Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar bızde 5 numara kullanıyoruz kerem suan kac kılo bılmıyorum ama 4 numara sıkıyordu ız oluyor dıe 5 gectık gercı buda ız yapıo bacak arasını bılemedık yanı 4 le aynı gıbı geldi bana.. 5 ay kontrole gitmedik kılo takıbı yapamadım 6. Ayda bellı olacak kılosuda bakalım

Kızlar bızde 5 numara kullanıyoruz kerem suan kac kılo bılmıyorum ama 4 numara sıkıyordu ız oluyor dıe 5 gectık gercı buda ız yapıo bacak arasını bılemedık yanı 4 le aynı gıbı geldi bana.. 5 ay kontrole gitmedik kılo takıbı yapamadım 6. Ayda bellı olacak kılosuda bakalım
Hangi marka cnm

Günaydın kızlar 💜

Nisa hiç bir şekilde uyumuyor. İlk zamanlar bile böyle değildi. Uykusuzluktan ölüyorum resmen :anne:
Atak evresnde olabilirsniz diecem ama bence ondan değil
Artık bebeler büyüyor herşeyin farkındalar
Cin gibiler cin.. Herşeyi görmek bilmek duymak istiolar
Tüm mesele bu :KK70:

Günaydın kızlar 🎈🎈🎈🎈

Pimpiriklila Pimpiriklila 1 1mucize1umut nasılsınz kızlar yoksunuz
Günaydın kızlar💕

İyiyiz kuzum siz nasılsınız🤗

Bizim uykusuzluk sebebimiz belli oldu meğer diş çıkarcakmış Defne🥲 geçen gün dişetlerini kaşıyodum anum bi ısırdı noluyo dedim😂 bi tanesi patlamış diğeri de gelem diyo🤭

Günaydın kızlar 💜

Nisa hiç bir şekilde uyumuyor. İlk zamanlar bile böyle değildi. Uykusuzluktan ölüyorum resmen :anne:
Biz de aynıydık canım birkaç gün hele 10 dk da bir uyandı. Ben gene gazdan sanıyorum allam dedim azalacağına artıyor meğer bir de diş çıkarıyormuş. Sizde diş belirtileri var mı? Burnu azcık tıkalı olunca da huzursuzlanıyor defne uyumuyor.

Hangi marka cnm

Gercek doğması gereken tarihe göre atak haftası ama doğduğu tarihe göre degil 😁
Biz de aynıydık canım birkaç gün hele 10 dk da bir uyandı. Ben gene gazdan sanıyorum allam dedim azalacağına artıyor meğer bir de diş çıkarıyormuş. Sizde diş belirtileri var mı? Burnu azcık tıkalı olunca da huzursuzlanıyor defne uyumuyor.
Ayyyy minik kuş dis mi çıkardı maşallah ona 🎀
Hiç bir şeyi yok canım bir yeri ağrıyor gibi ağlayip uyanıyor kucaguma alıyorum susuyor. Ama beni pert etti yaa geçer inşallah düzene girer uykusu 🤲
Kızlarcım günaydın!Ne zamandır yazacağım yazamıyorum herkesler iyi mi bebikler büyüyor mu uykusuzluktan ölüyor musunuz dişler çıktı mı huysuzluk had safhada mı 😂
Günaydın canım. Ben dertliyim yukarda belirttiğim gibi gözlerim uykuya hasret 😂 sen nasılsın bebiş nasıl

Günaydın kızlar💕

Bizim uykusuzluk sebebimiz belli oldu meğer diş çıkarcakmış Defne🥲 geçen gün dişetlerini kaşıyodum anum bi ısırdı noluyo dedim😂 bi tanesi patlamış diğeri de gelem diyo🤭
Maşallah maşallah maşallah
Allah esirgesin patlamş bile
Bizim dün kontrolmz vardı kaşınma aşaması normal ama patlamasına biraz daha ister dedi
Bir iki tane patlayınc diğerleri bu kadar sancılı geçmezmiş

Kızlarcım günaydın!Ne zamandır yazacağım yazamıyorum herkesler iyi mi bebikler büyüyor mu uykusuzluktan ölüyor musunuz dişler çıktı mı huysuzluk had safhada mı 😂
Ayyy dişler cksada rahatlasak valla

Gercek doğması gereken tarihe göre atak haftası ama doğduğu tarihe göre degil 😁

Ayyyy minik kuş dis mi çıkardı maşallah ona 🎀
Hiç bir şeyi yok canım bir yeri ağrıyor gibi ağlayip uyanıyor kucaguma alıyorum susuyor. Ama beni pert etti yaa geçer inşallah düzene girer uykusu 🤲

Günaydın canım. Ben dertliyim yukarda belirttiğim gibi gözlerim uykuya hasret 😂 sen nasılsın bebiş nasıl
zaten gerçeği ele alınıor :KK70:

Hangi marka cnm

Önlem canm bir sabah muge anlı reklam yapıodu dedım bu kadın buna kefil olup reklamında oynadıysa ıyıdır dedım ve arastırdım gercekten cok ıyı sukur bır sıkıntı yasamadık sımdıye kadarda

Önlem canm bir sabah muge anlı reklam yapıodu dedım bu kadın buna kefil olup reklamında oynadıysa ıyıdır dedım ve arastırdım gercekten cok ıyı sukur bır sıkıntı yasamadık sımdıye kadarda
Ohhh kabul ettiyse Şanslısn
Ama o numaralara geçtiğine göre
Kalıbı küçük

Günaydın kızlar💕

Ya bır aydır dısler kasınıo bızımde hala cıkmadı masallah defne kusuma ne guzel patlatmış darısı bizlere

Bızde oyleyız canm yogurda atmıstım sucu ama alakası yok ek gıda alısamadı galiba sankı gazı varmıs gıbı ıkınarak aglıo
Cnm ek gıda alışma sürecinde normal
Sabredecez.. Cnkü hazmetmeleri zor olabiliyor
Z. Yağı kullanıosn demi
Ben yoğurfa bile damlatıorm :KK70:

Günaydınlar 💕
Valla memlekete geldim pek vakit olmuyor bakmaya iyiyiz çok şükür sizler nasılsınız
Ohhh gez valla mis

Cnm ek gıda alışma sürecinde normal
Sabredecez.. Cnkü hazmetmeleri zor olabiliyor
Z. Yağı kullanıosn demi
Ben yoğurfa bile damlatıorm :KK70:

Ohhh gez valla mis
Valla 3 4 gün oldu geldik çok iyi geldi evden yine çıkmıyoruz fazla ama yinede farklı bir yerde olmak bile çok iyi akşamları akrabalarımızla vakit geçiriyoruz en azından ☺️ biraz da olsa bebişin yükünü alıyorlar en güzeli de bu 😅😅

Öyle diolar ama bilmiomki
2. Bebem erkek olsn isterm :KK70:

Cok şükür cnm cok cok geçmiş olsun
Aslı ya ben prima premium kullanıorm
Lena 8 kilo ama 3 no kullanıyoruz hafif sıkıyor gibi, içinde 4-5 tane kaldı
4e geçecez, siz 9 kiloda nasıl 5 geçtiniz beynim yandı yeminle 🙄
Bence 4 numara ile 3 numara aynı gibi yani anlamadım biz 3 çok az kullandık 4e geçtik 4de bacaklardan sıkmaya başladı ve sızdırınca 5e geçtik canım

X