- 21 Şubat 2018
- 1.224
- 4.067
- 29
E bebekten 68 tane 3 numara indirim kiponuyla 35 liraya aldım kargo da 5 lira bez 30 lira yaniBende indirimde bulup almıştım. Onunda kalıbı küçük sleepy gibi aklında olsun
Benımde adetim gecirkirdi hep ama tarlusal içtikten en geç 15 gün sonra adet oluyordum. Doktor ultrasonda bakmadı mi canım rahim kalınlığına falan adet olman içinSelam arkadaşlar ben eylül 26 da en son reglim oldum ve 15 gün sogan kürü yaptım sonra 10 gün reglim gecikti doktor tarlusal verdi o beni sokturmedi ve tekrar doktora gittim Trisengiens diye bir ilaç verdi günde 2 kullan reglin erken gelsin dedi bugün son 2 kırmızıyı bitirmiş olcam hala regl olmadım bu ilacı kullanan varmı ne zaman regl olurumekimde tüp bebek tedavim vardı be hala regl olamadim tedaviye başlayamıyorum çok üzgünüm
Bi özele bi devlete gittim karından bakti ikiside bise demediler özelde tarlusal devlette Trisenguens verdi doktor 8 9 gün sonra randebum var ilaç etki etmezse altan isticem muayeneBenımde adetim gecirkirdi hep ama tarlusal içtikten en geç 15 gün sonra adet oluyordum. Doktor ultrasonda bakmadı mi canım rahim kalınlığına falan adet olman için
Zaten alttan muayene olman lazım canım. En iyi o şekilde yorum yaparlar.Bi özele bi devlete gittim karından bakti ikiside bise demediler özelde tarlusal devlette Trisenguens verdi doktor 8 9 gün sonra randebum var ilaç etki etmezse altan isticem muayeneanlamadim her ay günü gününe olurdum amh bende düşük ama reglimde hic sikintim yoktu 'taki soğan kürü deneyeme kadar bilsek yapmazdım üniversite de tedavi olcam 20 ocağa randevu buldum ozamana kadar regl gelmezse araştırılsın diye
Insallah canimZaten alttan muayene olman lazım canım. En iyi o şekilde yorum yaparlar.
İnşallah bir an evvel gelir ve tedavine baslarsin
İnsallah regl olursun canim. En saglikli muayene vajinal evet hakkinda hayirlisi olsun insallah guzel sonuclansin.Bi özele bi devlete gittim karından bakti ikiside bise demediler özelde tarlusal devlette Trisenguens verdi doktor 8 9 gün sonra randebum var ilaç etki etmezse altan isticem muayeneanlamadim her ay günü gününe olurdum amh bende düşük ama reglimde hic sikintim yoktu 'taki soğan kürü deneyeme kadar bilsek yapmazdım üniversite de tedavi olcam 20 ocağa randevu buldum ozamana kadar regl gelmezse araştırılsın diye
Amh 0.03 hep duzenli 5 gun regl olurdum taki sogan kuru yapana denk nolduysa adet olamiyorumİnsallah regl olursun canim. En saglikli muayene vajinal evet hakkinda hayirlisi olsun insallah guzel sonuclansin.
Sorun neydi amh mi sadece
Yok kullanmadim ben ama allah yardimciniz olsun surec zor ama gecici bunu hic unutmayin,minik kuzunuza tez vakitte kavusursunuz insallah stres yapmayinAmh 0.03 hep duzenli 5 gun regl olurdum taki sogan kuru yapana denk nolduysa adet olamiyorumTrisenguens kullandinizmi siz ilaç bitiyo bugün regl olurmuyum acaba
Amin canim inşallahYok kullanmadim ben ama allah yardimciniz olsun surec zor ama gecici bunu hic unutmayin,minik kuzunuza tez vakitte kavusursunuz insallah stres yapmayin
Canim amh o kadar yuksek oluyor muymus bilgim yok ama bu topicte herkes tup bebek annesi ya da adayi. Tam olarak sormak istedigini ben anlamadim 3.gun 1 folikul gormesi cok normal ignelerle birden cok folikul gelistirmek amacKizlar merhaba 25 yaşındayim tup bebege başladık adetimin 3. Gunu muayene oldum ama sadece 1 yumurta var dedi dr hemen baslayalim dedi suan igne vuruluyorum amh degeri 73 cok korkuyorum açıkcasi ilk gebelik olacak ne dusuk nede hamile kaldim normal yolla bu sekilde tup bebekle hamile kalan varmi sizce nasil
73 diye değer olmaz diye biliyorum canım. 7.3 mu yoksa 0.73 muGerçekten normal mi cok korkmuştum ben teşekkür ederim
73 diye değer olmaz diye biliyorum canım. 7.3 mu yoksa 0.73 mu
Değerin biraz düşük canım. İyi yapmışın tüp bebeğe başlayarak. Adetin 3.gunu bir yumurta gördü ama iğnelerle 2~3 yumurta olabilir. Sen bir daha kontrole gittin mi.yanlis yazmisim 0.73
Evet gittim dun yumurta 11 mm olmus dedi biraz daha menofur ignesinin dozajini artirdi suan 3 gunluk daha yazdi igne bir ucte daha önce kullanmistim bu cumartesibuyur iyice yumurta toplama islemi yaparım dediDeğerin biraz düşük canım. İyi yapmışın tüp bebeğe başlayarak. Adetin 3.gunu bir yumurta gördü ama iğnelerle 2~3 yumurta olabilir. Sen bir daha kontrole gittin mi.
Tek yumurta bile olsa hamile kalma şansın var önemli olan o yumurtanın sprem ile dollenmesi
Amin inşallah gerçekten cok korkuyorumDeğerin biraz düşük canım. İyi yapmışın tüp bebeğe başlayarak. Adetin 3.gunu bir yumurta gördü ama iğnelerle 2~3 yumurta olabilir. Sen bir daha kontrole gittin mi.
Tek yumurta bile olsa hamile kalma şansın var önemli olan o yumurtanın sprem ile dollenmesi
Hiç korkma canım. Güzel süreçler bunlar. Çaban güzel bir evlada kavuşmak için. Çoğu arkadasimizin ilk transferinde tuttu. O yüzden tek yumurta olması seni üzmesin. Yumurta toplamadan sonra yumurtan sprem ile dollensin ve sana tutunsun inşallahEvet gittim dun yumurta 11 mm olmus dedi biraz daha menofur ignesinin dozajini artirdi suan 3 gunluk daha yazdi igne bir ucte daha önce kullanmistim bu cumartesibuyur iyice yumurta toplama islemi yaparım dedi
Korkma canim surec gecmeyecek gibi geliyor ama geciyor gidiyor hic zor degil stres yapma birden cok.folikul buyutmek amac zaten ki tek bile olsa belki altin yumurta olacak o senin icinAmin inşallah gerçekten cok korkuyorum