Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Günaydın kızlar 💜

Akşam uyutmak için 5 saat ayağımda salladım ya. Sürekli uyandı kıpırdiyor hep. Kafayı sıyırmak üzereyim 😁
Aynı aynı canım, tüm gece de döndü durdu. Böyle olunca Nisa da gündüz hep uyumak istiyor mu? Defne hep uyumak istiyor bu sefer de gündüz derin uyuyamıyor. Eskiden bi gün uyuyamazsa gece bi gün güzel uyurdu. Şimdi o da kalmadı.

Aynı aynı canım, tüm gece de döndü durdu. Böyle olunca Nisa da gündüz hep uyumak istiyor mu? Defne hep uyumak istiyor bu sefer de gündüz derin uyuyamıyor. Eskiden bi gün uyuyamazsa gece bi gün güzel uyurdu. Şimdi o da kalmadı.
Canım ne gündüz uyumak istiyor ne gece. Şimdi ayağımda salıyorum bak 15 dakika oldu. Açtı gözleri muhabbet ediyor 🤪
Alt üst oldu tamamen ya uykular

Çok tatlısın gerçekten canım ya çok da yardımseversin Allah gönlüne göre versin hep inşallah baldan anne🙏🏼♥️😘
Amin canim benim hepimizin 🙏🌸
Sanal gercek online yuzyuze her turlu destege ihtiyac duyuyor insan ben ilk 2 ay hem fiziksel hem ruhsal kritik bir donem o gunlerin gececegi duymak gibisi yok 🤗
Saç kurutma makinesi sesiyle bizimkini uyuttum kafam şişmiş yemin ederim🙄😕
Daha çoooooook şişecek bu kafa çook
8.aydan sonra azaliyor kurutma mak.sesi istegi suan yeni ninnimiz ceviz adam şip şap şop 😂
Kızlar şok a pilsan in master bloklar gelmiş 80 TL nette baktım iki katı fiyat var.Aldım bi tane yaza oynar 😁
Hemmen senden gordum ve cepte soktan aldim tesekkurler 😍

Fly3646 Fly3646 kuzu parcalari kucuk mu ben magazadan gel al sectim parcalara bakayim diye ama merak ettim 🙈
Canım bu oyuncağı uzun zamandır kimsede görmedim nasıl olması gerekir biliyorum ama açıp baktım bence güzel parçaları. Ben baya beğendim 😂

Amin canim benim hepimizin 🙏🌸
Sanal gercek online yuzyuze her turlu destege ihtiyac duyuyor insan ben ilk 2 ay hem fiziksel hem ruhsal kritik bir donem o gunlerin gececegi duymak gibisi yok 🤗

8.aydan sonra azaliyor kurutma mak.sesi istegi suan yeni ninnimiz ceviz adam şip şap şop 😂

Hemmen senden gordum ve cepte soktan aldim tesekkurler 😍
Neeeeyy 8 mi aaayyyy aman tanrım didim😱😂
Ceviz adam şarkısı güzel ya ben seviyom ama fenalık geliyor insana bir süre sonra ne olursa olsun 🙄

Neeeeyy 8 mi aaayyyy aman tanrım didim😱😂
Ceviz adam şarkısı güzel ya ben seviyom ama fenalık geliyor insana bir süre sonra ne olursa olsun 🙄
Ne ninniler ne ninniler ooo hoooo mehter marsi vatanina goz dikeni ez oglum ceviz adam rain rain go away allah ne verdiyse deniyorum 😂

Canım ne gündüz uyumak istiyor ne gece. Şimdi ayağımda salıyorum bak 15 dakika oldu. Açtı gözleri muhabbet ediyor 🤪
Alt üst oldu tamamen ya uykular
Ay kolaylıklar diliyorum kuzum🤗 annesine doyamıyor yavruş demek ki🤭 erken mi konuşacak acaba🥰

X