Canım bu bahsettiğin göz yaşı kanalı tıkanikligi miselam kızlar.. aynen ya moralim bozuk die pek bakmadım.. bide masaj yaparken ağlıyor ona ayrı canım sıkılıyor
bugün doktoru arıayacam.. 3 gün sonra ara demişti.. bakalım.. lenada pek değişklik yok ama göz kızarması geçti
evet cnm ama lenada baya kötü olduCanım bu bahsettiğin göz yaşı kanalı tıkanikligi mi
Canım demek onda böyle bir sıkıntı varmış bir anda patlak vermiş.evet cnm ama lenada baya kötü oldu
gözünü görsen varya kan çanağı ama abartısız böyle kıpkırmızı şoka girdik
şuan kırmızılığı geçti gibi..hafif var..
ama akıntı devam ediyor
Bi ara bakalım doktorunu kuzum, hemen geçmese de fayda eder illaki sen sabırla yapmaya devam et canım. Yanında annen filan bi oyuncakla oyalasa yine de ağlar mı acaba?selam kızlar.. aynen ya moralim bozuk die pek bakmadım.. bide masaj yaparken ağlıyor ona ayrı canım sıkılıyor
bugün doktoru arıayacam.. 3 gün sonra ara demişti.. bakalım.. lenada pek değişklik yok ama göz kızarması geçti
Bizim de aynı canım. Bu gece huzursuzdu mesela baya. Hadi şifa olsun şimdiden. 9. Aya kadar rahatız bi daha inşallahGunaydın kızlar
Biz bır gece rahat dıger gece huzursuzlukla hep kalkıyoruz... Cuma da ası varne yapacaz bakalım
Erken gebelik testi ise çıkar diye düşünüyorum. Ama o arada idrara da çıkmamanız lazım ki yoğunlaşsın. Sabaha yapsanız daha iyi olur gibi. Kendiliğinden olmuyor musunız adet neden çay içiyorsunuz?Kızlar adetim 4 gün gecikti. Sabah ilk idrarla yapmadım şimdi 1 2 saat bişi yiyip içmesem çıkar mı sizce yoksa yarın sabahı mı bekleyeyim? Adet olacak gibiyim de olmayacak da gibiyim eğer negatifse söktüren çayları içeceğim
Kasım ayında aşılama yaptım ve geçen ay 1.5 mm lik iki minik kistim vardı. Tüp bebek denemek istiyorum o yüzden eğer gebelik yoksa söktürsün diye çay içeceğim bu ay. Tedaviye başlamak istiyorum artıkErken gebelik testi ise çıkar diye düşünüyorum. Ama o arada idrara da çıkmamanız lazım ki yoğunlaşsın. Sabaha yapsanız daha iyi olur gibi. Kendiliğinden olmuyor musunız adet neden çay içiyorsunuz?
Anladım,kistler de adet düzensizliği yapabilir ilaç vermedi mi doktor kistleri görünce? bence eğer negatif çıkarsa ve adet olmazsanız doktora görünün. Benim tedaviden dolayı ufak kistler oluşmuştu doktor ilaç verdi. Basit kistler adetle atılır ama biz işi garantiye alalım dedi. Adetle atamazsanız bu ay da başlayamazsınız tedaviye.Kasım ayında aşılama yaptım ve geçen ay 1.5 mm lik iki minik kistim vardı. Tüp bebek denemek istiyorum o yüzden eğer gebelik yoksa söktürsün diye çay içeceğim bu ay. Tedaviye başlamak istiyorum artık
Küçük olduğu için gerek yok doğum kontrol hapı olumsuz etkiler dedi vermedi. Aynen kistten dolayı da olabilir o yüzden çok umutlanmadım zaten açıkçası ama emin olmadan da bişi yapmak istemiyorum. Eşim de böyle geciktikçe umutlanıyor o da içime dokunuyor. En iyisi yapıp rahatlayalım.Anladım,kistler de adet düzensizliği yapabilir ilaç vermedi mi doktor kistleri görünce? bence eğer negatif çıkarsa ve adet olmazsanız doktora görünün. Benim tedaviden dolayı ufak kistler oluşmuştu doktor ilaç verdi. Basit kistler adetle atılır ama biz işi garantiye alalım dedi. Adetle atamazsanız bu ay da başlayamazsınız tedaviye.
Canım idrari bekletirsen varsa çıkar fakat eğer negatifse hemen ilaç içme geç dollenmede olabilir. Emin olmak için önce bir kan ver daha net sonuç alırsınKüçük olduğu için gerek yok doğum kontrol hapı olumsuz etkiler dedi vermedi. Aynen kistten dolayı da olabilir o yüzden çok umutlanmadım zaten açıkçası ama emin olmadan da bişi yapmak istemiyorum. Eşim de böyle geciktikçe umutlanıyor o da içime dokunuyor. En iyisi yapıp rahatlayalım.
