- 21 Şubat 2018
- 1.224
- 4.067
- 29
Çalıştığım hastanedeki Dr a sordum verebilirsin dedi ama canım yinede mi vermiyimAman Allah korusun verme canım. Prospektüsünde de 2 aydan önce önerilmez diyor zaten. Bize bile çok gerekmedikçe vermeyin dedi hem aile doktoru hem hemşireler. Çevrendekilere bakma bebeğin daha çok küçük.
Verme canım bence. Sırf huzursuz diye calpol zaten verilmez. Öyle olsa kolik bebeler her gün içerdi. Yanlış anlama huzursuzluğunu basite indirgemiyorum. Ama sağlıksız demek değil onu demek istiyorum.Çalıştığım hastanedeki Dr a sordum verebilirsin dedi ama canım yinede mi vermiyim
Anladım canım haklı olabilirsinVerme canım bence. Sırf huzursuz diye calpol zaten verilmez. Öyle olsa kolik bebeler her gün içerdi. Yanlış anlama huzursuzluğunu basite indirgemiyorum. Ama sağlıksız demek değil onu demek istiyorum.
Kuzum bizim nimenrix 3-5de yapıldı şimdi de 13de pekiştirme dozu varsinirlendirdiler beni... valla şu aşı konusunda hassasım.. ben yaşa kalmaması için direndim resmen
Geçmiş olsun kuzuma calpol verince iner camım ve burnunu serum fizyolojik ile aç rahatlasınKızlar lenanın ateşi var..
Ara sıra hapşuruo
Bulaştırdm sanırım
Cok halsiz
Ben vermıstım 45 gunluk falanken ama mecbur kalmıstım. Grıp olmustu atesı vardı.. Ve 39 gorunce mecburen vermıstım.. Sonra gecmeyınce devletin Acılıne gıtmıstık sakın calpol vermeyin demıstıÇalıştığım hastanedeki Dr a sordum verebilirsin dedi ama canım yinede mi vermiyim
Ya bilmiyorum ki gaz sancisindan değil huzursuzluğu o yüzden vermek istiyorum aslında bı yerimi ağrıyor anlamiyirum gazı yok düzeldi biraz şükür kendi kendine çıkarıyor gazınıBen vermıstım 45 gunluk falanken ama mecbur kalmıstım. Grıp olmustu atesı vardı.. Ve 39 gorunce mecburen vermıstım.. Sonra gecmeyınce devletin Acılıne gıtmıstık sakın calpol vermeyin demıstı
Sonra aradam 3 gun gectı yıne ates 39 buldu buseger aldık ozele goturduk dırek kendılerı verdi. Ama suan cok kucuk oldugunda vermesen daha ıyı ınsan vicdan yapıyor sonra tabı yıne sen bilirsin
Canim doktorun ne onerdi en iyisini onlar bilirYa bilmiyorum ki gaz sancisindan değil huzursuzluğu o yüzden vermek istiyorum aslında bı yerimi ağrıyor anlamiyirum gazı yok düzeldi biraz şükür kendi kendine çıkarıyor gazını
Verebilirsin dedi canım denicem sanırım az birşeyCanim doktorun ne onerdi en iyisini onlar bilir
Doktorun verebilirsin dediyse neden vermeyesin ki canim en iyi onlar bilir ve doktorlarimiza guvenmek durumdayiz. Rabbim sıkıntısını gidersin yavrunun. Sunu unutma ama kuzum rabbim sifa versin hasta dogan yavrular var ne igneler ne ilaclar aliyolar ve buyuyolar cok sukur bana bunu teyzem soylemisti ben calpol vermek istemedigimde ve hic unutmam 9 aydir bunu. Doktor onayladiysa sorun olmaz allahin izniyleVerebilirsin dedi canım denicem sanırım az birşey
Öyle canım benim kuzenimin 3 aylık bebeği var doğdu doğalı sıkıntı yaşıyorlar yoğun bakıma alındı bı sure atesleniyir sürekli kalp damarlarında genişleme varmış anjiyo olacakmış ilaçla düzelmezse geçen gün öyle konuştuk bundan haberimde yoktu gaz sancisindan yakindim biraz kız anlatınca böyle utandım kendimden Allah başka dert vermesin geçecek birşey için bu kadar sıkıntı yapıyoruzDoktorun verebilirsin dediyse neden vermeyesin ki canim en iyi onlar bilir ve doktorlarimiza guvenmek durumdayiz. Rabbim sıkıntısını gidersin yavrunun. Sunu unutma ama kuzum rabbim sifa versin hasta dogan yavrular var ne igneler ne ilaclar aliyolar ve buyuyolar cok sukur bana bunu teyzem soylemisti ben calpol vermek istemedigimde ve hic unutmam 9 aydir bunu. Doktor onayladiysa sorun olmaz allahin izniyle
Kesinlikle canim benim bunu demek istedim aslinda daha lohusasin oyle iyi anliyorum ki seni ama inan gececek bu gunler rabbim saglik versin inan ki geciyor yarim olcek calpok oylr korkunc bise degil merak etme ben de verdim cok kucuklerdi tabiki doktor danismanligindaÖyle canım benim kuzenimin 3 aylık bebeği var doğdu doğalı sıkıntı yaşıyorlar yoğun bakıma alındı bı sure atesleniyir sürekli kalp damarlarında genişleme varmış anjiyo olacakmış ilaçla düzelmezse geçen gün öyle konuştuk bundan haberimde yoktu gaz sancisindan yakindim biraz kız anlatınca böyle utandım kendimden Allah başka dert vermesin geçecek birşey için bu kadar sıkıntı yapıyoruz
Denicem canım gazdan olduğunu dusunmuyirum huzursuzlugunu bı yeri ağrıyords ben anlamıyorsam diye düşünüyorum aslındaKesinlikle canim benim bunu demek istedim aslinda daha lohusasin oyle iyi anliyorum ki seni ama inan gececek bu gunler rabbim saglik versin inan ki geciyor yarim olcek calpok oylr korkunc bise degil merak etme ben de verdim cok kucuklerdi tabiki doktor danismanliginda
Günaydın canım
Kuzum dün nisanın da 37lerdeydi soydum üzerini öyle biraz düştü. 2.5ml calpol verdim uyudu ve geçti. Üzerini soy olmazsa içerler sıcak nasıl olsa yinede ara ara ölç
Kuzum bizim nimenrix 3-5de yapıldı şimdi de 13de pekiştirme dozu var
Geçmiş olsun kuzuma calpol verince iner camım ve burnunu serum fizyolojik ile aç rahatlasın
valla kötüydü.. hep inledi
İnşallah bugün biraz daha rahatlar kuzucuk, çok minnaklar insan hiç kıyamıyor, hemen iyileşsin inşallahateşi düşüyor sonra geri yükseliyor 37yi geçmedik cok şükür...
ama burnu o kadar tıkalıki.. hiç sıkıntıya gelemiyor inliyor yavrum
o zaman ben nimenrixi sorayım aslım.. teşekkür ederim
valla kötüydü.. hep inlediburnu tıkalı ya nefes almakta zorlanıyor
sürekli müdahale ediyoruz ama yinede minik işte