Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Opti anneme kalsa yaptığı yemkelrden verecek zaten sana verdim bi şey olmadı ya diyor az daha dayan dedim şu kısmı bi atlatalım
Kendimi gördüm bir an ilk 3 ay diyordum.
3aydan sonra uyku tamamen bozuldu 6 ay demeye dilim varmiyor

Maşallah Nisaya
Genel itibarıyla beğeniyorum canım. Ama eşim de diyor ki adamın dediğini uygulamayacaksan sonra sıkıntı olursa ne dicen?
Tamam zaten hiç aklıma yatmadı açken vermek. Biz bile aç karna yoğurt yesek karnımız ağrır. Ben de artık kilosuna takılmıyorum. Sağlığı yerinde olsun dediğin gibi.

ben salufer kullandım cnm demir olarak cok şükür sorun yaşamadım.. ek gıdaya geçince hafif ara ara olup geçiyor

cok saol cnm.. sizede geçmiş olsun
inşallah atlatacaz bugünleri

evet yulafı bende omletle yapar yerim cok güzel oluyor
bende yulaf verecem ama 180 gün dolduktan snra başlayacam ona

cnm tşk ederim opti kuzusu...
oyyy aynen aileler varken süper oluyor demi dinlenmişsindir iyice..
benm annemde üst katımda işe gittiğim için tüm gn onda ama eve gelir gelmez hemen alıyorum ondan yükü..
bazen dayanamıorum ona geri veriorum

Vallahi iyi yapmissin kuzum babaanne oldugunu hatirlatmak gerek
Ooo kendi annen daha bi rahat sevdim bunu illaki zorluklar devam ediyor ama 3 aydan sonra daha farkli olacaktir mutlaka tunelin sonu yavas yavas geliyor merak etme

Anladim canım bizimki Max 4 saat yatıyor sonra 2 saat aralikla uyanıyor emip geri uyuyor bizimki de ,

yine bimi sömürdüm.. 12-24 3 tane bulabildim
ama kitaplara bayıldımmmmmmmmmmmm
kitapları kız depoda unutmuş... diyorki kimse kitap istemioki dedm ama ben istiorum
Ayy ben gittm kitap görmedim.
Çorap ve mama önlüğü aldım
Yürüme arkadasi vardı kararrsz kaldım almadım

yine bimi sömürdüm.. 12-24 3 tane bulabildim
ama kitaplara bayıldımmmmmmmmmmmm
kitapları kız depoda unutmuş... diyorki kimse kitap istemioki dedm ama ben istiorum
Ben de gidecektim kızı bırakıp gidemedim ya. İnşallah öğlene kalır bi şeyler 3 boyutlu kitaplar bimde miydi

Ayy ben gittm kitap görmedim.
Çorap ve mama önlüğü aldım
Yürüme arkadasi vardı kararrsz kaldım almadım
ben yürüme arkadaşı gördmde almayacağım için oralı olmadım
çorap 12-24 3 tane bulabildim ona üzüldüm
eşim dersten cıksın onun ordaki bime gönderecem onu
çoraplar benm attığım renktemi sizin oralarda fuli

Ben de gidecektim kızı bırakıp gidemedim ya. İnşallah öğlene kalır bi şeyler 3 boyutlu kitaplar bimde miydi
evet cnm bimde ve çok orjinal gerçekten

Bende esıme biz yurume arkadasi oluruz nisaya dwdim
Evet canım bizde de öyle ben diğer kısa coraplardan aldım 12~24 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…