İnşallah hamilelik vardır tedaviden sonra da kalan oluyorKüçük olduğu için gerek yok doğum kontrol hapı olumsuz etkiler dedi vermedi. Aynen kistten dolayı da olabilir o yüzden çok umutlanmadım zaten açıkçası ama emin olmadan da bişi yapmak istemiyorum. Eşim de böyle geciktikçe umutlanıyor o da içime dokunuyor. En iyisi yapıp rahatlayalım.
Şimdi tüp bebek için bekliyorum ya dahaCanım idrari bekletirsen varsa çıkar fakat eğer negatifse hemen ilaç içme geç dollenmede olabilir. Emin olmak için önce bir kan ver daha net sonuç alırsın
İnşaallah. Aynen öyle cidden. Kekik çayı hemen söktürüyor bende. Yan etkisi olmaz sanıyorumİnşallah hamilelik vardır tedaviden sonra da kalan oluyordeğilse de doktor söktürücü verebilir. Bana doğum kontrol hapı değil de adet düzenleyici vermişti. Şu süreçte bitkisel bir şey denemeseniz daha iyi olur bence. Eşler bize göre daha çabuk umutlanıyor.
İnşallah fuli teyzesiCanım demek onda böyle bir sıkıntı varmış bir anda patlak vermiş.
Arkadaşımın bebeginin 2 aylıkken vardı. Yavrumun hep gözü akıyordu.
Masaj ve damla ile geçti şu an 7 aylık olmak üzere belki 2 aydr falan yok.
Lena nin da geçecektir Allahın izni ile
Oo her türlü şebekliği yapıyoruz teyzesiBi ara bakalım doktorunu kuzum, hemen geçmese de fayda eder illaki sen sabırla yapmaya devam et canım. Yanında annen filan bi oyuncakla oyalasa yine de ağlar mı acaba?
Hadi bakalım inşallah şifa olur kuzucuğaİnşallah fuli teyzesi
Oo her türlü şebekliği yapıyoruz teyzesi
Kızlar nisanın ilk haftasına kdar masaja devam edecekmişiz dr öyle dedi
3 aylıkken gittiğim dokyor 4. Ay da ek gıdaya başla 1 çay bardağı yoğurt yiyebilir bir de meyve püresi ver dedi. Ama ben yavaş yavaş gittim doyumlukla tadımlık arası. İlk başta yoğurt verdim bende. Sonra doktor değiştirdim o da yeni tadimlara başla dedi. Bende baslaifm dedim ne diyeyimKızlar doktordan geldik kafam çorba oldu. 360 gr. almış ama sıkıntı yok, diş çıkarmışsınız almayadabilirdi dedi. Ama ekgıda konusunda kafamı karıştırdı. 7 gün yoğurt verecekmişim. Ama tadımlık değil artıra artıra. 1 çay bardağına kadar çıkacakmışım. Bir de aç karna vercekmişim. Sonra doyurcakmışım. İkinci hafta direkt sebze çorbası 3 gün, 3 gün. Çorbaya pirinç bulgur irmik koyabilirmişim. Aynı zamanda gene yoğurt da var. Sonra bunların hepsi bitince takribi 15-20 gün sonra tatlı niyetine meyve verebilirmişim. Ama bana çok saçma geldi. Doktora gaz kaka sıkıntımız var diyorum yoğurt ver diyor. Bir de dedi ki arada döküntü olabilir aşırı bi tepki vermediği sürece devam et. Valla o kadar okudum hiç böyle ekgıdaya başlayanı duymadım. Eşim de diyo ki o doktor ona güvenicez.
Bana bi akıl verin hele.
İnşallah cnmHadi bakalım inşallah şifa olur kuzucuğabelki zamanla alışır
Kilo konusunda cok normal cnm.. Üstelik diş cıkardı.. Zaten eskidendi o cok kilo artışları.. Artk hepsi az az alacakKızlar doktordan geldik kafam çorba oldu. 360 gr. almış ama sıkıntı yok, diş çıkarmışsınız almayadabilirdi dedi. Ama ekgıda konusunda kafamı karıştırdı. 7 gün yoğurt verecekmişim. Ama tadımlık değil artıra artıra. 1 çay bardağına kadar çıkacakmışım. Bir de aç karna vercekmişim. Sonra doyurcakmışım. İkinci hafta direkt sebze çorbası 3 gün, 3 gün. Çorbaya pirinç bulgur irmik koyabilirmişim. Aynı zamanda gene yoğurt da var. Sonra bunların hepsi bitince takribi 15-20 gün sonra tatlı niyetine meyve verebilirmişim. Ama bana çok saçma geldi. Doktora gaz kaka sıkıntımız var diyorum yoğurt ver diyor. Bir de dedi ki arada döküntü olabilir aşırı bi tepki vermediği sürece devam et. Valla o kadar okudum hiç böyle ekgıdaya başlayanı duymadım. Eşim de diyo ki o doktor ona güvenicez.
Bana bi akıl verin hele.