Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

cnm biz daha iyiyiz çok şükür
sen ve minnoşlar nasılsınız

saol kuzum
inşallah artık hepimizin minnoşları düzene girer
Cok sukur teyzesi iyiler,ben de iyiyim ama son 1 haftadir ek gidayi nerdeyse tamamen biraktilar anlamiyorum neden boyle oldu bu bir surec sanirim cunku ikisinde de var mama icmeyen bebekler mamaya düştü ek gidayi birakti kahvalti corba meyve vs en fazla 3 kasik alip tukuruyolar ya da parmaklarini agizlarina sokup cikarip oynuyolar ellerinde ikisi de ayni seyi yapiyor anlamadim

dişlerinden dolayı zorlanıyor olabilirlermi ?
ikisinin aynı anda olması tesadüf olamaz çünkü gibime geldi

Bal0ncuk kuzum gelmiş geçmiş olsun birdaha uğramasın inşallah size hastalıklar Kriel canım sana da geçmiş olsun ilaç falan mı verdiler tedavi oluyor musun
Vermedi canım kendi kendine yükselecek dedi. Uyku ilacı kullanıyorum ama yoksa uyuyamamaktan çok kötü oluyorum bi süre sonra

Kızlar bu aptamil prosyneo çok gaz yapıo bizde değiştirsem ne alacağımı bilmiyorum şaşırdum kaldım. Siz ne tavsiye edersiniz?
Ben en baştan beri sma optipro probiyotik olandan kullaniyorum canım. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Memnunum. İstersen küçük kutu alıp dene

Ben en baştan beri sma optipro probiyotik olandan kullaniyorum canım. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Memnunum. İstersen küçük kutu alıp dene
Evolvia diye bi mama denedim az önce bakalım olmazsa dedigini de denerim.
Canım değerimiz yüksekken brokoli lahana falan yasak ya. Onlara yuklen olmazsa faydası olur belki
dereotu yiyorum sürekli kuzum onları da ekliyim doğru sağol kuzum

Evolvia diye bi mama denedim az önce bakalım olmazsa dedigini de denerim.

dereotu yiyorum sürekli kuzum onları da ekliyim doğru sağol kuzum
Dereotunu ben tsh i düşürmek için yemiştim ama dengeliyorsa onu bilmiyorum.

İnşallah mama dan memnun kalırsın canım

Uykuya direnmeler devam canım ağlaya ağlaya uyuyor..
Bebekten çok kendimle uğraşıyorum doğum sonrası hormonlarım alt üst olmuş. Tsh 0,01 hala yükselmiyor. Beni asıl uyutmayan bu, uykuya dalamıyorum..
Bende uykuya dalamıyorum hıc test yaptırmadım.. Yarın gidip saglık ocagına kan vermem lazım

Ben de dalamıyorum doktor pasiflora önerdi. Ya da melatonin hormonu. Pasiflorayı deniyorum bana mısın demiyor
Pasiflora nasıl bir şey canım. Bende yarı uyur uyanık şeklindeyim. Tam dalamiyorum doğumdan sonra hormonlarim iyi cıktı psikolojik diye düşünüyorum

Pasiflora nasıl bir şey canım. Bende yarı uyur uyanık şeklindeyim. Tam dalamiyorum doğumdan sonra hormonlarim iyi cıktı psikolojik diye düşünüyorum
Bitkisel şurup canım, çocuk doktoru önerdi. Sen de doktoruna bir sor istersen. Sık uyandığımız için olabilir bence

Bitkisel şurup canım, çocuk doktoru önerdi. Sen de doktoruna bir sor istersen. Sık uyandığımız için olabilir bence
Aksi gibi uzun uyuduğu zaman uykum kaçıyor sık uyanınca gözümü açamıyorum. Bu ara ayrı bir uykuya itirazı var. Ayağımda sallıyorum bırakınca gözünü acıyor hiç uyumamış gibi sürekli yapışık ikiz gibiyiz bu ara. Hedefim 6 aydı ama 1 yaşa çekecem rahatlamayi

4. Ay uyku gerilemesi olabilirmiş canım doktor normal dedi. Hatta gündüz hiç uyumasa da gece uyuyosa sıkıntı yok dedi. Biz de öyleyiz ya yapışıyoruz birbirimize bende hedef falan kalmadı tünelin ucu görünmüyor ben de öyle ya dün gece sık uyandı uyandı uymaya çalıştım o arada sonra o uyudu ben uyuyamadım 3e kadar

İnsallah uyku gerilemesinden sonra düzen geri gelir. Gunduz uyumuyor gibi bir şey gece de 11~12 den sonra uyuyor. Uyanıkken de bir gülüyor bir ağlıyor

İnsallah uyku gerilemesinden sonra düzen geri gelir. Gunduz uyumuyor gibi bir şey gece de 11~12 den sonra uyuyor. Uyanıkken de bir gülüyor bir ağlıyor
Oy kıyamam inşallah ya bizim de öyle gündüz sallayarak ne kadar uyutabilirsem. Gece de zaten 4 saatte bir kalkıyo en geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…