- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
O ne gıııı lego desene şunaKızlar şok a pilsan in master bloklar gelmiş 80 TL nette baktım iki katı fiyat var.Aldım bi tane yaza oynar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ne gıııı lego desene şunaKızlar şok a pilsan in master bloklar gelmiş 80 TL nette baktım iki katı fiyat var.Aldım bi tane yaza oynar
Ben moderen bir anneyimO ne gıııı lego desene şuna
Ahahaha ez oğlum ha ilahi canım ya Allah iyiliğini versinNe ninniler ne ninniler ooo hoooo mehter marsi vatanina goz dikeni ez oglum ceviz adam rain rain go away allah ne verdiyse deniyorum
ee uyuyor nabimBal0ncuk bir sen cocugum uyumuyor diye şikayet etmiyorsun. Hadi itiraf et
Masallahh uslu kızee uyuyor nabim
tmm uyanıyorda sizinki gibi değil
geçen 3 gece boyunca her saat başı uyanıp ağladıMasallahh uslu kız
Aynen cNm tekrar sma aldım mecburen ben 2 numaraya gectım 1 bıraktık artık ek gıdaya gecınce 2 numaradan devaö et dedı doktorGünaydın kızlar
Zeynep067 canim aynen Nisa da huysuz ya. Uyumuyor. Aşırı uykum var benimde
Bebelac burada bizim marketlerde var hatta bir eczane de indirimde 900 gramı 85 TL ben bebelac gold kullanmaya karar verdim şimdilik oda 900 gramı 105 lira falan eczanede. Ama aşırı bir zam gelmiş ya. Uygun diye bu mamaya geçeyim dedim fiyatlar patladı
Canım sma 2 numarasinda mısır şurubu varr diye okudum içerik paylaşan birinden o yüzden bıraktım ben sma yi bebelac gold aldoik 2 numarada koydum kenaraAynen cNm tekrar sma aldım mecburen ben 2 numaraya gectım 1 bıraktık artık ek gıdaya gecınce 2 numaradan devaö et dedı doktor
Bende rota virüs yaptıracağım. Zaten o bile fazla geliyorken Allah yardımcımız olsunYarın menenjit 2. Dpzu var
Dolar uçtuktan snra fiyatkar nasıl oldu acaba
Ya oylemı ılk defa duydum. Aldım ama mecburen ıcerecemsu mamalardan bır kurtulaydık,Canım sma 2 numarasinda mısır şurubu varr diye okudum içerik paylaşan birinden o yüzden bıraktım ben sma yi bebelac gold aldoik 2 numarada koydum kenara
O günleri dört gözle bekliyorumYa oylemı ılk defa duydum. Aldım ama mecburen ıcerecemsu mamalardan bır kurtulaydık,