Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Oh ne güzel, bebekler çok seviyor dimi dışarıya çıkmayı defne de nasıl anlıyorsa üstünü giydirirken kızıyor sonra arabaya koyunca sessizce bekliyor

Oh ne güzel, bebekler çok seviyor dimi dışarıya çıkmayı defne de nasıl anlıyorsa üstünü giydirirken kızıyor sonra arabaya koyunca sessizce bekliyor
Benim kızı kucagından koltuğa yatır ağlar ama astronot tuluma yatır giyinene kadar sesi çıkmaz gerçekten anlıyorlar gezecegini.

Dün akşam aşırı enerjikti akşam 8den gece 12 ye kadar hiç durmadan hareket gülmeler falan. 12 de zorla uyuttum yaa pertim çıktı

Kızlar bıme silikonlu bebek mama onlugu gelıo mutlaka alın fiyatı 20 tl cok ıyı ve cok ıse yarıyor normal onluk Kullanmayı bırakacaksınız
Gördüm canım alıp almamak konusunda kararsız kalmistim bende. Alsinda iyi olur silinir hemen

Ayy ben 8buçuk gibi bi başlıyorum uyutmaya ancak 9buçuk 10da dalıyor derin uykuya. O bile geç geliyor. Sabah 7buçukta kalktığı için. Nisa kaçta kalkıyor canım? Sen iyi dayanıyorsun maşallah.
Akşam olunca bi enerji geliyo bebelere, ben de etinin bir bilmecem var şarkısını söylüyorum kıkırdıyor baya evde eti eti eti diye geziyoruz kaç gündür

Kızlar bıme silikonlu bebek mama onlugu gelıo mutlaka alın fiyatı 20 tl cok ıyı ve cok ıse yarıyor normal onluk Kullanmayı bırakacaksınız
Bana annem almış canım hakikaten çok kullanışlı hem de boğazını filan acıtmıyo ben de şu yürüme arkadaşım var ya pilsanın ona bakıyorum alsam mı diye. Oturmaya başlayınca ilerde ön tarafıyla da oynar oturarak

Nisa 8~8:30 gibi kalkiyor canim
Ben bi de bu kızla ev taşıyacağım
Tasinacagim tarih belli degil ama ben şimdiden toplanmaya başladım Baska türlü olmaz çünkü

Nisa 8~8:30 gibi kalkiyor canim
Ben bi de bu kızla ev taşıyacağım
Tasinacagim tarih belli degil ama ben şimdiden toplanmaya başladım Baska türlü olmaz çünkü
Geç de kalkmıyomuş o ne enerji öyle Oyyyy kolay gelsin canım evet biraz toplan toplan bitmiyo

Aynı seylerı bende dusunuyorum ama yurutec te almak ıstıyorum zıp zıp ta ay herseyı almak ıstıom ben ya

Aynı seylerı bende dusunuyorum ama yurutec te almak ıstıyorum zıp zıp ta ay herseyı almak ıstıom ben ya
Dimi ya hele bi de o çağda her şeyle ilgilenecekler ne güzel ben de büyük oyun halısı almak istiyorum belki şu karolardan alırım. Birkaç aya bi oyun alanı yapayım Defneye diyorum. Oraya oyuncakları döker oynarız

Günaydın kızlar

Bal0ncuk lena nasıl canım gözü nasıl oldu

selam kızlar.. aynen ya moralim bozuk die pek bakmadım.. bide masaj yaparken ağlıyor ona ayrı canım sıkılıyor
bugün doktoru arıayacam.. 3 gün sonra ara demişti.. bakalım.. lenada pek değişklik yok ama göz kızarması geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…