- 9 Haziran 2019
- 1.188
- 3.646
- 36
Hayırlı uğurlu olsun bu arada canım Allah kolaylık versinAyyy canım benim çok saol
Bakalim bebekle taşınmak nasıl bir macera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı uğurlu olsun bu arada canım Allah kolaylık versinAyyy canım benim çok saol
Bakalim bebekle taşınmak nasıl bir macera
Gayet de guzel kilosu canim aylik ortalama 600 gr civari almis ilk 3 aydan sonra kilo alimi yavasliyor onu da hesaba katarsak oldukca iyi kimi doktorlar biraz panik benimkiler kilo olarak alt sinirda ama ona bile normal her bebek bir degil diyor sen hic takma bileTamam canım olacak demek ki arada zaten 19. Hafta atağı var şu an ne uyumak istiyo ne emmek.
3700 doğdu canım şuan tam bilmiyorum ama 6100 filandır herhalde yani inşallah doğum kilosundan dolayı zaten doktor da diyor ki persentili düşüyor. Daha da düşmesin dikkat et diyor.
Saol canım. Amin insallahh. Hayırlısı ile atlatalımHayırlı uğurlu olsun bu arada canım Allah kolaylık versin
Benimde kızımın burnundan geliyor kusunca bazen dün Dr a götürdüm kilo alımı iyi kusması normal dedi bana reflu olma ihtimalinden bahsetmedi hiç burjundan gelince reflü mu oluyorBenim kizda var canim halen devam ediyor ama seyreklesti burnundan geliyor benim kizin morarma olmadigi surece normal dedi doktor endise etme normal sizin de
Bebiş karındayken taşıması kolaydı şimdi zorlar azcık idare edersin..Tamam canım olacak demek ki arada zaten 19. Hafta atağı var şu an ne uyumak istiyo ne emmek.
3700 doğdu canım şuan tam bilmiyorum ama 6100 filandır herhalde yani inşallah doğum kilosundan dolayı zaten doktor da diyor ki persentili düşüyor. Daha da düşmesin dikkat et diyor.
Trendyolda 3+ var canım. Ben ordan almıştım. Nisa geçen ay 6 kilo idi hala 3+ kullanıyorum son paketim. Senin kızın kaç kilo olmuş bu ayKızlar doğumdan önce aldığım bezin paketine 25 lira zam gelmiş tekrar bez siparişi vericem bu sfer kendi caoimda stok yapmayı düşünüyorum en azından bı sure zamdan etkilenmemek için
Su an 3 numara sleepy kullanıyoruz biz 3+ sleepy her sitede yok biraz daha kullanabiliriz 3 numarayı 4 9 kilo aralığı sizce 9 kilo olana kadar kullanılır mu bez sıkmaz mi 4 numara mi alsam fazlaca 3 numara 1 paket alsamda Fikieleeinize ihtiyacım var
Saol kuzumGünaydın kızlar Fly3646 allah kolaylık versin canım ben hamileliğimin 8.ayında taşınmıştım zor olmuştu senin bebeyle iki kat Zor ama annen var allahtan
Fiyat karşılaştırması yapıyorum siteler arası bazısında yok dün kiyafetleriyle 5800 du canım benim kızTrendyolda 3+ var canım. Ben ordan almıştım. Nisa geçen ay 6 kilo idi hala 3+ kullanıyorum son paketim. Senin kızın kaç kilo olmuş bu ay
Çok teşekkür ederim canım ne güzel dedin belki diyorum bizim kız boya gidiyordur olmaz öyle şey diyor artık daha az alıyor onu anlıyorum zaten. Bizim doktor da önce anne sütü diyor ama işte olmazsa da mecbur mama vereceksin senin çocuğun zaten gaz sıkıntısı var bir dr o sıkıntı yaratır elinden geldiğince sık besle diyor. Sen duble anasın hem maşallah bebişlerineGayet de guzel kilosu canim aylik ortalama 600 gr civari almis ilk 3 aydan sonra kilo alimi yavasliyor onu da hesaba katarsak oldukca iyi kimi doktorlar biraz panik benimkiler kilo olarak alt sinirda ama ona bile normal her bebek bir degil diyor sen hic takma bile
Ay canım karındayken de zordu mideme oturup duruyodu sıpa bi de ben de sırt eğriliği var hamilelilikte daha da arttı idare ederim tabiBebiş karındayken taşıması kolaydı şimdi zorlar azcık idare edersin..
