Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar getir uygulamasını indirdim. Geçen gün 40 TL ye 30 TL indrim vermişti. Nisa ya mama kaşığı falan aldım. Bugun de 30 TL ye 20 TL indrim vardı slepyy 4 numara bebek bezi aldim 30lusu 18 TL ye geldi. Böyle indirim geldikçe alıp koyacagim.

Sizin de olduğunuz yerde varsa böyle indirimden yararlanın. 10 dakika içinde kapıya geliyor

Çok mantıklıymış canım Ben kullanıyodum ama öyle indirime denk gelmedim dikkat ederim bakalım.
Bal0ncuk bugün daha iyi misiniz?

Günaydın kızlar

Bal0ncuk canım nasıl oldunuz

Çok mantıklıymış canım Ben kullanıyodum ama öyle indirime denk gelmedim dikkat ederim bakalım.
Bal0ncuk bugün daha iyi misiniz?

Selam kızlar nasılsınız
Geceleri nefes almakta zorluk çektiği için uyanıor, gece uykularmz hiç yk, doğal olarak günlerdir tükendin
Bugn biraz anem bakarken ben uyudum kolumu kaldıramıodm...
Şırıngayla serum uyguluoruz burnuna 2 gündür düzenli, sonra çevirip sırtını sıvazlıoruz, o biraz rahatlattı

Siz nasılsınuz kızlar

Fuli cnm ne güzelmiş ya indirim.. Harika

Yaa ne güzel sehirde yaşamanin avantajı sanırım bizim burası köy gibi ilcedeyiz öyle imkanlarımız yok malesef

Getiri o kadar somurdum ki simdi bana 440 lira ve uzerin 40 lira indirim falan veriyor ancak

Gunaydin birsey sorabilirmiyim sali günü sabah yumurta toplama oluyor dün kontrole gittim hersey yolunda şükür dun hemşire hangi ignleri vurulacagimi anlattı simdi bu gece catlatma ignesi yazdi ovitrelle ve 2 tane genopptly bunlari 22.30 da vurul dedi ben bir gün onceden kullaniliyor saniyordum bunlari doğru mu bu sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…