Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Benımde adetim gecirkirdi hep ama tarlusal içtikten en geç 15 gün sonra adet oluyordum. Doktor ultrasonda bakmadı mi canım rahim kalınlığına falan adet olman için

Benımde adetim gecirkirdi hep ama tarlusal içtikten en geç 15 gün sonra adet oluyordum. Doktor ultrasonda bakmadı mi canım rahim kalınlığına falan adet olman için
Bi özele bi devlete gittim karından bakti ikiside bise demediler özelde tarlusal devlette Trisenguens verdi doktor 8 9 gün sonra randebum var ilaç etki etmezse altan isticem muayene anlamadim her ay günü gününe olurdum amh bende düşük ama reglimde hic sikintim yoktu 'taki soğan kürü deneyeme kadar bilsek yapmazdım üniversite de tedavi olcam 20 ocağa randevu buldum ozamana kadar regl gelmezse araştırılsın diye

Zaten alttan muayene olman lazım canım. En iyi o şekilde yorum yaparlar.
İnşallah bir an evvel gelir ve tedavine baslarsin

İnsallah regl olursun canim. En saglikli muayene vajinal evet hakkinda hayirlisi olsun insallah guzel sonuclansin.
Sorun neydi amh mi sadece

İnsallah regl olursun canim. En saglikli muayene vajinal evet hakkinda hayirlisi olsun insallah guzel sonuclansin.
Sorun neydi amh mi sadece
Amh 0.03 hep duzenli 5 gun regl olurdum taki sogan kuru yapana denk nolduysa adet olamiyorum Trisenguens kullandinizmi siz ilaç bitiyo bugün regl olurmuyum acaba

Amh 0.03 hep duzenli 5 gun regl olurdum taki sogan kuru yapana denk nolduysa adet olamiyorum Trisenguens kullandinizmi siz ilaç bitiyo bugün regl olurmuyum acaba
Yok kullanmadim ben ama allah yardimciniz olsun surec zor ama gecici bunu hic unutmayin,minik kuzunuza tez vakitte kavusursunuz insallah stres yapmayin

Kizlar merhaba tup.bebege basladik adetimin 3. Gunu dr gittim bir yumurtam varmış hemen başlayalım dedi dr amh degerim 73 boyle tedaviyle hamile kalan varmi yardimci olurmusunuz

Kizlar merhaba 25 yaşındayim tup bebege başladık adetimin 3. Gunu muayene oldum ama sadece 1 yumurta var dedi dr hemen baslayalim dedi suan igne vuruluyorum amh degeri 73 cok korkuyorum açıkcasi ilk gebelik olacak ne dusuk nede hamile kaldim normal yolla bu sekilde tup bebekle hamile kalan varmi sizce nasil

Canim amh o kadar yuksek oluyor muymus bilgim yok ama bu topicte herkes tup bebek annesi ya da adayi. Tam olarak sormak istedigini ben anlamadim 3.gun 1 folikul gormesi cok normal ignelerle birden cok folikul gelistirmek amac

yanlis yazmisim 0.73
Değerin biraz düşük canım. İyi yapmışın tüp bebeğe başlayarak. Adetin 3.gunu bir yumurta gördü ama iğnelerle 2~3 yumurta olabilir. Sen bir daha kontrole gittin mi.
Tek yumurta bile olsa hamile kalma şansın var önemli olan o yumurtanın sprem ile dollenmesi

Evet gittim dun yumurta 11 mm olmus dedi biraz daha menofur ignesinin dozajini artirdi suan 3 gunluk daha yazdi igne bir ucte daha önce kullanmistim bu cumartesibuyur iyice yumurta toplama islemi yaparım dedi

Amin inşallah gerçekten cok korkuyorum

Evet gittim dun yumurta 11 mm olmus dedi biraz daha menofur ignesinin dozajini artirdi suan 3 gunluk daha yazdi igne bir ucte daha önce kullanmistim bu cumartesibuyur iyice yumurta toplama islemi yaparım dedi
Hiç korkma canım. Güzel süreçler bunlar. Çaban güzel bir evlada kavuşmak için. Çoğu arkadasimizin ilk transferinde tuttu. O yüzden tek yumurta olması seni üzmesin. Yumurta toplamadan sonra yumurtan sprem ile dollensin ve sana tutunsun inşallah sormak istekdiklerin olursa severek hepimiz cevaplariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…