Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Selam kızlar kerem canımı cıkarıyor bu aralar saat gece 12 de ayagıma alıom sabaha kadar salla salla salla uyumuyor uyumak ıstemıo sureklı ıkınarak uyanmak ıstıo. Bıttım resmen burayada bakamıyorum yazamıyorum. Bebelac 2 numara pıyasada yok.. İnternette de cok pahalı, ne olacak bu sonumuz
Bılemedım 🙈

Günaydın kızlar 💜

Zeynep067 Zeynep067 canim aynen Nisa da huysuz ya. Uyumuyor. Aşırı uykum var benimde 🤪
Bebelac burada bizim marketlerde var hatta bir eczane de indirimde 900 gramı 85 TL ben bebelac gold kullanmaya karar verdim şimdilik oda 900 gramı 105 lira falan eczanede. Ama aşırı bir zam gelmiş ya. Uygun diye bu mamaya geçeyim dedim fiyatlar patladı 😁

Günaydın kızlar 💜

Zeynep067 Zeynep067 canim aynen Nisa da huysuz ya. Uyumuyor. Aşırı uykum var benimde 🤪
Bebelac burada bizim marketlerde var hatta bir eczane de indirimde 900 gramı 85 TL ben bebelac gold kullanmaya karar verdim şimdilik oda 900 gramı 105 lira falan eczanede. Ama aşırı bir zam gelmiş ya. Uygun diye bu mamaya geçeyim dedim fiyatlar patladı 😁
Aynen cNm tekrar sma aldım mecburen ben 2 numaraya gectım 1 bıraktık artık ek gıdaya gecınce 2 numaradan devaö et dedı doktor

Aynen cNm tekrar sma aldım mecburen ben 2 numaraya gectım 1 bıraktık artık ek gıdaya gecınce 2 numaradan devaö et dedı doktor
Canım sma 2 numarasinda mısır şurubu varr diye okudum içerik paylaşan birinden o yüzden bıraktım ben sma yi bebelac gold aldoik 2 numarada koydum kenara 😂

X