Bu ara pek gelmiyor gelen de yine eskiye göre zamli olur. Tabi mağaza fiyatına göre uygndr.Bimde yada a101de ucuz külotlu çorap gören haber etsn allah aşkına
Ne olmuş piyasaya böyle ya
Bime 7 ocakta geliyor bebek ürünleri..
Ama bizimkilet seneye bebekte değil
Bakacam büyük ay gelirse alacam
Ben bildigim icin soyledim yoksa soylemezlerdi evet rutin hastanede yapilacak dedi bi hemsire arkadas uyarmisti soylemezler siz soyleyin diye kuzenim asm de hemsire ondan da teyit aldim sordumCok şükür cnm
Ayy önce 6yı atlatalım
Bizim aşımız 20.01de
9. Ayda bizim üstüne menenjitimiz var
Yicem ben onları
Kerem nabıo kerem
Tşkler cnm.. Peki asmler söylüolarmı yaptırın die
Kerem bapsın her çekmeceyi açıp döküyor heryere tırmanıyorCok şükür cnm
Ayy önce 6yı atlatalım
Bizim aşımız 20.01de
9. Ayda bizim üstüne menenjitimiz var
Yicem ben onları
Kerem nabıo kerem
Tşkler cnm.. Peki asmler söylüolarmı yaptırın die
ben onları zaten büyük almıştım bilerekBu ara pek gelmiyor gelen de yine eskiye göre zamli olur. Tabi mağaza fiyatına göre uygndr.
101 den aldiklrimiz nisaya büyük geliyor hala
çok tşkler kuzum.. sayende bizde öğrendikBen bildigim icin soyledim yoksa soylemezlerdi evet rutin hastanede yapilacak dedi bi hemsire arkadas uyarmisti soylemezler siz soyleyin diye kuzenim asm de hemsire ondan da teyit aldim sordum
adamım ya adamımmmmmmmmmmKerem bapsın her çekmeceyi açıp döküyor heryere tırmanıyor
Ay o da ayip etmis be kendisi doktor olmus da kullanmis mi bebekkenBenım kuzenım doktora tamda bunu demıs eskıden kullanmamısız hocam bır sıkıntı olmamıs demıs. Oda anca polıs olabılmıssın demıszekayı etkılıyormus sanırım bende bıraz kullandım bıraktım cok fena kabız yaptı
Rica ederim canimben onları zaten büyük almıştım bilerekkullanmadım hiç
çok tşkler kuzum.. sayende bizde öğrendik
adamım ya adamımmmmmmmmmm
Bende sevmiyorum yaa yavrular kurtulamadı gitti her ay bir aşıCuma gunu 6. Ay asımız var bızımde sımdıden stres bastısu ası gunlerini hıc sevmiyorum
Amin canım gerçekten her şeyi başı sağlık.Gunaydin kizlar evlatlarimiz saglikli olsun da yorgunluk hiiiiiiic onemli degil
Sen de bizim gibi uykusuz kalacaksın alışacaksınSelamlar güzel annelermemleketten ancak döndük evimize şükürler olsun hava iyice sogudu çekilmez hale gelmişti son günler hafif hastalıkla kaçtık evimize benim kız eve geldiğinden beri bı huzursuz uyumak istemiyor uyumuyirda napcaz bu bebeyle
Şaka gibi köye gittik hiç yabancılık çekmedi çok rahattı valla eve geldik maç başladı yineSen de bizim gibi uykusuz kalacaksın alışacaksın
Ortam değişti diye huzursuz olmuştur canım bebeklerde hissediyor. Alışır evine insallah düzene girer
Ay kuzum benim çok çok geçmiş olsun.Masajla ilaçla inşallah geçecektirLena bu sabah bi uyanki gözü kırmızı.
İşten gelene kdar akmayada başlamş
Doktora götürdük hem göz muaynesini oldu hemde bu sebebe baktı
Damar tıkanıklığı varmış gözünde
Masaj tedavisi ve ilaç verdi takip edecez..
%90geçiyormş.. Geçmezse 1 yaşnda ameliyat olacak
İnşallah cnm.. Moralim bozukAy kuzum benim çok çok geçmiş olsun.Masajla ilaçla inşallah geçecektir
Gelmiş geçmiş olsun canım.Lena bu sabah bi uyanki gözü kırmızı.
İşten gelene kdar akmayada başlamş
Doktora götürdük hem göz muaynesini oldu hemde bu sebebe baktı
Damar tıkanıklığı varmış gözünde
Masaj tedavisi ve ilaç verdi takip edecez..
%90geçiyormş.. Geçmezse 1 yaşnda ameliyat olacak