Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Hoşgeldin canım😍 transfer sonrası pozitifi gördüm ben çok şükür🤲🏻🥰
Sen nasılsın kuzu bebişler nasıl evdesiniz artık di mi kızın toparladı mı?
Masallah cok sevındım cnm hayırlı olsun bebısın 🥰 evdeyız 1 aydır cnm kızımda oglumda cok şükğr iyiler cok yaramazlar inatlar aglıyolar işte yetişmeye çalısıyorum onlara

Masallah cok sevındım cnm hayırlı olsun bebısın 🥰 evdeyız 1 aydır cnm kızımda oglumda cok şükğr iyiler cok yaramazlar inatlar aglıyolar işte yetişmeye çalısıyorum onlara
Çok şükür canım çektiğin zorlukların sonu güzel oldu🙏🏻 Sağlıkla büyüt bebişlerini inşallah🥰

Saol canım karisik duygular. çarşamba kan vericem insallahh bana da nasip olur senin yaşadığın duygular 💕🧿🙏🏻🥰
Çok az kaldı kuzum ya heyecanla bekliyorım ben de çarşambayı🤲🏻 Pazartesi ben çarşamba sen güzel haberler alalım inşallah♥️

Kızlar iyi pazarlar ☀️ Dün hastaneye gittim kalp atışı ultrasonda görüldü çok şükür ☺️ Ama daha sesi duyulmadı, henüz küçükmüş. bir sonraki kontrolde duyarız inşallah dedi doktorum 🐣 Çok heyecanlıydı 🥰
Yaaa ne güzel maşallah 🙏🏻❤️
Yaaa 😍 çok güzel. Bende yarın gideceğim inşallah duyabiliriz 🙏🙏
İnşallah duyarsın dünyanın en güzel sesi 🙏🏻

Bi de 3.gün dondururuz dedi 5.gün olması daha iyi demiştiniz onu kendi tercihimize göre ayarlayabiliyor muyuz sormayı unuttum ben istersek 5.gube bırakabilir miyiz yoksa embriyolog mu karar veriyor ona

Bi de 3.gün dondururuz dedi 5.gün olması daha iyi demiştiniz onu kendi tercihimize göre ayarlayabiliyor muyuz sormayı unuttum ben istersek 5.gube bırakabilir miyiz yoksa embriyolog mu karar veriyor ona
Her şey yolundaysa emrbiyo fazla ise 5.gune götürüyorlar zaten canım sende diye öyle değil mi. Embriyolari az olanlrin riske atmamak adına 3.gun donduruluyor. Yarın Bi sor istersen.

X