Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Merhaba birsey sorabilirmiyim pazartesi yumurta toplama günüm 4 günlük yumurta catlatmama ignesi verildi bana dün 20 dakika gec vuruldum gripten uyuyakalmisim😑 sabah dan beri akıntim var ama hem yumurtlama günlerimde su gunlerde acaba igne yi gec vurulunca mı oldu catlamamisdir demi yumurtam korktum açıkçası
Canım korkma 20 dakikadan bir sey olmaz. Akıntıda çok normal. O iğne çatlamamasi için zaten. Sıkıntı olmaz 😊

Selam kızlar nasılsınız? 🤗

Bize probiyotik damla iyi geldi sanırım 3-4 gündür hiç gaz sıkıntımız yok çok şükür dilimi ısırayım hep böyle gider inşallah. 🙏🏼😊

Az önce annemle banyosunu yaptırdık uyuttuk. Aklıma takıldı size de sorayım her banyo sonrası losyon veya yağ kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız her yerine mi sürüyorsunuz kafaya filan çekiniyorum ama kuru gibi göründü gözüme sürdüm.
Bir de losyon mu iyi yağ mı iyi sizce?

Selam kızlar nasılsınız? 🤗

Bize probiyotik damla iyi geldi sanırım 3-4 gündür hiç gaz sıkıntımız yok çok şükür dilimi ısırayım hep böyle gider inşallah. 🙏🏼😊

Az önce annemle banyosunu yaptırdık uyuttuk. Aklıma takıldı size de sorayım her banyo sonrası losyon veya yağ kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız her yerine mi sürüyorsunuz kafaya filan çekiniyorum ama kuru gibi göründü gözüme sürdüm.
Bir de losyon mu iyi yağ mı iyi sizce?
Gaz konusunda maşallah size 🧿🧿 inşalllah hep böyle devam eder canım.
Ben banyo sonrası yağ kullanıyorum tüm vücuduna.
Yüzüne de krem sürüyorum.
Ama tabi bu aralar havalar soğudu her banyo sonrası yapmıyorum, hızlıca giydiriveryorum.

Gaz konusunda maşallah size 🧿🧿 inşalllah hep böyle devam eder canım.
Ben banyo sonrası yağ kullanıyorum tüm vücuduna.
Yüzüne de krem sürüyorum.
Ama tabi bu aralar havalar soğudu her banyo sonrası yapmıyorum, hızlıca giydiriveryorum.
Hangi markanın ürünlerini kullanıyorsun canım? Ben yüzüne birşey sürmedim henüz çok küçük diye ama sürülmesi lazım mı acaba

Hangi markanın ürünlerini kullanıyorsun canım? Ben yüzüne birşey sürmedim henüz çok küçük diye ama sürülmesi lazım mı acaba
Ben yazın pişik olmasın diye daha çok yagliyordum. Artık pek yapmıyorum kış olunca üşümesin diye hemen giydiriyorum 😊 ama ben kendi yaptığım papatya ve aynisefa yağını kullanmıştım.
Canım başına sık sık bak konak olmasın ben sonradan farkettim bilmediğim için kurumuş sandım. Sonra anneme gösterince anladık 😁

Ben yazın pişik olmasın diye daha çok yagliyordum. Artık pek yapmıyorum kış olunca üşümesin diye hemen giydiriyorum 😊 ama ben kendi yaptığım papatya ve aynisefa yağını kullanmıştım.
Canım başına sık sık bak konak olmasın ben sonradan farkettim bilmediğim için kurumuş sandım. Sonra anneme gösterince anladık 😁
Benim de annem bugün dedi fuli valla😁 kafasına sürelim kuru görünüyor konağa çevirecek dedi de sürdük. tecrübe başka bişey😆
Kendin nasıl yağ yaptın kız tarifini versene 😉

Benim de annem bugün dedi fuli valla😁 kafasına sürelim kuru görünüyor konağa çevirecek dedi de sürdük. tecrübe başka bişey😆
Kendin nasıl yağ yaptın kız tarifini versene 😉
Canım papatya ve aynı sefa çiçeğini zeytinyağ ile kaynatiyorum ya da kavanoza çiçek ve üzerine zeytinyağ koyup güneşte bekletiyorum. Aynısını lavanta için yapacağım lavanta zamanı. Kaynatmak daha pratik oluyor 😁 hiç bebek yağı tarzı bir şey alıp kullanmadim.

