Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Hiç korkma canım. Güzel süreçler bunlar. Çaban güzel bir evlada kavuşmak için. Çoğu arkadasimizin ilk transferinde tuttu. O yüzden tek yumurta olması seni üzmesin. Yumurta toplamadan sonra yumurtan sprem ile dollensin ve sana tutunsun inşallah 🤲🌸 sormak istekdiklerin olursa severek hepimiz cevaplariz 😊
Ayy cok saolun inşallah ❤ Allah razi olsun

Evet gittim dun yumurta 11 mm olmus dedi biraz daha menofur ignesinin dozajini artirdi suan 3 gunluk daha yazdi igne bir ucte daha önce kullanmistim bu cumartesibuyur iyice yumurta toplama islemi yaparım dedi
Merhaba benim amh 1,19 iken 3 folikül görüp sadece 1tanesi büyümüştü. Toplandı, 5. Gün donduruldu. Amh değeriniz biraz düşük ancak çok da değil. Benim doktorum bana havuz yöntemi uyguladı yani ikinci kez toplama yapıldı. İkinci toplamada ilginç bir şekilde 8 tane toplandı 5 tane donduruldu. Ben o dönemde arı sütü propolis polen, prowoman karışık vitamin kullanmıştım. Sakın korkmayın zaten ihtiyaç olan tek bir embriyo. Doktorunuzla havuz yöntemini görüşebilirsiniz.

Evet bende de havuz yontemi yapacak oyle dedi peki o islem ne oluyor tam olarak tup bebekde basari oranini arttırıyor mu 😍
Bu bi karışım mı aktardan bulabilirmiyim
Şöyle ki şimdi toplanacak yumurta, daha sonra tekrar toplanacak yani fazladan yedekte kalsın ne olur ne olmaz demişti doktor. Hani ilkinde Allah korusun tutmaz, düşük olur vs. Ya da birkaç yıl sonra ikinciyi isterseniz demişti. Bu açıdan başarı oranını tabiiki artırıyor.
Ben migrostan almıştım beeo mu öyle bir markaydı arısütü bal propolis bi şişede. Polen ayrı bir şişede. Prowomen ı da çok öneririm.

05.30da gaz sancısıyla uyandı lena... nie böyle oldu anlamadm... şoktayım...
halbuki sürekli gazını alıyorum vs...
neyse kıısacası uykusuzum :KK70:
Ay nasıl oldun baloncuk hafifledi mi nezlen?
Allah allah hiç olmuyordu sizde gaz, üşüttü mü acaba? Gazı olanın halinden iyi anlarım🤭:uykucu:

Ay nasıl oldun baloncuk hafifledi mi nezlen?
Allah allah hiç olmuyordu sizde gaz, üşüttü mü acaba? Gazı olanın halinden iyi anlarım🤭:uykucu:
valla aynıyım kuzum ya sorma :KK43:

vlla bende şaşırdım üstelik hala ağızdan gazı çıkıyor.. pırtlamasındada sorun yok..
gece bir baktım sağa sola kıvranıyor ama gözler kapalı..
Allah Allah dedim... ovuyorum ovuyorum yok
taşıyorum yok...
mama yapayım belki açtır dedm.. mama yaptım yedi yerken pıt pıt pıt.. sonra ıhhhhh diye ses cıkardı garibim rahatladı
ve uyudu :KK70:

Şöyle ki şimdi toplanacak yumurta, daha sonra tekrar toplanacak yani fazladan yedekte kalsın ne olur ne olmaz demişti doktor. Hani ilkinde Allah korusun tutmaz, düşük olur vs. Ya da birkaç yıl sonra ikinciyi isterseniz demişti. Bu açıdan başarı oranını tabiiki artırıyor.
Ben migrostan almıştım beeo mu öyle bir markaydı arısütü bal propolis bi şişede. Polen ayrı bir şişede. Prowomen ı da çok öneririm.
Cok cok teşekkür ederim ❤

valla aynıyım kuzum ya sorma :KK43:

vlla bende şaşırdım üstelik hala ağızdan gazı çıkıyor.. pırtlamasındada sorun yok..
gece bir baktım sağa sola kıvranıyor ama gözler kapalı..
Allah Allah dedim... ovuyorum ovuyorum yok
taşıyorum yok...
mama yapayım belki açtır dedm.. mama yaptım yedi yerken pıt pıt pıt.. sonra ıhhhhh diye ses cıkardı garibim rahatladı
ve uyudu :KK70:
Ah hem hasta hem uykusuz mu gittin işe🙁 inşallah bi an önce toparlarsın canım.

