sizde çığlıklar başladımıCanım deme böyle, anne sütünü 4 ay verdin daha ne yapacaksın. Hanımefendi emdi de sen mi bıraktınhem bak gayet tombiş sağlıklı uslu bi bebeğin var maşallah daha ne olsun doktorun daha iyi bilir tabi duruma göre bakarsın.
Evet evet işine gelmeyince çığlık atıveriyo hanımsizde çığlıklar başladımı
bizde 1 haftadır evde çığlık var
bide sesi tiz..
imdat diye bağırasım gelio
bir yandan da gülüyorum
Bize doktor 1 yaşa kadar mutlaka mama dedi canımbu konuda ısrarcı olmam kuzum doktor ne derse onu yaparım
çünkü anne sütü vermediğim için yeterince vicdanm sızlıo
doktor 12 ay derse 12 ay devam ederm mutlaka
Yoğurt diyormuşymBize doktor 1 yaşa kadar mutlaka mama dedi canım
Yani gece beslenmesini de asla kesmemelisin dedi sadece fiziksel gelişim değil beyinsel gelişim için de mama çok önemliymiş. Benimkiler benim ısrarım olmasa kesin bırakırdı ama şöyle de birşet var diyelim 8 ayda bıraktırdın gece uyandı çocuk ne vereceksin kalkıp muhallebi hazırlayacak halimiz yok İnan mama kolaylık
Bizde de sürekli sesler cıkarmalar başladı, kendi dilinden konuşuyor sankisizde çığlıklar başladımı
bizde 1 haftadır evde çığlık var
bide sesi tiz..
imdat diye bağırasım gelio
bir yandan da gülüyorum
Geçmiş olsun şifa olsun kuzuya, ben de 4. Ayda calpol vermiştim. Bugün içinde toparlar canımDün Nisa da 4. Ay aşılarını oldu. 2 kez calpol verdim. Ama başında ateş var sabah yine verdim. Huzursuz biraz
Oyy hadi bakalım belki o zaman değişik şeyler diye ilgisini çekerBizde de sürekli sesler cıkarmalar başladı, kendi dilinden konuşuyor sanki
Bu arada ben de tabagını kaşığını önlüğünü fln aldım ek gıda zamanlarının gelmesini bekliyorum heyecanla
Mama sandalyesi araştırıyorum ne aldınız ya da alacaksınız sizler?
Hee yoğurt ver de patlasın çocuk gazdan gece geceYoğurt diyormuşym
Şaka bi yanada dr ne derse o elbette
Geçmiş olsun kuzumDün Nisa da 4. Ay aşılarını oldu. 2 kez calpol verdim. Ama başında ateş var sabah yine verdim. Huzursuz biraz
Ben ikea aldım canım pratik ve hafif o zamanlar da ucuzdu tabi şimdi artmıştırBizde de sürekli sesler cıkarmalar başladı, kendi dilinden konuşuyor sanki
Bu arada ben de tabagını kaşığını önlüğünü fln aldım ek gıda zamanlarının gelmesini bekliyorum heyecanla
Ay yk zaten işe bir ileri 2 geri gidiomHee yoğurt ver de patlasın çocuk gazdan gece gece
Ben basit olanlarından aldım canım. Tam oturur pozisyona geçince kullanacağım için tecrübem yok inşallah severBizde de sürekli sesler cıkarmalar başladı, kendi dilinden konuşuyor sanki
Geçmiş olsun şifa olsun kuzuya, ben de 4. Ayda calpol vermiştim. Bugün içinde toparlar canım
Saolun kızlar. Tam gülmek istiyor ağlamaya bağlıyorGeçmiş olsun kuzum
Benm kız her bebeğin sevdiği şeyi sevmedi
Ben de alcaktım da ayakları kalmamış stokta.. biraz daha zaman var almaya bakalım bu arada grlirse alırımBen ikea aldım canım pratik ve hafif o zamanlar da ucuzdu tabi şimdi artmıştır
Hayirli olsun insallah cok guzelBugün kontrole gittim dr her iki tarafda da 3,4 tane yumurta gördü çok iyi dedi 4 günlük bir igne daha yazdi gono f ve menopur ekstra da yumurta catlatmama ignesi yazdi pazartesi toplarim dedi