2. Yi düşünmüyordum. Zamlardan sonra artık eminimBaloncuk ben de 2. Yi düşünmüyorum ama yedekteki embriyolara kıyamadım dondurttuk geçen 1 sene daha
İyi canım. Dün sabahtan sonra bir daha ateşi çıkmadı. Sonrada keyfi yerine geldi şükürFly3646 nasıl oldu minnoşun
Çok şükür cnmİyi canım. Dün sabahtan sonra bir daha ateşi çıkmadı. Sonrada keyfi yerine geldi şükür
Yaparsın ya ikinci de kız olursa lenanın küçülenlerini giyerbende kıyamadım
ben transfer yaparım ya
Gerçekten ya bir de sadece şimdiyi düşünmemek lazım. Bunun okulu var, ünivesitesi var, evlendirmesi var2. Yi düşünmüyordum. Zamlardan sonra artık eminim
Calpol ver olmazsa canım daha artmasın. İnsallahh hemen geçerKızlar lenanın ateşi var..
Ara sıra hapşuruo
Bulaştırdm sanırım
Cok halsiz
Ne kadar ateşi canım? Daha dün ateşle ilgili bi video izledim takip ettiğim bi doktordan atayım, inşallah faydalı olur sana.Kızlar lenanın ateşi var..
Ara sıra hapşuruo
Bulaştırdm sanırım
Cok halsiz
Canm keremde oyle olmustu ayagının altına sarımsaklı zeytinyağı gunde 3 defa ve her seferinde burnunu temizle yoksa cıgere ıner Allah korusun ınsallah bır an evvel atlatır ortalama 4 gece suruyor sıkıntısı.. İste ek gıda tam alsa sarımsaklı yogurt vermek ıyı gelıyor musKızlar lenanın ateşi var..
Ara sıra hapşuruo
Bulaştırdm sanırım
Cok halsiz
İnşallah hafif atlatır kuzum doktoruna da haber ver istersen. Calpol düşürür ateşiniKızlar lenanın ateşi var..
Ara sıra hapşuruo
Bulaştırdm sanırım
Cok halsiz
2 aydan önce verilmiyor canım ben öyle biliyorum. Çok kucuk daha verme benceİyi akşamlar kızlar kızım da bu ara baya huzursuzluk var çevremdeki herkes az miktarda calpol şurup vermemi söylüyor 35 günlük bebeğe verilir mi
Ya bende öyle biliyorum ama kullanan var mı acaba aranızda dedim2 aydan önce verilmiyor canım ben öyle biliyorum. Çok kucuk daha verme bence
HAstanedeki Dr a sormaya çekindim her seferinde ama dayanamayıp yazdım kilosuna göre verebilirsin yarım ölçek dedi2 aydan önce verilmiyor canım ben öyle biliyorum. Çok kucuk daha verme bence
Eğer düşüşe geçmezse verecemCalpol ver olmazsa canım daha artmasın. İnsallahh hemen geçer
37de seyrediyor cnmNe kadar ateşi canım? Daha dün ateşle ilgili bi video izledim takip ettiğim bi doktordan atayım, inşallah faydalı olur sana.
Allah korusun cnmCanm keremde oyle olmustu ayagının altına sarımsaklı zeytinyağı gunde 3 defa ve her seferinde burnunu temizle yoksa cıgere ıner Allah korusun ınsallah bır an evvel atlatır ortalama 4 gece suruyor sıkıntısı.. İste ek gıda tam alsa sarımsaklı yogurt vermek ıyı gelıyor mus
İnşallah cnmİnşallah hafif atlatır kuzum doktoruna da haber ver istersen. Calpol düşürür ateşini
Kuzum dün nisanın da 37lerdeydi soydum üzerini öyle biraz düştü. 2.5ml calpol verdim uyudu ve geçti. Üzerini soy olmazsa içerler sıcak nasıl olsa yinede ara ara ölçEğer düşüşe geçmezse verecem
Cok halsiz gülnek istiyor gülemiyor
37de seyrediyor cnm
Bende izliyim tşk ederm
Allah korusun cnm
Ayy sarımsaklı yoğurt içn erken bence
Ama masajı yapıorm
İnşallah cnm
Dr takip et yarn öğlene kadar
Etraf corona dolu hemen hastane olmasn, ama en ufsk bişeyde arıyabilirsn dedi
Doktor dediyse bir şey olmaz o zaman canım istersen ver yarım olcek. Siringayla çek öyle ver istersen hem ml olarak olcmesi daha kolay olur.HAstanedeki Dr a sormaya çekindim her seferinde ama dayanamayıp yazdım kilosuna göre verebilirsin yarım ölçek dedi
Aynen öyle yapicam canımDoktor dediyse bir şey olmaz o zaman canım istersen ver yarım olcek. Siringayla çek öyle ver istersen hem ml olarak olcmesi daha kolay olur.
Aman Allah korusun verme canım. Prospektüsünde de 2 aydan önce önerilmez diyor zaten. Bize bile çok gerekmedikçe vermeyin dedi hem aile doktoru hem hemşireler. Çevrendekilere bakma bebeğin daha çok küçük.İyi akşamlar kızlar kızım da bu ara baya huzursuzluk var çevremdeki herkes az miktarda calpol şurup vermemi söylüyor 35 günlük bebeğe verilir mi