6. ayda devlet aşısı var ya... off.. bakalımCanım nimenrix ya 4-6-14. Ayda ya da 7-14. Ayda yapılıyormuş kaçırmadınız yani
Oldu mu canım nimenrix. Henüz olmasa kaçırmadım. Olduysa ikinci doz 2 ay sonra diye biliyorum. Ama 6. Aydan sonra yaptirsan 2. Doz yaşından sonra. Mesela ben. 7.ay da basliyacagim 2. Doz yaşından sonra olacakyazmıo tarih bizde... umarım kaçırmadık...
tarih yazmamş boş bırakmış.. pf... valla eve gidince arayp sövecem...Oldu mu canım nimenrix. Henüz olmasa kaçırmadım. Olduysa ikinci doz 2 ay sonra diye biliyorum. Ama 6. Aydan sonra yaptirsan 2. Doz yaşından sonra. Mesela ben. 7.ay da basliyacagim 2. Doz yaşından sonra olacak
Canım 4te yaptırmadıysan diğer versiyonu yaptırman lazım yani 7. Ay ve 14. Ayda. Yani ya 3 doz şeklinde 4-6-14 ya da2 doz şeklinde 7-14. Aylarda6. ayda devlet aşısı var ya... off.. bakalım
sinirlendirdiler beni... valla şu aşı konusunda hassasım.. ben yaşa kalmaması için direndim resmenCanım 4te yaptırmadıysan diğer versiyonu yaptırman lazım yani 7. Ay ve 14. Ayda. Yani ya 3 doz şeklinde 4-6-14 ya da2 doz şeklinde 7-14. Aylarda
Canım her türlü yaşına kalıyor asilar zaten.sinirlendirdiler beni... valla şu aşı konusunda hassasım.. ben yaşa kalmaması için direndim resmen
bexsero tam 12. ayda bari sıyırırım onunla dedimde..Canım her türlü yaşına kalıyor asilar zaten.
Biri 12 biri 13 te olacak yapacak bi şey yok. Keşke hiç gerek kalmasaymis ya da devlet odese keşkebexsero tam 12. ayda bari sıyırırım onunla dedimde..
deahada ileri kaldık böylece
ya ben üzülüorum cocklar büyüynce ya
çığlık çığlığa kalıyorlar
korkutucu tablo
ayy ödemesi ayrı dert...Biri 12 biri 13 te olacak yapacak bi şey yok. Keşke hiç gerek kalmasaymis ya da devlet odese keşke
Allah yardimcisi olsun herkesin en kaliteli en hassas en organik diyorum ama durumu olmayan napiyor diye utaniyorum kendimden cok mu abartiyorum diyeayy ödemesi ayrı dert...
bizimki cocukta durumu olmayanın cocuk değilim
valla bu devirde cok zor
valla masalım inanırmısın artık ben bu gidişle bu kadar irdeleyemeyecem..Allah yardimcisi olsun herkesin en kaliteli en hassas en organik diyorum ama durumu olmayan napiyor diye utaniyorum kendimden cok mu abartiyorum diye
ayy ödemesi ayrı dert...
bizimki cocukta durumu olmayanın cocuk değil mi
valla bu devirde cok zor
Artık ucuz diye aldigimiz hiç bir şey ucuz degil aslinda. Zamlara o kadar alıştık ki şaşırmıyoruz bile. Çocuk büyütmek zaten zor ama bu devirde gercekten çok zor. Simdi bezi maması çok geliyor. Yarın okula baslayina ne yapacagiz. Küçükken birikim yaparim diyordum Nisa için. Ama ne birikimi annemler yardım ediyor bezine mamasınaAllah yardimcisi olsun herkesin en kaliteli en hassas en organik diyorum ama durumu olmayan napiyor diye utaniyorum kendimden cok mu abartiyorum diye
ben ki o transfer için gün sayan baloncuk... 2. çocuğu düşünmüyorum dedim dün ya..Artık ucuz diye aldigimiz hiç bir şey ucuz degil aslinda. Zamlara o kadar alıştık ki şaşırmıyoruz bile. Çocuk büyütmek zaten zor ama bu devirde gercekten çok zor. Simdi bezi maması çok geliyor. Yarın okula baslayina ne yapacagiz. Küçükken birikim yaparim diyordum Nisa için. Ama ne birikimi annemler yardım ediyor bezine mamasına
Yaşa her türlü kalıyor canım ya tek doz yaşından sonra ya da 2-3 doz yaşından önce ve sonra.sinirlendirdiler beni... valla şu aşı konusunda hassasım.. ben yaşa kalmaması için direndim resmen
evet malesef öyleymiş cnmYaşa her türlü kalıyor canım ya tek doz yaşından sonra ya da 2-3 doz yaşından önce ve sonra.
Bence sen kredi çeker yine yaparsınben ki o transfer için gün sayan baloncuk... 2. çocuğu düşünmüyorum dedim dün ya..
bana bile dedirttiler bunu
ay fuli şaka bir yana ama herşey uçtuBence sen kredi çeker yine yaparsın
Evet ya iki aşı 700 küsur tuttu. Yaptıramayanlar ne olacakayy ödemesi ayrı dert...
bizimki cocukta durumu olmayanın cocuk değil mi
valla bu devirde cok zor
Masalım her insan öyle iste biz de elimizden geleni yapıyoruz aşk olsun neden utanıyosunAllah yardimcisi olsun herkesin en kaliteli en hassas en organik diyorum ama durumu olmayan napiyor diye utaniyorum kendimden cok mu abartiyorum diye
Gerçekten öyle belki biraz polyannacılık gibi olacak da iyi ki tedaviyi bu dönemde yaptırmıyoruz diyorumArtık ucuz diye aldigimiz hiç bir şey ucuz degil aslinda. Zamlara o kadar alıştık ki şaşırmıyoruz bile. Çocuk büyütmek zaten zor ama bu devirde gercekten çok zor. Simdi bezi maması çok geliyor. Yarın okula baslayina ne yapacagiz. Küçükken birikim yaparim diyordum Nisa için. Ama ne birikimi annemler yardım ediyor bezine mamasına
Baloncuk ben de 2. Yi düşünmüyorum ama yedekteki embriyolara kıyamadım dondurttuk geçen 1 sene dahaben ki o transfer için gün sayan baloncuk... 2. çocuğu düşünmüyorum dedim dün ya..
bana bile dedirttiler bunu
bende kıyamadımBaloncuk ben de 2. Yi düşünmüyorum ama yedekteki embriyolara kıyamadım dondurttuk geçen 1 sene daha