Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Bugün kontrole gittim dr her iki tarafda da 3,4 tane yumurta gördü çok iyi dedi 4 günlük bir igne daha yazdi gono f ve menopur ekstra da yumurta catlatmama ignesi yazdi pazartesi toplarim dedi 😘😇
Hadi maşallah çok güzel sayısı🤗 güzelce de döllensinler inşallah😊

Günaydın kızlar💕 aşılar salladı baya bizi, dün akşam ateş yaptı bi de çok huzursuzluk. Calpol verdik 2 saate anca sakinledi. Bi de gaz var gibi ıkındı sürekli rota aşısından herhalde.
Canım sen 4. Ay aşıları ile birlikte rotayı da mı yaptrdin. Brnim kız 4. Asilarini oldu sadece yinede huysuz ve ateşi çıktı. Rotayı 5. Ay yaptıracağım

Canım sen 4. Ay aşıları ile birlikte rotayı da mı yaptrdin. Brnim kız 4. Asilarini oldu sadece yinede huysuz ve ateşi çıktı. Rotayı 5. Ay yaptıracağım
Hem rota hem menenjit yaptırdım canım. 5. Ayda başka bi menenjit var. Doktor böyle önerdi ama bana çok erken geldi yine de yaptırdım. Rota ateş yapmıyor da hafif ishal ve karın ağrısı yapıyor. Sözde menenjitin bu dozu da ateş yapmıyormuş

Hem rota hem menenjit yaptırdım canım. 5. Ayda başka bi menenjit var. Doktor böyle önerdi ama bana çok erken geldi yine de yaptırdım. Rota ateş yapmıyor da hafif ishal ve karın ağrısı yapıyor. Sözde menenjitin bu dozu da ateş yapmıyormuş
menenjit biraz ağır geçiyor hele rotayla olunca.. biz 3. ayda onu yaptık 2 gün inledi yavrum.. çok şükür ateş çıkmadı
bu ayın 23ünde 2. menenjitimizi var.. rota bitti cok şükür

Hepsini bir anda yaptırmak istemedim bende. O yüzden devletin asisi olmadığı zmanlar yaptırmak istedim. Rotayı 3. Ve 5. Ay. Menenjite 7.ayda basliyacagim. Şifa olsun inşallah yavrulara. 🤲

menenjit biraz ağır geçiyor hele rotayla olunca.. biz 3. ayda onu yaptık 2 gün inledi yavrum.. çok şükür ateş çıkmadı
bu ayın 23ünde 2. menenjitimizi var.. rota bitti cok şükür
Bexeroyu diyosun aksine kızımda bi şey yapmadı o canım. Tabi hemen sonrasında bi doz calpol vermiştik ondan da olmamış olabilir. Nimenrix yaptırdık bu ay. 5. Ayda tekrar bexero var

Hepsini bir anda yaptırmak istemedim bende. O yüzden devletin asisi olmadığı zmanlar yaptırmak istedim. Rotayı 3. Ve 5. Ay. Menenjite 7.ayda basliyacagim. Şifa olsun inşallah yavrulara. 🤲
İyi düşünmüşsün canım, baya zor oluyo böyle çokça aşı olunca. Amin şifa olsun kuzularımıza

X