- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
Kuzum sarimsak ye bol bol. Birde vicks varsa sür ayağının altına boğazına güzelce terle.Fena grip oldum cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum sarimsak ye bol bol. Birde vicks varsa sür ayağının altına boğazına güzelce terle.Fena grip oldum cnm
Gecmis olsun canimFena grip oldum cnm
Pazartesi işe gidecek misin canım alabiliyosan birkaç gün rapor al da dinlen yaFena grip oldum cnm
İki gündür kullanmaya başladık probiyotik canım bakalım 1 haftaya anca etki edermiş öyle diyorlar Henüz gaz damlalık değil bence seviyemiz sanki bugün daha iyi gibiydi ama kestiremiyorum gün günü tutmuyorCocuktan cocuga fark var kuzum ne zaman gececegini kestirmek cok zor gaz ve probiyotik damlalari 15.gunden itibaren verilebilir doktor verdiyse kullan canim ama probiyotik yeterli olmaz gaza
Zincoyu duymamıştım hiç canım bakayım bi.Canım gaz sıkıntısı varsa gaz damlası kullan. Zinco doğal içerik diye biliyorum. Bir dene bence. Ama onuda her gün aynı saatlerde kullanmaya dikkat et. Her bebek ayni olmaz. Hele de gaz çıkartma sorunu varsa acı çekmesin yavru.
Probiyotiği kullanıyorum canım yeni başladım daha.Optimussprime bende zincoyu öneririm cnm..
Şuan için gidiyor olabilir.. Hiç geçmiecek gibi görünebilir ama geçiyor.. Ortalama 3. Ayı bittiğijde bişi kalmıor
Probiyoğide kullan neden kullanmıosn
Eger agzında varsa gogus ucunuda sılmen lazım canm karbonatlı suylaKızlar iki gündür emzirip durmaktan mıdır nedir göğüs uçlarım pespembe oldu hassaslaştı çok acıyor acaba sık emzirmekten midir?
Yoksa bebeğimin ağzında pamukçuk vardı ondan bana mı geçmiştir? Dilinin üstünde kalmadı sile sile geçirdik ama dudağında yanağımda filan var hala görüyorum emzirirken
Yutuorum fulim..Kuzum sarimsak ye bol bol. Birde vicks varsa sür ayağının altına boğazına güzelce terle.
Tşk ederm cnmGecmis olsun canim
Böyle kalırsam gidemem cnmPazartesi işe gidecek misin canım alabiliyosan birkaç gün rapor al da dinlen ya
Cnm zeynebin dediği için apznda yara varsa göğüs uçlarını silmelisinKızlar iki gündür emzirip durmaktan mıdır nedir göğüs uçlarım pespembe oldu hassaslaştı çok acıyor acaba sık emzirmekten midir?
Yoksa bebeğimin ağzında pamukçuk vardı ondan bana mı geçmiştir? Dilinin üstünde kalmadı sile sile geçirdik ama dudağında yanağımda filan var hala görüyorum emzirirken
Cnm tşk ederm.. Evet yutuorum
Pamukçuk bir çeşit mantarmış o yüzden göğüs ucunda da olabilir. Doktoruna sorup onla ilgili ilaç kullanabilirsin. Çok geçmiş olsunKızlar iki gündür emzirip durmaktan mıdır nedir göğüs uçlarım pespembe oldu hassaslaştı çok acıyor acaba sık emzirmekten midir?
Tşk ederm cnm
Ben aldım ama henüz kullanmadim canım.Kızlar aranızda baby turco bez kullanan deneyen var mı
Bende küçük bı paket aldım denemek için memnun kalırsam devam ederim o biraz daha uygunBen aldım ama henüz kullanmadim canım.
Bende indirimde bulup almıştım. Onunda kalıbı küçük sleepy gibi aklında olsunBende küçük bı paket aldım denemek için memnun kalırsam devam ederim o biraz daha uygun
Yaa 3 numara aldım ama Allah'tan 10 15 gün ancak yeter o zamana kadar da kullanılırBende indirimde bulup almıştım. Onunda kalıbı küçük sleepy gibi aklında olsun