensizlik ilk 1 hatta 2 yil normal diye biliyorum canim, ben 40tan sonra hemen adet oldum ve her ay duzenli sekilde devam ediyor
Ben hayatım boyunca hiç duzenli adet olmadim zaten
Saol canım. Hani hamilelikten korkutugumdan değilde yinede ara kanama olunca kist ya da başka Bi şey mi var diyor insan. Covid den dolayı hastaneye de gitmek istemiyorum.

Şöyle kilolarca alamıyo diye mama da olsa anne sütü de olsa aynı kuzucum bir yaşa kadar öyle bizim gibi yiyemez ki bebe. He büyüdükçe ek gıdanın yeri artar ama bi anda olmaz. Başka bir doktora geçelim diyoruz bakalım.

Ben hayatım boyunca hiç duzenli adet olmadim zaten
Saol canım. Hani hamilelikten korkutugumdan değilde yinede ara kanama olunca kist ya da başka Bi şey mi var diyor insan. Covid den dolayı hastaneye de gitmek istemiyorum.
Devam ederse bir gidersin icin rahat ederim kuzum. Pcos mu var sende
Kesinlikle canim anne sutu yerine yogurt olur mu hic en iyisi doktor degismek iyi dusunmussunuz

Devam ederse bir gidersin icin rahat ederim kuzum. Pcos mu var sende

Kesinlikle canim anne sutu yerine yogurt olur mu hic en iyisi doktor degismek iyi dusunmussunuz
Pcos yok canım. Sebepsiz bir adet gecikmesi oluyor hep kist oluyor bazen onunla birlikte 2 ayı bulduğu oluyor.
Adetim şu gün gelir diyemedim hiç

Uyusa da bize deme sen
Oluyor canım bazen yaa robot değiller sonuçta onlarında huzursuz olduğu şeyler olabilir. Önemli olan genel anlamda uyuyan bir bebek olması
İse ne zaman dönüyorsun canım bebise kim bakacak
Evet öyle tabi kurulu saat gibi işlemiyorlar
Ben bu dönem için ücretsize ayrıldım dilekçemi dün verdim canım. Eylüle kadar kendim bakacağım inş bakabilirsem Sonrasında annem gelip bakacak
Atesi yok canım ellle bile hissedilmiyor
Sırayla veriyorum bende canım göğsümu huzursuzlanmiyir ikisini de emerken ama görüntü başka görünüyor
Elle hissedilmezmiş canım bazen sen ona güvenme. Görüntü benim de başka estetikten başka yapacak bişey yok sanırım
Canım geçen gün gittim ben de doktoruma. 2 sene boyunca düzenli adet görmeyebilirsin hatta hiç de görmeyebilirsin hepsi normal dedi. Dikkat etmen gereken olduğun zaman çok kötü bir koku olursa, ölü balık kokusu gibiymiş, o zaman enfeksiyon var demektir haberim olsun dedi, sen de ona dikkat et

Hep elimle dudakla kontrol ediyorum ben açıkçası nadir olcuyirum belirgin birşey olmayınca emzirme sonrası düzelir inşallah ya estetik bana ters

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…