- 9 Haziran 2019
- 1.188
- 3.646
- 36
Kuzum hala canın sıkkın dimi? Anlat da rahatla. Etme böyle, senin damar tıkanıklığı dediğin gözyaşı kanalı tıkanıklığı mı? Onla ilgili çok karşılaşmıştım forumda masaj çok işe yarıyomuş bir de ilaçlar tabi. Çözümsüz değil, bebelerimiz ne hastalar olcak Allah korusun tabi de Allah dermansız dert vermesin.günaydın
Zeynep canım 6. Aydan umutluydum ben yaBaşa cıkamıyorum canmdun saat 7 bucukta aglamayla baslayan uyuma krizi saat 9 da yatmasıyl son buldu. Ve aksam 9ndan berı sureklı mız mız mız sureklı kalkma cabası ve bız 5 te temellı artık kalktık oturuyoruz suan da.. 6 aya girdik ama duzelen bısey yok malesef bızde 1 gun uyusa dıger gun uyumuyor.. Napalım can saglıgı olsun Allah canlarını sag etsin gecer bu gunlerde ınsallah
Mamada demir varsa önerilmiyor diye biliyodum ben de canım ama oranı önemli tabi. Ay ne güzel tahlille verecekmiş. Ek gıda konusunda da her doktor ayrı bir şey söylüyor, kimi 6 aya kadar verme diyor kimi de son zamanlarda alerji olma olasılığı düşer daha erken tadım yapılabilir diyor. Oturt tabi destekli artıkKızlar bugün kontrole gittik Nisa için. Yeni bir doktora gittik bu sefer
Demir damlası için mama alıyorsa 6. Ayda başlarız dedi. Bir dahaki ay isterseniz kan tahlili yaparız değerine bakarız diye soyledi.
Eski doktor mama alıyor 4. Ay ek gıda gec demişti bu da tadimlara başla dedi tamam dedim
Birde artık destekli oturtabilirsin dedi.
Vermek istemiyordum demiri iyi oldu en azından 2 ayda olsa geç başlarMamada demir varsa önerilmiyor diye biliyodum ben de canım ama oranı önemli tabi. Ay ne güzel tahlille verecekmiş. Ek gıda konusunda da her doktor ayrı bir şey söylüyor, kimi 6 aya kadar verme diyor kimi de son zamanlarda alerji olma olasılığı düşer daha erken tadım yapılabilir diyor. Oturt tabi destekli artıkekgıda zamanı rahat oturur mama sandalyesine
Diş galıba canm ya umut fakirin ekmegı dır,Zeynep canım 6. Aydan umutluydum ben yasizin belirgin bi sıkıntınız da yok sanki dimi? Neden huzursuzlanıyor acaba? Diş geliyo olabilir mi salyası arttı mı?
Bugün doktor baktı nisanın da diş etleri kabarmış. Bir jel verdi huzursuz olursa kullan dedi. Sıkıntısız geçer inşallah diş dönemleri canımDiş galıba canm ya umut fakirin ekmegı dır,Benımde cok umudum vardı.. Tükendi bitti
İyi olmuş canım o zaman bu doktorVermek istemiyordum demiri iyi oldu en azından 2 ayda olsa geç başlar
Ek gıda konusunda ben başlamıştık zatje doktor tattır damak tadı alışsın dedi ben bir tık fazla veriyordum
Senin kuzucuk napiyor canım sende oturtmaya başladın mı
Salyası akınca yüzünü kızartıyo mu canım, ph ı değişiyomuş salyanın diş çıkarken o yüzden hassaslaştırıyomuş.Diş galıba canm ya umut fakirin ekmegı dır,Benımde cok umudum vardı.. Tükendi bitti
Kızarık canm evet yanaklar ateslenmıs gıbıSalyası akınca yüzünü kızartıyo mu canım, ph ı değişiyomuş salyanın diş çıkarken o yüzden hassaslaştırıyomuş.
Ay tünelin ucunu ne zaman göreceğiz yaben hiç ışık göremiyorum
Bızımkı bıraz oturuyor sonra yıkılıyor bir tarafaFly3646 canım bak şu video varmış ben de yeni gördüm. Bi denemek lazım ufaktan
Yonca Görgül on Instagram: "Oturma becerisini aslında bebekler 7. Aydan sonra tam anlamıyla kazanabiliyorlar. ☘️Oturmaya 4.5 aydan itibaren özellikle omurgasını destekleyerek kucağınızda ya da uygun bir yerde başlayabilirsiniz. ☘️İlk denemelerd
1,542 likes, 159 comments - yonca.gorgul on November 12, 2021: "Oturma becerisini aslında bebekler 7. Aydan sonra tam anlamıyla kazanabiliyorlar. ☘️Oturmaya 4.5 aydan itibaren özellikle omurgasını destekleyerek kucağınızda ya da uygun bir yerde başlayabilirsiniz. ☘️İlk denemelerde gövde...www.instagram.com
Doyumlukla tadımlık arası veriyorum canımİyi olmuş canım o zaman bu doktor
Bi tık dediğin ne kadar acabaa
Ben de başladım bi ara konuşmuştuk ya masalım oturtabilirsin bence demişti denedim şimdi sofradan inmek istemiyo sıpa kucağımızda oturup ortalığı karıştıracakmış. Gün içinde de oturtuyorum bir de karın üstündeyken bi kolunu kaldırıp diğer tarafa ağırlık verdiriyorum kol kasları gelişsin diye. Burda bahsedilmişti sanırım bi fizyoterapisti takip ediyorum. Ayına göre hareketleri yaptırmaya çalışıyorum tabi kusmazsa ve canı isterse
Yonca Görgül (@yonca.gorgul) • Instagram photos and videos
196K Followers, 641 Following, 440 Posts - See Instagram photos and videos from Yonca Görgül (@yonca.gorgul)instagram.com
Hadi bakalımKızarık canm evet yanaklar ateslenmıs gıbı
Ahh ahh goruruz elbet
Yaaa kıyamamBızımkı bıraz oturuyor sonra yıkılıyor bir tarafa
Hadi hadi sen bildiğin kahvaltı yaptırıyosundur Nisa'yaDoyumlukla tadımlık arası veriyorum canım
Takip ediyorum bende güzel şeyler paylaşıyor. Oturtup yastık koyuyorum önüne 5~10 dakika kadar tutuyorum. Şimdilik bi tarafina dönmeyi öğrendi
AhhaahahaaaHadi hadi sen bildiğin kahvaltı yaptırıyosundur Nisa'ya
Ay maşallah öteki tarafa da sen heveslendir destekle oyuncakla falan döner o tarafa da yakında kendi başına
Her gün annene gidiyo musun canım yine?
Kucağımda uzun zmandr oturtuyorum.Kizlar oturmasindan neden korkuyosunuz rahat olun benimkiler premature dogmasina ragmen 4 ay kontrollerinde artik kucaginda oturt demisti