ovulasyon testinde t cizgisi c den daha koyu olursa gebelik var demek canmOvulasyon muneyse ki sokağa cikma yasağı var gaza gelip gidip alamam
aynısını ben yaptım trendyoldan 20 li 30 tl ye mi ne aldımHelal olsun kız almamışben transfer olmadan önce n11 den aktım görmemişin çift çizgisi her gün yaptım
Çok fenalar fulyam biri sağda biri soldaydı... geçen hafta üst üste çıkmışlardı doktor bile şaşırdı bunlar bu ağırlıkta bu dar alanda nasıl yer değiştiriyorlar diyeYer kavgası ıyice arttı desene
Canım iyiyim çok şükür taşınma işleriyle uğraşıyorum inşallah 10 güne taşınıp yerleşicem ve sonra doğumu beklicemTam yazışmaları okuyodum sen yazdınya 21 agustosta transfer olmuşum 26sı akşamında bi yapmışım kaset testle ama çıkmamasını göze almıştım çıkmamıştı galiba ya da bekleyince çıkmıştı. Sabahına yaptıgımda çıkmıştı Yap gitsin ya amaan ama kanı dedikleri gün verdim sen ne zaman olmuştun transfer?
Aslimuu93 canım sen napıyosun hazırlıklar ne alemde
Kriel az kaldı pazartesiye
Ayyy çok kıpırdak olacaklar o zaman fazla enerji verecekler seyme yemeÇok fenalar fulyam biri sağda biri soldaydı... geçen hafta üst üste çıkmışlardı doktor bile şaşırdı bunlar bu ağırlıkta bu dar alanda nasıl yer değiştiriyorlar diye
Canım iyiyim çok şükür taşınma işleriyle uğraşıyorum inşallah 10 güne taşınıp yerleşicem ve sonra doğumu beklicemOdalarını aldık o da ay sonunda kurulacak, taşındıktan sonra da hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum her an gelebilirler diye Sen nasılsın bebiş nasıl? Detaylı randevusu aldın mı kuzum?
Evet ama şu an göstermez diye düşündüm erken diyeovulasyon testinde t cizgisi c den daha koyu olursa gebelik var demek canm
yarın sabah yap gitsin pazartesi de genelik testi al bence yine sen bilirsin .Evet ama şu an göstermez diye düşündüm erken diye
Erkek olan çok fena aşağıda o bakalım doğunca da öyle olacak mıAyyy çok kıpırdak olacaklar o zaman fazla enerji verecekler seyme yeme
Yok canım bende duş almadım daha. Yarın alıcam ama artıkyarın sabah yap gitsin pazartesi de genelik testi al bence yine sen bilirsin .
bu arada ben duş almadım .
sen aldın mı korkuyorum sıcak olur diye . belimden aşagısınımyıkadım idrar yolu enfeksiyonu olmayayım diye.
birde benden dünden beri kokulu akıntı oluyor yaf
böyle cogul gebelik haberi duyunca mutlu olayrum :) 2 tane attırdıkErkek olan çok fena aşağıda o bakalım doğunca da öyle olacak mı
Hadi inşallah darısı başınaböyle cogul gebelik haberi duyunca mutlu olayrum :) 2 tane attırdık
Ayy zaman suuu. Vala taşınma heyecanı ayrıı, bebek eşyaları bebek heyecanı hepsi bir aradaÇok fenalar fulyam biri sağda biri soldaydı... geçen hafta üst üste çıkmışlardı doktor bile şaşırdı bunlar bu ağırlıkta bu dar alanda nasıl yer değiştiriyorlar diye
Canım iyiyim çok şükür taşınma işleriyle uğraşıyorum inşallah 10 güne taşınıp yerleşicem ve sonra doğumu beklicemOdalarını aldık o da ay sonunda kurulacak, taşındıktan sonra da hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum her an gelebilirler diye Sen nasılsın bebiş nasıl? Detaylı randevusu aldın mı kuzum?
Rabbim utandırmasın hayırlı olsun canımGünaydın kızlarcım!
8.günüm bugün testim bu şekildeAy oldu değil mi?Baya baya tuttu
Baya baya olmuş işteGünaydın kızlarcım!
8.günüm bugün testim bu şekildeAy oldu değil mi?Baya baya tuttu
Gülme fuli aklıma şey geliyor acaba bunda çift çizgi olsa bile kanda çıkmamam ihtimali var mı falan diyeBaya baya olmuş iştene zamn kan vericeksin canım
Amin çok teşekkür ederimRabbim utandırmasın hayırlı olsun canım