Olur bazen ya çıkaramamıştır kuzucuk annesi. Genelde beslenirken çıkarıyor benim kız da🤭 bizimki sabaha kadar öyle oluyor işte ben de masaj yapıp yapıp uyutuyorum ne yapayım:anne:

Kızlar bu arada Defnenin bayadır salyası akıyodu. Elini ağzına götürüyodu. Ama ben diş belirtisi olarak algılamadım çünkü bu aylarda ağzını keşfetme filan da oluyomuş Birkaç gündür parmağımla dişetlerini kaşıyorum anum bi ısırıyor🤗 doktor te ikinci aydan osanix önermişti evde vardı. Ondan veriyorum iki top günde. Yakında dişimiz geliyo demek ki oluyo bu🤭 bi de diş kaşıyıcı olarak ne önerirsiniz?

Kızlar bu arada Defnenin bayadır salyası akıyodu. Elini ağzına götürüyodu. Ama ben diş belirtisi olarak algılamadım çünkü bu aylarda ağzını keşfetme filan da oluyomuş Birkaç gündür parmağımla dişetlerini kaşıyorum anum bi ısırıyor🤗 doktor te ikinci aydan osanix önermişti evde vardı. Ondan veriyorum iki top günde. Yakında dişimiz geliyo demek ki oluyo bu🤭 bi de diş kaşıyıcı olarak ne önerirsiniz?
cnm ben e bebekten bitane sulu bitanede susuz almıştım.. susuz olanını şimdilik veriyorum
sulu olanıda diş cıkardığı zamanlarda ateşi olursa buzdolabında soğutulup veriliyormuş...
olabildiğince küçük olanlardan seç tutması kavraması ve kaşıması daha iyi oluyor..
şimdiki diş kaşıyıcılar kafaları kadar.. bu ne büyüklüktür :KK70:
e bebeği talan etmiştim küçük bulayım die :KK70:
ay ne güzel 2. aydan vermiş dr..
bizde sabırsızlıkla gideceğimiz günü bekliyoruz... lena cok kaşıyor dişlerini yavrum :KK43:

pembe olan normal susuz... günlük kullanıyoruz
sarı olanda su olan...
gerçi sulu olanıda kullanabilirsin günlük yani ben kendimce öyle ayrıştırdım :KK70:

Pimpiriklila Pimpiriklila

Eklentiler

• a.jpg
    a.jpg
    2,6 KB · Görüntüleme: 18
  • b.jpg
    b.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 23
cnm ben e bebekten bitane sulu bitanede susuz almıştım.. susuz olanını şimdilik veriyorum
sulu olanıda diş cıkardığı zamanlarda ateşi olursa buzdolabında soğutulup veriliyormuş...
olabildiğince küçük olanlardan seç tutması kavraması ve kaşıması daha iyi oluyor..
şimdiki diş kaşıyıcılar kafaları kadar.. bu ne büyüklüktür :KK70:
e bebeği talan etmiştim küçük bulayım die :KK70:
ay ne güzel 2. aydan vermiş dr..
bizde sabırsızlıkla gideceğimiz günü bekliyoruz... lena cok kaşıyor dişlerini yavrum :KK43:
Tamam canım çok teşekkürler bakayım🤗 e tabi kavrayamadan nasıl dişleyecek yavrucuklar, 🤭
Bizim doktor tutturdu diş hazırlığı olabilir beslemeden yarım saat önce ver dişetlerine masaj yap diye. Algılayamadık ne dişi bu aydan diye😂 vermedim tabi o zaman ama şimdi arada veriyorum. Vermesi garip gelmişti😂😂sizin doktor normal bence🤭

Tamam canım çok teşekkürler bakayım🤗 e tabi kavrayamadan nasıl dişleyecek yavrucuklar, 🤭
Bizim doktor tutturdu diş hazırlığı olabilir beslemeden yarım saat önce ver dişetlerine masaj yap diye. Algılayamadık ne dişi bu aydan diye😂 vermedim tabi o zaman ama şimdi arada veriyorum. Vermesi garip gelmişti😂😂sizin doktor normal bence🤭
valla tmm erken olabilir ama 3. ayda diş cıkaranlar var kuzum
ben sizin doktoru daha cok takdir ettim :KK70: :KK70: :KK70:

X