Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

36 saat once vuruluyor ovitrelle canim dogru yani doktoruna guven onlar isin ustasi

Çok şükür canım gitsin bidaha da gelmesin hastalıklar

Gelmiş geçmiş olsun canım. Yemeye başlayınca toparlar. Bebekler hasta olmasın hiç

Canım burdayım bikaç gündür defneye bişeyler oldu ne uyuyor, ne emiyor, ne oyun oynuyor. Gecem gündüzüme karıştı. Diş kaşıntısı da var bol bol, bir de kaka sıkıntısı. Sen nasılsın? Lena nasıl oldu?

Oy kıyamam.. Bu sıkıntı bu hafTda herkeste okuorm hemen hemen ama atak haftasıda değil
Dişlerden bencede

Bal0ncuk kuzum gelmiş geçmiş olsun birdaha uğramasın inşallah size hastalıklar Kriel canım sana da geçmiş olsun ilaç falan mı verdiler tedavi oluyor musun
Tşk ederm cnm optim

İyi geceler kızlar
Yarına kirkimiz doluyor bizim ama şimdi benim kanamam var yinede gusül almam gerekiyor degilmi 40 tan sonra olan özür sayılıyor diye biliyorum ben öyle gezmeyim ortada bilen bilgisi olan varsa açıklayabilir mi

Evet canim 40tan sonra ozur sayiliyor eger adet olmadigindan eminsen. Cunku hemen adet olmus da olabilirsin kesilmisti bir ara demistinya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…