100gr düşüyorlar kiyafelerden. Daha kullanır canım 3 numara al senFiyat karşılaştırması yapıyorum siteler arası bazısında yok dün kiyafetleriyle 5800 du canım benim kız
Kaç paket alayım stoklayacam da100gr düşüyorlar kiyafelerden. Daha kullanır canım 3 numara al sen
Günlük bez sayısına göre hesapla canım benim ayda 140 tane falan gidiyor.Kaç paket alayım stoklayacam da
Benimde gider o kadar canım ne kadar süre daha kullanırım ki acaba dahaGünlük bez sayısına göre hesapla canım benim ayda 140 tane falan gidiyor.
Canım o kadarını bilmiyorum. Bebeğin kilo alımına göre değişir. Nisa ayda 1 kilo alıyordu o yüzden hala kullaniyorum. Bence en azından 2 ay kullanacak şekilde alabilirsin. 3+ olarak al ama 10 kiloya kadar olandan. Senin kız 8.5 9 kilo olana kadar yeter. Yada 3+ ve 4 numara şeklinde de alabilirsinBenimde gider o kadar canım ne kadar süre daha kullanırım ki acaba daha
Dar sevmiyorum ben muhtemelen dediğin gibi 3+ ve 4 numara alayım en iyisiCanım o kadarını bilmiyorum. Bebeğin kilo alımına göre değişir. Nisa ayda 1 kilo alıyordu o yüzden hala kullaniyorum. Bence en azından 2 ay kullanacak şekilde alabilirsin. 3+ olarak al ama 10 kiloya kadar olandan. Senin kız 8.5 9 kilo olana kadar yeter. Yada 3+ ve 4 numara şeklinde de alabilirsin
Beslenmeden bagimsiz olunca reflu oluyomus canim mideden agzina geliyor kontrol edemeyip genzine kaciriyor demekki burundan geliyor ,doktor oyle soyledi banaBenimde kızımın burnundan geliyor kusunca bazen dün Dr a götürdüm kilo alımı iyi kusması normal dedi bana reflu olma ihtimalinden bahsetmedi hiç burjundan gelince reflü mu oluyor
Kuzum 9 kilo bebek hatta 7 kilo bebek 3 kullanamaz sleepy 4 ideal ozellikle 6.5 kilodan sonraKızlar doğumdan önce aldığım bezin paketine 25 lira zam gelmiş tekrar bez siparişi vericem bu sfer kendi caoimda stok yapmayı düşünüyorum en azından bı sure zamdan etkilenmemek için
Su an 3 numara sleepy kullanıyoruz biz 3+ sleepy her sitede yok biraz daha kullanabiliriz 3 numarayı 4 9 kilo aralığı sizce 9 kilo olana kadar kullanılır mu bez sıkmaz mi 4 numara mi alsam fazlaca 3 numara 1 paket alsamda Fikieleeinize ihtiyacım var
Sizin doktor biraz panik belli ki kuzum senin kuzu cok sukur saglikli ve gayet de normal kilosu. Benimkiler minis dogunca teyzesi halen zayiflarÇok teşekkür ederim canım ne güzel dedin belki diyorum bizim kız boya gidiyordur olmaz öyle şey diyor artık daha az alıyor onu anlıyorum zaten. Bizim doktor da önce anne sütü diyor ama işte olmazsa da mecbur mama vereceksin senin çocuğun zaten gaz sıkıntısı var bir dr o sıkıntı yaratır elinden geldiğince sık besle diyor. Sen duble anasın hem maşallah bebişlerine
Benim kızım emerken çok uyukluyor o yüzden genzine çok kaçırıyor sutumde biraz tazyikli geliyor ondan da oluyor sanirim birazda emdikten bı 10 dk sonra filan oluyor bazenBeslenmeden bagimsiz olunca reflu oluyomus canim mideden agzina geliyor kontrol edemeyip genzine kaciriyor demekki burundan geliyor ,doktor oyle soyledi bana
Kuzum 9 kilo bebek hatta 7 kilo bebek 3 kullanamaz sleepy 4 ideal ozellikle 6.5 kilodan sonra
Sizin doktor biraz panik belli ki kuzum senin kuzu cok sukur saglikli ve gayet de normal kilosu. Benimkiler minis dogunca teyzesi halen zayiflar