Yüz üstü durmaktan nefret ediyor hemen aglıyor zor bela hergun yaptırıyorum ama dogdugundan berı.. Sevemedi benım oglanYaaa kıyamamyüzüstü durması sırt kaslarını da çalıştırıyomuş canım
Oh ne güzel, bebekler çok seviyor dimi dışarıya çıkmayıAhhaahahaaa
Kızz vallaha kahvaltı yaptirmiyorum daha
Çoğunlukla gidiyorum canım. Ama kanguruda taşımaktan kasıklarım ağrımaya başladı. Bebek arabasi annemde hava güzel olunca onunla geziyoruz
Kucağımda uzun zmandr oturtuyorum.
Şimdi de koltuğa oturtmaya başladım yanlarına yastık koyarak
Anladım kuzum, bebeler bi şeyi istemedi mi yapmıyo vallaYüz üstü durmaktan nefret ediyor hemen aglıyor zor bela hergun yaptırıyorum ama dogdugundan berı.. Sevemedi benım oglan
Benim kızı kucagından koltuğa yatır ağlar ama astronot tuluma yatır giyinene kadar sesi çıkmazOh ne güzel, bebekler çok seviyor dimi dışarıya çıkmayıdefne de nasıl anlıyorsa üstünü giydirirken kızıyor sonra arabaya koyunca sessizce bekliyor
Gördüm canım alıp almamak konusunda kararsız kalmistim bende. Alsinda iyi olur silinir hemenKızlar bıme silikonlu bebek mama onlugu gelıo mutlaka alın fiyatı 20 tl cok ıyı ve cok ıse yarıyor normal onluk Kullanmayı bırakacaksınız
Ayy ben 8buçuk gibi bi başlıyorum uyutmaya ancak 9buçuk 10da dalıyor derin uykuya. O bile geç geliyor. Sabah 7buçukta kalktığı için. Nisa kaçta kalkıyor canım? Sen iyi dayanıyorsun maşallah.Benim kızı kucagından koltuğa yatır ağlar ama astronot tuluma yatır giyinene kadar sesi çıkmazgerçekten anlıyorlar gezecegini.
Dün akşam aşırı enerjikti akşam 8den gece 12 ye kadar hiç durmadan hareket gülmeler falan. 12 de zorla uyuttum yaa pertim çıktı
Bana annem almış canım hakikaten çok kullanışlı hem de boğazını filan acıtmıyo ben de şu yürüme arkadaşım var ya pilsanın ona bakıyorum alsam mı diye. Oturmaya başlayınca ilerde ön tarafıyla da oynar oturarakKızlar bıme silikonlu bebek mama onlugu gelıo mutlaka alın fiyatı 20 tl cok ıyı ve cok ıse yarıyor normal onluk Kullanmayı bırakacaksınız
Nisa 8~8:30 gibi kalkiyor canimAyy ben 8buçuk gibi bi başlıyorum uyutmaya ancak 9buçuk 10da dalıyor derin uykuya. O bile geç geliyor. Sabah 7buçukta kalktığı için. Nisa kaçta kalkıyor canım? Sen iyi dayanıyorsun maşallah.
Akşam olunca bi enerji geliyo bebelere, ben de etinin bir bilmecem var şarkısını söylüyorum kıkırdıyor bayaevde eti eti eti diye geziyoruz kaç gündür
Geç de kalkmıyomuş o ne enerji öyleNisa 8~8:30 gibi kalkiyor canim
Ben bi de bu kızla ev taşıyacağım
Tasinacagim tarih belli degil ama ben şimdiden toplanmaya başladım Baska türlü olmaz çünkü
Aynı seylerı bende dusunuyorum ama yurutec te almak ıstıyorum zıp zıp ta ay herseyı almak ıstıom ben yaBana annem almış canım hakikaten çok kullanışlı hem de boğazını filan acıtmıyo ben de şu yürüme arkadaşım var ya pilsanın ona bakıyorum alsam mı diye. Oturmaya başlayınca ilerde ön tarafıyla da oynar oturarak
Cok ıyı al emın ol hıc pısman olmazsın. Ben bez aldım bir suru coo gereksızmıs sılıkonlu varkenGördüm canım alıp almamak konusunda kararsız kalmistim bende. Alsinda iyi olur silinir hemen
Dimi ya hele bi de o çağda her şeyle ilgilenecekler ne güzelAynı seylerı bende dusunuyorum ama yurutec te almak ıstıyorum zıp zıp ta ay herseyı almak ıstıom ben ya
Kuzum hala canın sıkkın dimi? Anlat da rahatla. Etme böyle, senin damar tıkanıklığı dediğin gözyaşı kanalı tıkanıklığı mı? Onla ilgili çok karşılaşmıştım forumda masaj çok işe yarıyomuş bir de ilaçlar tabi. Çözümsüz değil, bebelerimiz ne hastalar olcak Allah korusun tabi de Allah dermansız dert vermesin.