Çok mantıklıymış canımKızlar getir uygulamasını indirdim. Geçen gün 40 TL ye 30 TL indrim vermişti. Nisa ya mama kaşığı falan aldım. Bugun de 30 TL ye 20 TL indrim vardı slepyy 4 numara bebek bezi aldim 30lusu 18 TL ye geldi. Böyle indirim geldikçe alıp koyacagim.
Sizin de olduğunuz yerde varsa böyle indirimden yararlanın. 10 dakika içinde kapıya geliyor
Bal0ncuk bebıs nasıl oldu
Çok mantıklıymış canımBen kullanıyodum ama öyle indirime denk gelmedim dikkat ederim bakalım.
Bal0ncuk bugün daha iyi misiniz?
Yaa ne güzel sehirde yaşamanin avantajı sanırımKızlar getir uygulamasını indirdim. Geçen gün 40 TL ye 30 TL indrim vermişti. Nisa ya mama kaşığı falan aldım. Bugun de 30 TL ye 20 TL indrim vardı slepyy 4 numara bebek bezi aldim 30lusu 18 TL ye geldi. Böyle indirim geldikçe alıp koyacagim.
Sizin de olduğunuz yerde varsa böyle indirimden yararlanın. 10 dakika içinde kapıya geliyor
Benim 70 gun surdu kanamam canim cok normalİyi akşamlar kızlar pazartes kirkimiz doluyor bizim dünden bu yana kanamam oluyor benim 15.gunde kesilmişti oysaki normal mi böyle olmasi yaşayan var mı bu durumu aranızda
Getiri o kadar somurdum ki simdi bana 440 lira ve uzerin 40 lira indirim falan veriyor ancakKızlar getir uygulamasını indirdim. Geçen gün 40 TL ye 30 TL indrim vermişti. Nisa ya mama kaşığı falan aldım. Bugun de 30 TL ye 20 TL indrim vardı slepyy 4 numara bebek bezi aldim 30lusu 18 TL ye geldi. Böyle indirim geldikçe alıp koyacagim.
Kesilmişti canım 1 damla bile yoktu birden adet gibi başlayınca tedirgin oldumBenim 70 gun surdu kanamam canim cok normal
Kesilme kismini atlamisim canim adet goruyor da olabilirsinKesilmişti canım 1 damla bile yoktu birden adet gibi başlayınca tedirgin oldum
Hemen oluyor mu ki böyle ben sanıyordum 40 gün bitecek 1 ay sonra olursa olacamKesilme kismini atlamisim canim adet goruyor da olabilirsin
Uykuya direnmeler devam canım ağlaya ağlaya uyuyor..Kriel senın bebek nasıl oldu uykuları duzeldımı
Benm 52 gn sürdüİyi akşamlar kızlar pazartes kirkimiz doluyor bizim dünden bu yana kanamam oluyor benim 15.gunde kesilmişti oysaki normal mi böyle olmasi yaşayan var mı bu durumu aranızda