Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Masalim01 Masalim01 Aslimuu93 Aslimuu93
Kızlar gecende de sormuştum ama aklimdsn uçtu dönüp bulamadım msjlri 😁
Şimdi Nisa 5. Ayını doldurmak üzere elimde 3 ay yetecek kadar 4 numara bez var.

Dayım migrostan hediye çeki verecek eğer bulubilirsem mama bez almak istiyorum. 4 numara alsam sonra olmazsa diyorum garanti olsun diye 5 numara mı alsam. Prima in kalıbı büyük ben sleepy baby turco molfix alacağım onların kalıbı primaya göre dar. Siz 5 numaraya geçtiniz mi

Dayım migrostan hediye çeki verecek eğer bulubilirsem mama bez almak istiyorum. 4 numara alsam sonra olmazsa diyorum garanti olsun diye 5 numara mı alsam. Prima in kalıbı büyük ben sleepy baby turco molfix alacağım onların kalıbı primaya göre dar. Siz 5 numaraya geçtiniz mi
Yok kuzum 4 alma 3 ay sonra 5e gecersiniz muhtemelen suan kac kg kuzucuk 9 kilodan sonra 4 no sleepy olmaz mesela

Yok kuzum 4 alma 3 ay sonra 5e gecersiniz muhtemelen suan kac kg kuzucuk 9 kilodan sonra 4 no sleepy olmaz mesela
Canım bu ay henüz tartilmadik. Geçen ay 6 5 kilo idi. O zaman elimdekiler tam gelir. Ben 5 alayım. 4 numarada 7~14 yazıyor bende 10 kiloya kadar 4 takarım diye hesaplamistim demek doğru hesaplamisim 😁

Kuzum biz defneye primada 5e 1 aydır geçtik 9 kilo en son kilosunu bilmiyorum kerem 12 kilo civarında ve yaklaşık 4 aydır 5 no kullanıyor ve sıkmaya başladı sen bence 5 al garanti olsun prima için konuşuyorum
İyi şükür teyzesi hafif öksürüğü kaldı sadece allahtan defneye geçmedi

Erkek cocukları daha mı zor ne🙈
Öyle diolar ama bilmiomki
2. Bebem erkek olsn isterm :KK70:

Kuzum biz defneye primada 5e 1 aydır geçtik 9 kilo en son kilosunu bilmiyorum kerem 12 kilo civarında ve yaklaşık 4 aydır 5 no kullanıyor ve sıkmaya başladı sen bence 5 al garanti olsun prima için konuşuyorum

Cok şükür cnm cok cok geçmiş olsun
Aslı ya ben prima premium kullanıorm
Lena 8 kilo ama 3 no kullanıyoruz hafif sıkıyor gibi, içinde 4-5 tane kaldı
4e geçecez, siz 9 kiloda nasıl 5 geçtiniz beynim yandı yeminle 🙄

Saol kuzum 🥰

Öyle diolar ama bilmiomki
2. Bebem erkek olsn isterm :KK70:

Cok şükür cnm cok cok geçmiş olsun
Aslı ya ben prima premium kullanıorm
Lena 8 kilo ama 3 no kullanıyoruz hafif sıkıyor gibi, içinde 4-5 tane kaldı
4e geçecez, siz 9 kiloda nasıl 5 geçtiniz beynim yandı yeminle 🙄
4 numara 7~14 kilo arası niye yazıyorlar acaba ya ne kadar saçma. Sormasak bilmesek yaşına kadar 4 numara kullanacağını sanacagiz😁

X