- 9 Haziran 2019
- 1.188
- 3.646
- 36
Rica ederim, bir de en önemlisi rahat olmaya çalışın. Benim stresle bir yumurtaya düşmüştü çünkü. Opudan sonra biraz rahatlayın, gezin, yapmak istediğiniz ne varsa yapın. Ben hep şey derdim "bana deseler ki bir gün çocuğun olacak hiç dert etmem." belirsizlik insanı çok yoruyor. O yüzden kendi kendinize olumlama yapın. Bu tedavinin sonunda inşallah çocuğum olacak diyinCok cok teşekkür ederim ❤
Ay bi dursun durduğu yerde ya daha gaz sıkıntımız bitmedivalla tmm erken olabilir ama 3. ayda diş cıkaranlar var kuzum
ben sizin doktoru daha cok takdir ettim
sanırım 1.5 2 yaşına kadar böyle sürecekAy bi dursun durduğu yerde ya daha gaz sıkıntımız bitmedio biter diş gelir o biter 8. Ay uyku gerilemeleri aman allam çocuk değil maraton yapmışız
İnşallah rahat olmaya çalışıyorum ama biraz zorRica ederim, bir de en önemlisi rahat olmaya çalışın. Benim stresle bir yumurtaya düşmüştü çünkü. Opudan sonra biraz rahatlayın, gezin, yapmak istediğiniz ne varsa yapın. Ben hep şey derdim "bana deseler ki bir gün çocuğun olacak hiç dert etmem." belirsizlik insanı çok yoruyor. O yüzden kendi kendinize olumlama yapın. Bu tedavinin sonunda inşallah çocuğum olacak diyin
Bez mamadan sonra kışlık almaktan vazgeçtimumarım kışlıklarıda, yazlıklar gibi indirimden alabilirim güzel güzel.
fakat bu bez ve mama fiyatları ne öyle ya
Baktm mama alamıormBez mamadan sonra kışlık almaktan vazgeçtim
Bedava sonuçta ellerinde ne varsa cinsiyete bakmadan gönderiyorlarElika bana bnu göndermiş
Ama sistemde yazıo benim bebem kız kız...
Neyse mikiyle idare edecez
Bedeni olmazsa bi de kızz çok alma. Bebeler seneye bu zmanalr nasıl olacak bilmiyoruz. Daha 1 sene varBaktm mama alamıorm
Kışlığa sardm
1.5-2 yaş alırsan illa gelirBedava sonuçta ellerinde ne varsa cinsiyete bakmadan gönderiyorlar
Bedeni olmazsa bi de kızz çok alma. Bebeler seneye bu zmanalr nasıl olacak bilmiyoruz. Daha 1 sene var
Bir yer yatağım var. Diyorum ne güzelde yatılır bundaHerşey ateş pahası... Lenaya oda yaptıracam hazır değil...
10binden aşağı oda yok... En kalitesizi öyle başlıor... Pff..
Yaptıracaz mecbur
Teşekkür ederiz hemen kaydettimBiraz bilgi paylaşımı
Benimkiler cok aglayan bebeklerdi oyanmiyolardi canim, sakince duruyorsa konusabilirsin yanina uzanip seversin opersin suan ancak bunlar olabilir oyuncak oyun vs icin cok cok erkenİyi geceler kızlar
Bu haftalarda bebelerinzle nasıl vakit geçiriyordunuz benim kızim uyanık kslms süresini uzattı uyanınca bı sure uyumak istemiyor bende ne yaparım bilmiyorum öylece bırakmak da istemiyorum
Onu yapıyoruz canım bazen sakın zamanları oluyor günde 1 2 sefer ağlaması tutuyor sonrası sakın şükürBenimkiler cok aglayan bebeklerdi oyanmiyolardi canim, sakince duruyorsa konusabilirsin yanina uzanip seversin opersin suan ancak bunlar olabilir oyuncak oyun vs icin cok cok erken
1 aylik bebis icin en guzel aktivite bunlar canim opmek koklamak sarilmak bol bol konusmakOnu yapıyoruz canım bazen sakın zamanları oluyor günde 1 2 sefer ağlaması tutuyor sonrası sakın şükür
Babası masal anlatiyor bende iş yok o konuda amakonuşurum ben öperim koklarim
Bende ekstra birşey yapmıyoruz çocukla diye düşünüyordum o zaman şimdilik kafi1 aylik bebis icin en guzel aktivite bunlar canim opmek koklamak sarilmak bol bol konusmak