Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı aynı canım, tüm gece de döndü durdu. Böyle olunca Nisa da gündüz hep uyumak istiyor mu? Defne hep uyumak istiyor bu sefer de gündüz derin uyuyamıyor. Eskiden bi gün uyuyamazsa gece bi gün güzel uyurdu. Şimdi o da kalmadı.Günaydın kızlar
Akşam uyutmak için 5 saat ayağımda salladım ya. Sürekli uyandı kıpırdiyor hep. Kafayı sıyırmak üzereyim
Canım ne gündüz uyumak istiyor ne gece. Şimdi ayağımda salıyorum bak 15 dakika oldu. Açtı gözleri muhabbet ediyorAynı aynı canım, tüm gece de döndü durdu. Böyle olunca Nisa da gündüz hep uyumak istiyor mu? Defne hep uyumak istiyor bu sefer de gündüz derin uyuyamıyor. Eskiden bi gün uyuyamazsa gece bi gün güzel uyurdu. Şimdi o da kalmadı.
Amin canim benim hepimizinÇok tatlısın gerçekten canım ya çok da yardımseversin Allah gönlüne göre versin hep inşallah baldan anne
8.aydan sonra azaliyor kurutma mak.sesi istegi suan yeni ninnimiz ceviz adam şip şap şopSaç kurutma makinesi sesiyle bizimkini uyuttum kafam şişmiş yemin ederim
Daha çoooooook şişecek bu kafa çook
Hemmen senden gordum ve cepte soktan aldim tesekkurlerKızlar şok a pilsan in master bloklar gelmiş 80 TL nette baktım iki katı fiyat var.Aldım bi tane yaza oynar
Canım bu oyuncağı uzun zamandır kimsede görmedim nasıl olması gerekir biliyorum ama açıp baktım bence güzel parçaları. Ben baya beğendimFly3646 kuzu parcalari kucuk mu ben magazadan gel al sectim parcalara bakayim diye ama merak ettim
Yok yani su acidan soruyorum malum oral donem hersey agizda bogaza kacma durumu olacak gibi kucuk degil yaniCanım bu oyuncağı uzun zamandır kimsede görmedim nasıl olması gerekir biliyorum ama açıp baktım bence güzel parçaları. Ben baya beğendim
Neeeeyy 8 mi aaayyyy aman tanrım didimAmin canim benim hepimizin
Sanal gercek online yuzyuze her turlu destege ihtiyac duyuyor insan ben ilk 2 ay hem fiziksel hem ruhsal kritik bir donem o gunlerin gececegi duymak gibisi yok
8.aydan sonra azaliyor kurutma mak.sesi istegi suan yeni ninnimiz ceviz adam şip şap şop
Hemmen senden gordum ve cepte soktan aldim tesekkurler
Yok boğazına kaçmazYok yani su acidan soruyorum malum oral donem hersey agizda bogaza kacma durumu olacak gibi kucuk degil yani
Ne ninniler ne ninniler ooo hoooo mehter marsi vatanina goz dikeni ez oglum ceviz adam rain rain go away allah ne verdiyse deniyorumNeeeeyy 8 mi aaayyyy aman tanrım didim
Ceviz adam şarkısı güzel ya ben seviyom ama fenalık geliyor insana bir süre sonra ne olursa olsun
Bende barış manco arkadasim essekle yoluma devam ediyorumNe ninniler ne ninniler ooo hoooo mehter marsi vatanina goz dikeni ez oglum ceviz adam rain rain go away allah ne verdiyse deniyorum
O ve nane limon kabuguyla da az uyumadilar ilginctir ninni etkisini yitiriyor biz oylemiydik dandiniyle gecmis bebekligimizBende barış manco arkadasim essekle yoluma devam ediyorum
Ay kolaylıklar diliyorum kuzum annesine doyamıyor yavruş demek ki erken mi konuşacak acabaCanım ne gündüz uyumak istiyor ne gece. Şimdi ayağımda salıyorum bak 15 dakika oldu. Açtı gözleri muhabbet ediyor
Alt üst oldu tamamen ya uykular
Valla kuzum bazen öyle bir yapıyor ki sanki dilinin ucuna gelmiş çıkmıyor gibiAy kolaylıklar diliyorum kuzum annesine doyamıyor yavruş demek ki erken mi konuşacak acaba
Hadi bakalım başlar yakında annesiyle kahve sohbetlerine ay allam o günleri görür müyüz kiiiValla kuzum bazen öyle bir yapıyor ki sanki dilinin ucuna gelmiş çıkmıyor gibi
Daha iyi canım en azından ateşi yok artık öksürük ve burun akıntısı devam ediyor