Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Benim kizdaki farkli canim beslenmeden bagimsiz oldugu icin refluden kaynakliymis genzine kacma gibi degil
Bana sorarsan 4 al bezleri

Benim kizdaki farkli canim beslenmeden bagimsiz oldugu icin refluden kaynakliymis genzine kacma gibi degil
Bana sorarsan 4 al bezleri
Burnundan geliyor diye korkuyorum bende biraz sende öyle deyince endişelendim 1 haftalık bezim kaldı elimde 1 paket 3 mu alsam yine de çok büyük olur mu acaba 4 te şimdi

Sizin doktor biraz panik belli ki kuzum senin kuzu cok sukur saglikli ve gayet de normal kilosu. Benimkiler minis dogunca teyzesi halen zayiflar
Aslında canım persentil olayı şöyleymiş diyelim ki %30da doğdu %30-25lerde devam ederse sıkıntı yokmuş. Ama düşerse gittikçe o zaman sadece kilosuna değil genel anlamda her şeyine bakılması lazımmış. Şimdi bu durumda senin bebişler de zayıf olmuş olmuyor kuzum. Senin doktorun bu durumu değerlendiriyordur ne güzel ayrıca ikizler zaten farklı kategoride değerlendirilmeli bence bizim doktor aşıdan sonra ateş olmasa da calpol ver diyor bence de viraz panik

Burnundan geliyor diye korkuyorum bende biraz sende öyle deyince endişelendim 1 haftalık bezim kaldı elimde 1 paket 3 mu alsam yine de çok büyük olur mu acaba 4 te şimdi
Aksine endiselenme normal diye soyledim kiz
Bacaklarini sıkmıyosa yine 3 alabilirsin ama 3 stok yapma canim

Doktorun dedigi su bunlar robot degil ki hep ayni olmazlar cok hizli alip verirler kilo evet benimkiler 2 yasina kadar yasitlariyla kiyaslama yapamayiz dedi cok sukur boylari guzel ama zayiflar saglikli olsunlar da

Aksine endiselenme normal diye soyledim kiz
Bacaklarini sıkmıyosa yine 3 alabilirsin ama 3 stok yapma canim
Ben biraz rahat davranamiyirum ufacık birşey olsa korkuyroum hemen doktor diyorum eşimde kızıyor yok stok 3 numara yaomicam zaten ben direk 4 alayım en iyisi

Doktorun dedigi su bunlar robot degil ki hep ayni olmazlar cok hizli alip verirler kilo evet benimkiler 2 yasina kadar yasitlariyla kiyaslama yapamayiz dedi cok sukur boylari guzel ama zayiflar saglikli olsunlar da
Ay çok haklı doktorun canım sağlıklı olmaları her durumda ilk temennimiz zaten tüm anneler bunun için elinden gelenin en iyisini yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…