Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangimiz oyle degil ki keyfimiz tup bebek istediaslında ben doğal hamile kalabiliyordum ama keyfimden tüp yaptırdım
pfffffffffffff
Banada kenarda kaynananim yaptığı numunelik 2 tane bilezik batiyordu bozdurayim dedim ne yapsam ne yapsam derken tüp yapayım dedimaslında ben doğal hamile kalabiliyordum ama keyfimden tüp yaptırdım
pfffffffffffff
Hangimiz oyle degil ki keyfimiz tup bebek istedi
Banada kenarda kaynananim yaptığı numunelik 2 tane bilezik batiyordu bozdurayim dedim ne yapsam ne yapsam derken tüp yapayım dedim
Kac yil beklediniz siz canim konu acilmisken merak ettimhayır yani doktor size bekleyin diyor.. bu sabırsızlık nie nie... hey Allahım ya
hiç beklemedim... doktor dedi olur dedi yok dedim bekliememKac yil beklediniz siz canim konu acilmisken merak ettim
Cok sukur sonu guzel olmushiç beklemedim... doktor dedi olur dedi yok dedim bekliemem
sonra gittim doktora olmaz sana yapamam dedi zor ikna ettim yaptı
şaka bir yana 3 sene cnm :) benm eşimde sperm sorunu vardı... ciddi oranda
aa ne kadar cok benzer noktamız varCok sukur sonu guzel olmus
Ben 2 sene hic bir sebep yoktu ve cidden bekleyin dedi ama dedim doktor bey yas olmus 30
Bizim aciklanamayan infertilite dedim hocam 2 yildir olmadi beklemeyelim aciklamaya tıp yetersiz kaliyor olabilir ama belliki var biseaa ne kadar cok benzer noktamız var
Bizde 3 sene bekledik 2 sene tedavi oldum. Sebepsizdi. 2 asilama sonrası beklemiyelim artık dedikCok sukur sonu guzel olmus
Ben 2 sene hic bir sebep yoktu ve cidden bekleyin dedi ama dedim doktor bey yas olmus 30
Asilama da hic yok bende direkt tup bebekBizde 3 sene bekledik 2 sene tedavi oldum. Sebepsizdi. 2 asilama sonrası beklemiyelim artık dedik
Bal0ncuk doğal hamile kalırdıkta neyseeeee
Herifin dırdırına bende var..Asilama da hic yok bende direkt tup bebek
Ohhh masallahh kuzuyaBiz kontrolden geldik cok şükür herşey yolunda teyzeler
Bexsero 2. Doz olduk..
Nimenrix yerine nemetra cıkmış..
Onu olacaz... 9.ayda
Bexsero 3. Ve son doz ağustosta :
Bexseroya bugün 533 verdimOhhh masallahh kuzuya
Adı değişmiş peki ya fiyatlar nasil
Zaten az para çıksa akşamına uyuyamayiz çünkü alıştık tek seferde cüzdanı boşaltmayaBexseroya bugün 533 verdim
Fiş parası 135
İlaçlar 158
Tşkler türkiye
Sifa olsun kuzuyaBiz kontrolden geldik cok şükür herşey yolunda teyzeler
Bexsero 2. Doz olduk..
Nimenrix yerine nemetra cıkmış..
Onu olacaz... 9.ayda
Bexsero 3. Ve son doz ağustosta :
Tam başlama 180 gn öncedenBal0ncuk ek gıda nasıl gidiyor canım doktor bir şey dedi mi ek gıda için
Tşkler cnmSifa olsun kuzuya