36 saat once vuruluyor ovitrelle canim dogru yani doktoruna guven onlar isin ustasiGunaydinbirsey sorabilirmiyim sali günü sabah yumurta toplama oluyor dün kontrole gittim hersey yolunda şükür dun hemşire hangi ignleri vurulacagimi anlattı simdi bu gece catlatma ignesi yazdi ovitrelle ve 2 tane genopptly bunlari 22.30 da vurul dedi ben bir gün onceden kullaniliyor saniyordum bunlari doğru mu bu sekilde
Bir kaç kişiye daha sordum da tanıdığım 40 sonu adet diye birşey varmış yaşadığım şeyin o olabileceğini söylediler benimki kesilmişti canım tekrardan birden başladı kanama aman aman fazla değil amaBenm 52 gn sürdü
Çok şükür canım gitsin bidaha da gelmesin hastalıklarNasılsınız kızlar...
3 gündür viks buharı izotonik serum ve şırınga ve sprey üçlüsüyle aşk yaşadk
Dün gece hasta oldğndan be ilk defa rahat uyudu gibi.. Hatta ilk defa gece uyandğnda 120 ml yedi..
Hç yemiodu
Sanırım atlattık gibi
Gelmiş geçmiş olsun canım. Yemeye başlayınca toparlar. Bebekler hasta olmasın hiçNasılsınız kızlar...
3 gündür viks buharı izotonik serum ve şırınga ve sprey üçlüsüyle aşk yaşadk
Dün gece hasta oldğndan be ilk defa rahat uyudu gibi.. Hatta ilk defa gece uyandğnda 120 ml yedi..
Hç yemiodu
Sanırım atlattık gibi
İnşallah cnmÇok şükür canım gitsin bidaha da gelmesin hastalıklar
Saol cnm fuli..Gelmiş geçmiş olsun canım. Yemeye başlayınca toparlar. Bebekler hasta olmasın hiç
Canım burdayım
Oy kıyamam.. Bu sıkıntı bu hafTda herkeste okuorm hemen hemen ama atak haftasıda değilCanım burdayımbikaç gündür defneye bişeyler oldu ne uyuyor, ne emiyor, ne oyun oynuyor. Gecem gündüzüme karıştı. Diş kaşıntısı da var bol bol, bir de kaka sıkıntısı. Sen nasılsın? Lena nasıl oldu?
Tşk ederm cnm optim
Evet canim 40tan sonra ozur sayiliyor eger adet olmadigindan eminsen. Cunku hemen adet olmus da olabilirsin kesilmisti bir ara demistinyaİyi geceler kızlar
Yarına kirkimiz doluyor bizim ama şimdi benim kanamam var yinede gusül almam gerekiyor degilmi 40 tan sonra olan özür sayılıyor diye biliyorum ben öyle gezmeyim ortada bilen bilgisi olan varsa açıklayabilir mi
Evet kesildi canım bugün 3.gun hala ksnamam var bu durumda adet mi oluyorum abdest almamam mi lazımEvet canim 40tan sonra ozur sayiliyor eger adet olmadigindan eminsen. Cunku hemen adet olmus da olabilirsin kesilmisti bir ara demistinya
Emin olayacagin icin canim adet mi degil mi bence sen yine de abdest al. Eminim kesin adet diyosan o zaman zaten abdest gerekmez 40dan sonraEvet kesildi canım bugün 3.gun hala ksnamam var bu durumda adet mi oluyorum abdest almamam mi lazım
Aynen ben yine de alayım Dr a gidicem zaten yarın sorarım Dr a 40 tan sonra gel demişti kızımı goturmusken kendim de gidicemEmin olayacagin icin canim adet mi degil mi bence sen yine de abdest al. Eminim kesin adet diyosan o zaman zaten abdest gerekmez 40dan sonra
Ay bilmiyorum canım ama çok yoruldum, bu saat oldu daha uyutmaya çalışıyorum. Tünelin ucu görünmüyorOy kıyamam.. Bu sıkıntı bu hafTda herkeste okuorm hemen hemen ama atak haftasıda değil
Dişlerden bencede
Bizde günlerdir hasta oldu diye öyleyizAy bilmiyorum canım ama çok yoruldum, bu saat oldu daha uyutmaya çalışıyorum. Tünelin ucu görünmüyor
Çok geçmiş olsunBizde günlerdir hasta oldu diye öyleyiz
Hiç bişiden memnun olmuor