Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Cocuktan cocuga fark var kuzum ne zaman gececegini kestirmek cok zor gaz ve probiyotik damlalari 15.gunden itibaren verilebilir doktor verdiyse kullan canim ama probiyotik yeterli olmaz gaza
İki gündür kullanmaya başladık probiyotik canım bakalım 1 haftaya anca etki edermiş öyle diyorlar🤷🏻‍♀️ Henüz gaz damlalık değil bence seviyemiz sanki bugün daha iyi gibiydi ama kestiremiyorum gün günü tutmuyor
Canım gaz sıkıntısı varsa gaz damlası kullan. Zinco doğal içerik diye biliyorum. Bir dene bence. Ama onuda her gün aynı saatlerde kullanmaya dikkat et. Her bebek ayni olmaz. Hele de gaz çıkartma sorunu varsa acı çekmesin yavru.
Zincoyu duymamıştım hiç canım bakayım bi.
Optimussprime Optimussprime bende zincoyu öneririm cnm..
Şuan için gidiyor olabilir.. Hiç geçmiecek gibi görünebilir ama geçiyor.. Ortalama 3. Ayı bittiğijde bişi kalmıor 🙈
Probiyoğide kullan neden kullanmıosn
Probiyotiği kullanıyorum canım yeni başladım daha.

Kızlar iki gündür emzirip durmaktan mıdır nedir göğüs uçlarım pespembe oldu hassaslaştı çok acıyor :KK43: acaba sık emzirmekten midir?
Yoksa bebeğimin ağzında pamukçuk vardı ondan bana mı geçmiştir? Dilinin üstünde kalmadı sile sile geçirdik ama dudağında yanağımda filan var hala görüyorum emzirirken

Kızlar iki gündür emzirip durmaktan mıdır nedir göğüs uçlarım pespembe oldu hassaslaştı çok acıyor :KK43: acaba sık emzirmekten midir?
Yoksa bebeğimin ağzında pamukçuk vardı ondan bana mı geçmiştir? Dilinin üstünde kalmadı sile sile geçirdik ama dudağında yanağımda filan var hala görüyorum emzirirken
Eger agzında varsa gogus ucunuda sılmen lazım canm karbonatlı suyla

Kuzum sarimsak ye bol bol. Birde vicks varsa sür ayağının altına boğazına güzelce terle.
Yutuorum fulim..
Vicksin sıvı olanını buldum direk burna temas.. O beni rahatlattı biraz
Nefes alabildim en azndan :KK43:

Gecmis olsun canim
Tşk ederm cnm 🎈

Pazartesi işe gidecek misin canım alabiliyosan birkaç gün rapor al da dinlen ya😔
Böyle kalırsam gidemem cnm
Hem kendi sağlığım için hemde başkalarına bulaştırmamak için
Bakalım p. Tesi sabaha ne olacak

Cnm zeynebin dediği için apznda yara varsa göğüs uçlarını silmelisin
Onun dışında göğüs ucu kremi kullanmalısın
Emzirmektende olur

Fly3646 Fly3646 kolay gelsin canım sana umarım kolayca yerlesırsın yeni yuvana
Bal0ncuk Bal0ncuk gecmıs olsun canm cıg sarımsak yutmanın anında ıse yaradığını duymustum canm
Cnm tşk ederm.. Evet yutuorum :KK43:

Pamukçuk bir çeşit mantarmış o yüzden göğüs ucunda da olabilir. Doktoruna sorup onla ilgili ilaç kullanabilirsin. Çok geçmiş olsun

Selam arkadaşlar ben eylül 26 da en son reglim oldum ve 15 gün sogan kürü yaptım sonra 10 gün reglim gecikti doktor tarlusal verdi o beni sokturmedi ve tekrar doktora gittim Trisengiens diye bir ilaç verdi günde 2 kullan reglin erken gelsin dedi bugün son 2 kırmızıyı bitirmiş olcam hala regl olmadım bu ilacı kullanan varmı ne zaman regl olurum :KK43: ekimde tüp bebek tedavim vardı be hala regl olamadim tedaviye başlayamıyorum çok üzgünüm:KK43:

X