Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Lena bu sabah bi uyanki gözü kırmızı.
İşten gelene kdar akmayada başlamş
Doktora götürdük hem göz muaynesini oldu hemde bu sebebe baktı
Damar tıkanıklığı varmış gözünde
Masaj tedavisi ve ilaç verdi takip edecez..
%90geçiyormş.. Geçmezse 1 yaşnda ameliyat olacak :KK43:
Çok geçmiş olsun baloncukum hemen içini karartma, geçecek inşallah. İnsan üzülüyor haklısın ama akut bi durum gibi duruyor.

Çoğu bu durum masajla geçiyor canım rabbim şifa versin bı an önce geçer inşallah 🤲

Gecer kuzum allahin izniyle uzme kendini😔

Kızlar tam 2 aylık olduk biz Allah a çok şükür atak haftaları 40.haftaya göre hesaplaniyor diye bizimki 8 haftalık oluyir şimdi bu atak döneminde neler yaşadınız nasıl başa çıktınız benim kızım uyumuyir sürekli kucak istiyor gezmek istiyir ve huzursuz ağlıyor
Atak haftası 40. Haftaya göre hesaplanıyor.
Nisa en baştan beri uyumuyor 😁
Senin zmaninda iken sürekli kucakta idi. Hatta kucakta uyuyordu.
Ben kucağa alma taraftarı olduğum için ve Nisa orada sakinleştigi iicn kucağıma aldım. Kendime çözüm yolu öyle buldum
Biraz zman geçip oyalanmaya başlayınca sürekli kucak istemesi de giidyor yavaş yavaş.
Hala kucağıma alıyorum ama artık oyun oynuyoruz sohbet ediyoruz gülümsüyor bol bol 🤗

Atak haftası 40. Haftaya göre hesaplanıyor.
Nisa en baştan beri uyumuyor 😁
Senin zmaninda iken sürekli kucakta idi. Hatta kucakta uyuyordu.
Ben kucağa alma taraftarı olduğum için ve Nisa orada sakinleştigi iicn kucağıma aldım. Kendime çözüm yolu öyle buldum
Biraz zman geçip oyalanmaya başlayınca sürekli kucak istemesi de giidyor yavaş yavaş.
Hala kucağıma alıyorum ama artık oyun oynuyoruz sohbet ediyoruz gülümsüyor bol bol 🤗
Ya alıyoruz kucağa ama sürekli de tutulmuyor ki ya kolum ağrıyor isim oluyor vs 🤭😅 ne kadar sürüyor bu atak haftası

Ya alıyoruz kucağa ama sürekli de tutulmuyor ki ya kolum ağrıyor isim oluyor vs 🤭😅 ne kadar sürüyor bu atak haftası
Bizim sürekli kucaktaydi 😁
Bi ara kollarim aşırı ağrıyordu. Ciddi mesai harcıyordk😁
Canım atak haftasıni takip etmiyorum her bebekte aynı şeyler olmuyor. Atak haftasında genelde bizim kız bu ara çok huysuz diyoruz 😂

Kızlar tam 2 aylık olduk biz Allah a çok şükür atak haftaları 40.haftaya göre hesaplaniyor diye bizimki 8 haftalık oluyir şimdi bu atak döneminde neler yaşadınız nasıl başa çıktınız benim kızım uyumuyir sürekli kucak istiyor gezmek istiyir ve huzursuz ağlıyor
Başa cıkamıyorum canm🙈🙈dun saat 7 bucukta aglamayla baslayan uyuma krizi saat 9 da yatmasıyl son buldu. Ve aksam 9ndan berı sureklı mız mız mız sureklı kalkma cabası ve bız 5 te temellı artık kalktık oturuyoruz suan da.. 6 aya girdik ama duzelen bısey yok malesef bızde 1 gun uyusa dıger gun uyumuyor.. Napalım can saglıgı olsun Allah canlarını sag etsin gecer bu gunlerde ınsallah

Bizim sürekli kucaktaydi 😁
Bi ara kollarim aşırı ağrıyordu. Ciddi mesai harcıyordk😁
Canım atak haftasıni takip etmiyorum her bebekte aynı şeyler olmuyor. Atak haftasında genelde bizim kız bu ara çok huysuz diyoruz 😂
Eşimde diyor ne atakmis şimdi biz bebekken bize böyle mi diyorlardı diyor 😅 Allah'a emanet büyüdük biz şimdiki bebeler ne şanslı 🤭😅😅

Ama her ataktan sonra ciddi bir gelisim gosteriyolar o acidan dusunursen daha rahat gecer bu gunler mesela atak bitiyot bebegin gulumsemeye basliyor gibi 🤗
Evet günden güne farklilasiyir şimdi de oyun oynuyor bizimle sesler çıkartıyor onlara gülüyor bizimde gulmemizi istiyor sanki gülünce daha bı heyecanlaniyor 😅

Başa cıkamıyorum canm🙈🙈dun saat 7 bucukta aglamayla baslayan uyuma krizi saat 9 da yatmasıyl son buldu. Ve aksam 9ndan berı sureklı mız mız mız sureklı kalkma cabası ve bız 5 te temellı artık kalktık oturuyoruz suan da.. 6 aya girdik ama duzelen bısey yok malesef bızde 1 gun uyusa dıger gun uyumuyor.. Napalım can saglıgı olsun Allah canlarını sag etsin gecer bu gunlerde ınsallah
Yaa Allah tan gecesinde uyuyor kızım gündüz yatmıyor daha zor olurdu gece uyumasa Allah kolaylık versin canım sana da 😔

X