Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Gercek doğması gereken tarihe göre atak haftası ama doğduğu tarihe göre degil 😁

Ayyyy minik kuş dis mi çıkardı maşallah ona 🎀
Hiç bir şeyi yok canım bir yeri ağrıyor gibi ağlayip uyanıyor kucaguma alıyorum susuyor. Ama beni pert etti yaa geçer inşallah düzene girer uykusu 🤲

Günaydın canım. Ben dertliyim yukarda belirttiğim gibi gözlerim uykuya hasret 😂 sen nasılsın bebiş nasıl
Çok teşekkürler🤗 seninki atağa benziyor canım Allah kolaylık versin💕 inşallah geçer yakında

Maşallah maşallah maşallah
Allah esirgesin patlamş bile
Bizim dün kontrolmz vardı kaşınma aşaması normal ama patlamasına biraz daha ister dedi
Bir iki tane patlayınc diğerleri bu kadar sancılı geçmezmiş

Ayyy dişler cksada rahatlasak valla

zaten gerçeği ele alınıor :KK70:
Ay çok sağ ol kuzum🤗 hiç beklemiyordum salyası filan bayadır çok, eli de ağzında hep ama ağzını keşfediyo heralde diyodum. Valla 10 kez filan uyanıyor gece her seferinse böyle olursa yandık 😂 darısı size olsun kolaylıkla çıksın inşallah❤️

Ya bır aydır dısler kasınıo bızımde hala cıkmadı masallah defne kusuma ne guzel patlatmış darısı bizlere
Çok teşekkürler canım😊bizim de kaşınıyodu baya yoğun da salyası var. Hatta bi videoda izlemiştim salyanın ph'ı değişiyomuş diş çıkarken çeneyi filan kızartıyomuş akınca. Bizim nerdeyse 1.5 aydır öyle. Allah size de kolayca çıkmasını nasip etsin🤗❤️

Kızlar nette okumustum daha önce calpol açıldığında 1 ay saklanabilirmis etkisini yitirirmis daha sonra. Duydunuz mu ya da doktorunuz söyledi mi böyle bir sey
Hiç duymadım canım ama öyle olsa doktor ya da sağlık ocağından söylerlerdi herhalde.

Onu kullanmadım hiç demek bana indirimde denk gelmedi 😁
Kız onun indirimli hali bedaba olur snaırım
E bebekte satılıo tek die biliorm

Kızlar nette okumustum daha önce calpol açıldığında 1 ay saklanabilirmis etkisini yitirirmis daha sonra. Duydunuz mu ya da doktorunuz söyledi mi böyle bir sey
Ben henüz calpol hiç kullanmadm bilmiorm 😶

Ay çok sağ ol kuzum🤗 hiç beklemiyordum salyası filan bayadır çok, eli de ağzında hep ama ağzını keşfediyo heralde diyodum. Valla 10 kez filan uyanıyor gece her seferinse böyle olursa yandık 😂 darısı size olsun kolaylıkla çıksın inşallah❤️
Ee hani diş buğdayımız :KK70:

Gercek doğması gereken tarihe göre atak haftası ama doğduğu tarihe göre degil 😁

Ayyyy minik kuş dis mi çıkardı maşallah ona 🎀
Hiç bir şeyi yok canım bir yeri ağrıyor gibi ağlayip uyanıyor kucaguma alıyorum susuyor. Ama beni pert etti yaa geçer inşallah düzene girer uykusu 🤲

Günaydın canım. Ben dertliyim yukarda belirttiğim gibi gözlerim uykuya hasret 😂 sen nasılsın bebiş nasıl
Vallahi beni 4.ay atağı fena bitirdi.Gece uyumaz hadi uyudu mıy mıy gündüz uyumaz hadi uyudu diyelim en fazla yarım saat.Dişleri kaşınıyor salya o biçim el hep ağızda zaten!Neyse ki atağın bitmesine az kaldı.Doktor ek gıda tadımı için erken dedi 10 gün sonra kontrol var bakalım ne diyecek anne sütü tamamen bitti benim sadece mamayla besleniyor.Bu süre zarfında ben de eksikleri alıyorum.Malum almadığım ertesi gün pahalı şekilde patlıyor 😩

Gelin de yapayım😄 bebeler de buluşup kudururlar iyi olur🤭
Birer de huni al öyle gelelim takıp eğleniriz 😂
Kız onun indirimli hali bedaba olur snaırım
E bebekte satılıo tek die biliorm

Ben henüz calpol hiç kullanmadm bilmiorm 😶

Ee hani diş buğdayımız :KK70:
Ben onu gordum de hiç uyguna gelmedi niese ama sen prima kullanıyorsun ona göre baya uygundur 😂
Vallahi beni 4.ay atağı fena bitirdi.Gece uyumaz hadi uyudu mıy mıy gündüz uyumaz hadi uyudu diyelim en fazla yarım saat.Dişleri kaşınıyor salya o biçim el hep ağızda zaten!Neyse ki atağın bitmesine az kaldı.Doktor ek gıda tadımı için erken dedi 10 gün sonra kontrol var bakalım ne diyecek anne sütü tamamen bitti benim sadece mamayla besleniyor.Bu süre zarfında ben de eksikleri alıyorum.Malum almadığım ertesi gün pahalı şekilde patlıyor 😩
Bende 4.aydan beri süt yok. Ek gıdaya başladım sadece mama aldigi için.

Söyle akşam uyusak sabah kalksak aahhhh nerde o günler 😂

Çok teşekkürler canım😊bizim de kaşınıyodu baya yoğun da salyası var. Hatta bi videoda izlemiştim salyanın ph'ı değişiyomuş diş çıkarken çeneyi filan kızartıyomuş akınca. Bizim nerdeyse 1.5 aydır öyle. Allah size de kolayca çıkmasını nasip etsin🤗❤️
Bızımkınınde oyle cene yanak kırmızı heryerıne suruyor salyasını🥰

Gelin de yapayım😄 bebeler de buluşup kudururlar iyi olur🤭
Hunileri takarız artık :KK70:

Birer de huni al öyle gelelim takıp eğleniriz 😂

Ben onu gordum de hiç uyguna gelmedi niese ama sen prima kullanıyorsun ona göre baya uygundur 😂

Bende 4.aydan beri süt yok. Ek gıdaya başladım sadece mama aldigi için.

Söyle akşam uyusak sabah kalksak aahhhh nerde o günler 😂
Bana herşey uygn gelio :KK70:

Geçmişi okuyordum da Fly3646 Fly3646 sana güzel dilekte bulunmusum🥰🥰gecmıs ten varmıs tanısıklıgımız😀😀

Eklentiler

• Screenshot_20211226_000917_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20211226_000917_com.android.chrome.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 25
2 kutu için 300 altnm eksik bana versene :KK43:
Vereyim kız nolcak Lena ya feda olsun altinlar 😁
Geçmişi okuyordum da Fly3646 Fly3646 sana güzel dilekte bulunmusum🥰🥰gecmıs ten varmıs tanısıklıgımız😀😀
Ayyy maşallah 🥰
Bebe nin uyumamasi böyle bir şey taaaa nerelere gitmişsin 😂
Ahh ne gunlerdi dış gebeliğim. Her şey bir tecrübe gelip geciyor.
Rabbim evlatlarımıza sağlık versin güzel günler nasip etsin 🤲

X