Selam gençler nasılsınız
Biz geçtiğimiz hafta ailemizin yanına gittik ne iyi geldi bana yemekler önümde çeşit çeşit. Rahat rahat kahvaltı edebilmek filan … biraz dinlendim çok iyi geldi.
Bu hafta başında evimize geldik ama benimki ilk gün çok hzursuzlandı atak haftasına da girdik ondan sandım ama ondan sonraki günler normaldi. Demek ki dedim değişikliği algıladı
Bizim de haftaya çarşamba tam 2. Ay doluyor o gün aşılarımız da olacak çok korkuyorum ya bişey olacak diye
1 1mucize1umut kuzum senin beben de seninle konuşmaya çalışıyor mu? Birşeyler söylüyor mu agu filan? Benimki 4-5 gündür bariz şekilde agu i-aku gibi birşey söylüyor çok şaşırdım beklemiyordum vallaha
arı vız vız vız şarkısını söyleyip burnuna dokununca çok mutlu oluyor bol bol gülümsüyor dünyalar benim oluyor o an aşk yaşıyoruz
Bal0ncuk kuzum geçmiş olsun çok. Aynı şey mi bilmiyorum ama bizim de doğduğumuzda beri gözün birinde çapaklanma vardı hep masaj yap dediler damla verdiler 1 ayda anca geçti düşün. Hemen birşey bekleme ama masaj çözüyor bence. Hergün yap geçer gider inşallah moralini bozma