Canım kuru görünüyor ise ve konak ihtimali varsa. Banyo öncesi zeytinyağ sürüp yarım saat sonra banyo yaptr.

Canım papatya ve aynı sefa çiçeğini zeytinyağ ile kaynatiyorum ya da kavanoza çiçek ve üzerine zeytinyağ koyup güneşte bekletiyorum. Aynısını lavanta için yapacağım lavanta zamanı. Kaynatmak daha pratik oluyor 😁 hiç bebek yağı tarzı bir şey alıp kullanmadim.

Canım kuru görünüyor ise ve konak ihtimali varsa. Banyo öncesi zeytinyağ sürüp yarım saat sonra banyo yaptr.
O otları nerden bulacam ben ya aktardan mı aldın kendin mi topladın 😄 çok beceriklisin fulim valla maşallah sana🧿 özendim valla😊
Sonrasında zeytinyağı gözüne kaçıp yakmaz mı canım? Bizimkinin cildi çok hassas zaten ya azcık kaka kalsın hemen kızarıyor benek benek oluveriyor. Banyo sonrası da gözleri kızarıyor sözde incia kullanıyorum doğal o mu yakıyor bizimki mi çok hassas bilemiyorum 🤷🏻‍♀️

O otları nerden bulacam ben ya aktardan mı aldın kendin mi topladın 😄 çok beceriklisin fulim valla maşallah sana🧿 özendim valla😊
Sonrasında zeytinyağı gözüne kaçıp yakmaz mı canım? Bizimkinin cildi çok hassas zaten ya azcık kaka kalsın hemen kızarıyor benek benek oluveriyor. Banyo sonrası da gözleri kızarıyor sözde incia kullanıyorum doğal o mu yakıyor bizimki mi çok hassas bilemiyorum 🤷🏻‍♀️
Kendim topladım 😁 kuru değil taze olarak yapmak lazım o yüzden bulmasam pazarda satılıyor buralarda öyle yapacaktım.
canim maharet gözüne kacirmamakta zaten 😁 yıkarken bebeğin yüzüne su getirmiyorsan yağ da gelmez zaten. Yagladigim zaman 3~4 defa kopurtuyorum arınsin yağ diye.
Hassastır o zaman canım hemen kızariyorsa

Çok geçmiş olsun ikinize de kuzum😕 bir an önce iyileşirsiniz inşallah bence bebişin çabuk atlatır gördüğüm kadarıyla bebekler koronaya bile tutulmuyor
teşekkürler cnm :KK43:

Bal0ncuk Bal0ncuk minnoş nasıl oldu canım 🤲💜
ay dün giremedim kendimi o kadar bitkin ve moralsiz hissediyodumki..
akşam ateşi sonunda düştü fulim..
ayaklarına viks sürdük hafif...
sonra viks buharı yaptık dün 2 kez...
duştan sonra baya sardık sarmaladık... çok şükür sabah en azından sesi çıkıyordu
burnu hafif tıkalı .. bunada şükür
birkaç gün daha viks buharı yaparsak işi kurtarırırız inşallah

teşekkürler cnm :KK43:

ay dün giremedim kendimi o kadar bitkin ve moralsiz hissediyodumki..
akşam ateşi sonunda düştü fulim..
ayaklarına viks sürdük hafif...
sonra viks buharı yaptık dün 2 kez...
duştan sonra baya sardık sarmaladık... çok şükür sabah en azından sesi çıkıyordu
burnu hafif tıkalı .. bunada şükür
birkaç gün daha viks buharı yaparsak işi kurtarırırız inşallah
Rabbim sıfa versın canm bende hastalandıgı surede cok arastırmıstm vıks buharının cok tehlikelı oldugunu okumustum. Yanına soganla karanfıl koy o cok ıse yarıyor odasını sureklı havalandır ayrıca burun mukozosu şiştiği ıcın rahat nefes alamıyorlar bunun ıcınde burnunu cektırdıkten sonra, buz koklatmak şişen mukozoyu indiriyor..

Rabbim sıfa versın canm bende hastalandıgı surede cok arastırmıstm vıks buharının cok tehlikelı oldugunu okumustum. Yanına soganla karanfıl koy o cok ıse yarıyor odasını sureklı havalandır ayrıca burun mukozosu şiştiği ıcın rahat nefes alamıyorlar bunun ıcınde burnunu cektırdıkten sonra, buz koklatmak şişen mukozoyu indiriyor..
teşekkür ederim cnm :KK43:

X